- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.401
teşekkür ediyorum canım peki 75 lirayı doldurabilmek için k 2'yle k 3 siparişlerini bir versem olurmu acaba bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar bende avon satışı yapmak istiyorum..birkaç kere internetten isteğimi belirttim ama bana dönene olmadı..sizlerden bana yardım edebilecek biri var mı acaba??özelden yazayım biliglerimi biriniz beni üye yapabilirse sevinirim..o kadar alışveriş yapıyorum ki..bari kendime alırım en azından..
kızlar aklıma takıldı k3 de kaç makyaj ürününe ne geliyodu ya bilmiyorumkismile unuttuuummm
kızlar aklıma takıldı k3 de kaç makyaj ürününe ne geliyodu ya bilmiyorumkismile unuttuuummm
k3 te sayfa 2-11 arasından herhangı 12 adet makyaj ürününe siyah gece cantası hedıye veriolar canım..heralde bunu sordun...
bn avona yeni üye oldum satış temsilciyim.takım öncümüz bilgi verdi ama nasıl ödeme yapacam benim bankada hesabım yok mesela nasıl ödeme yapacam avona bilmiyorum ilgilenilmiyor.sizlerden ögrenebilirmiyim
arkadaşlar nolur bana cevap verin yeni kataloğun panoramasında beyaz eyeliner kalem var... gözümün içine cekmek için almak istiyorum.... sizce uygunmudur....
msjıma bi cevaaappp, derdime bi çareeee :hulya:
kızlar naber boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?