Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba arkadaşlar bende avon satışı yapmak istiyorum..birkaç kere internetten isteğimi belirttim ama bana dönene olmadı..sizlerden bana yardım edebilecek biri var mı acaba??özelden yazayım biliglerimi biriniz beni üye yapabilirse sevinirim..o kadar alışveriş yapıyorum ki..bari kendime alırım en azından..

yardımcı olabılırm ıstersen

shqiptare özel mesaja cvp verebilmem için en az 50 msj yazmam gerekiyomuş ama ben hemen istiyorum bu üyeliği..özel yoluyla bana mail adresini verirsen sana göndereyim gerekli bilgilerimi mail atarak..

k3 kampanyasında panaromada kampanya var.2-12 sayfalar arasındaki makyaj ürünlerinden galiba 12 adet satana çanta mı hediyeydi :??? bişeydi..hatırlayamadım...çok merak ettim..evde panaroma

bn avona yeni üye oldum satış temsilciyim.takım öncümüz bilgi verdi ama nasıl ödeme yapacam benim bankada hesabım yok mesela nasıl ödeme yapacam avona bilmiyorum ilgilenilmiyor.sizlerden ögrenebilirmiyim

iş bankasından hesap açtırmanı öneririm canım çok kolay oluyor. birde otomatik ödeme talimatı verirsin, son ödeme gününden önce yatırırsın avon otomatik olarak çeker.
zaten hesap açtırmak 10 dk nı alır çok kolay. yada babanın annenin falan hesabı varsa onlara yatırt. benim iş bankasından hesabım yokken babam yatırıyodu.
iş bankasından hesap açtırırken ikametkah yada adına air fatura istiyolar haberin olsun :)

oh kızlar sorunumu hallettim sonunda. benim önceden kendi adıma açtırdığım üyelik daha kapanmamış takım öncüsü aradı eryamandaki. bu ay sonmuş o eğer kendi siparişleri 75 i geçiyosa benim adıma sipariş vericek (zaten o üyelikten hiç sipariş vermemiştim o yüzden o giricek ilk siparişimmiş gibi kendilerininkini) böylece hem tekrar tekrar üye olmakla uğraşmayacağım hem de eryamandan devam edicem.
o diğer salak bölge sorumlusuda görsün bakalım günün, benim sorumsuz takım öncü arkadaşımda.
benim üyeliğimi oyuncak edip kendilerine çektiler sonrada hiç ilgilenmediler.

arkadaşlar nolur bana cevap verin yeni kataloğun panoramasında beyaz eyeliner kalem var... gözümün içine cekmek için almak istiyorum.... sizce uygunmudur....

canım şu an işyerindeyim ve o eyelinerı tam hatırlayamadmı ama beyaz eyeliner diyosun gözünün içine nasıl çekiceksin ki???:1no2:

kızlar bu arada size k2 den aldığım ürünlerle ilgili görüşlerimi yazayım.

1) Likit saç jölesi - aşşırı memnunuz annem de bende hatta ikinci siparişlerle bidaha istedik

2) Saç spreyi - bunu öncedende kullanıyorduk çok güzel tavsiye ederim. hiç yapış yapış değil ve katılaştırmıyor saçı.

3)tomorrow edp bayan - bunu kuzenim istemişti ben de sıktım kendime tabiki ve harika bi koku inanılmaz kalıcı. numunesindekinden çok daha güzeldi.

4) saç spreyi ve jöleyle gelen delikli tarak da harika. banyodan çıkınca ıslakken saçlarımı bi tarıyorum sonra hem rahat kuruyo hem de dolaşmıyor.

5)footworks topuk kremi - benim topuklarım çok soyuluyor ve çatlıyor ama bu krem iyi geldi. ferah bir kokusu var mentollü gibi. hemen emiliyor vazelin gibi bir şey değil yani vıcık vıcık.

ya kızlar bişey sorcamm bunu cokk baktım avon sitesinde bulamadım araştırdım ama yazmıyo ( ödeme yapmak için hesap açtıracağım da ablamın adına açılmış bi hesaptan ödeme yapabilirmiyim..temsilci numarası falan veriliyorya avon kayırlarında benim ismim olduğu için sorun olurmu yoksa illa kendi adıma olan bi hesaptanmı ödeme yapmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…