- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.421
merhaba arkadaşlar bende avon satışı yapmak istiyorum..birkaç kere internetten isteğimi belirttim ama bana dönene olmadı..sizlerden bana yardım edebilecek biri var mı acaba??özelden yazayım biliglerimi biriniz beni üye yapabilirse sevinirim..o kadar alışveriş yapıyorum ki..bari kendime alırım en azından..
ya kızlar bişey sorcamm bunu cokk baktım avon sitesinde bulamadım araştırdım ama yazmıyo( ödeme yapmak için hesap açtıracağım da ablamın adına açılmış bi hesaptan ödeme yapabilirmiyim..temsilci numarası falan veriliyorya avon kayırlarında benim ismim olduğu için sorun olurmu yoksa illa kendi adıma olan bi hesaptanmı ödeme yapmak zorundayım
daha önce hiç satmadım yeni bi ürün zaten kullanan varsa umarım yardımcı olur:1hug:msjıma bi cevaaappp, derdime bi çareeee :hulya:
merhaba arkadaşlar bende avon satışı yapmak istiyorum..birkaç kere internetten isteğimi belirttim ama bana dönene olmadı..sizlerden bana yardım edebilecek biri var mı acaba??özelden yazayım biliglerimi biriniz beni üye yapabilirse sevinirim..o kadar alışveriş yapıyorum ki..bari kendime alırım en azından..
oh kızlar sorunumu hallettim sonunda. benim önceden kendi adıma açtırdığım üyelik daha kapanmamış takım öncüsü aradı eryamandaki. bu ay sonmuş o eğer kendi siparişleri 75 i geçiyosa benim adıma sipariş vericek (zaten o üyelikten hiç sipariş vermemiştim o yüzden o giricek ilk siparişimmiş gibi kendilerininkini) böylece hem tekrar tekrar üye olmakla uğraşmayacağım hem de eryamandan devam edicem.
o diğer salak bölge sorumlusuda görsün bakalım günün, benim sorumsuz takım öncü arkadaşımda.
benim üyeliğimi oyuncak edip kendilerine çektiler sonrada hiç ilgilenmediler.
benim ilk siparilerim de geldi bugün
bol bol göz kalemi sattım
ayrıca bronzlaştırıcı inciler çok istendi..
bakalım gelecek ay ne olacak
kızlar naber boshayallersmile
kızlar ya ben k4ü merak ediyorum ya daha çok erken ama napim kaydirigubbakcemile3
bu ayki katalogda treselle in vücut kremini göremedim arkadaşalar neden acep?
bende ungaronun vücut losyonunu sipariş etmeyi düşünüyorum. size fikir danışayım
nasıldır kızlar?indirime girmiş
celebre indirimli,bir soft musk alana bir deodorantı bedava,naturals şampuanlardan bir alana bir bedava, avon carenin yeni el kremleri bir alana bir bedava,far away edp yarı yarıya indirimli ,color triend ikili farlar iki tanesi 10 tl.aklıma gelenler bunlar..kaydirigubbakcemile5
aa gerçekten mi. bilmiyordum. neyse.
peki ungaronun vücut losyonunu biliyor musunuz
kokusu fln nasıl? çok satışını yapıyor musunuz
iyi işte tulcum,aynen sen gibi okul,ev,işler arası mekik dokuyorum zor bakıyorum topiğe bile işte ben daha bu ay faturamı ödiyeyimde anca martın ilk haftası yada sonrası yeni siparişleri verebilirim zaten daha çok az ya:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?