Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yine senin şehrinde oturan biri öncülüğünde temsilci olabilirsin..

sorun olmaz o hesaptan ödeme yapabilirsin ama bnm tavsiyem kendi adına hesap açtır karışıklık olmaz hem yerimseniben

sanırım istanbuldasın bende istanbuldayım istersen yardımcı olabilirim

senin adına sevindim canım bnm kaydirigubbakcemile5

benim ilk siparilerim de geldi bugün

bol bol göz kalemi sattım

ayrıca bronzlaştırıcı inciler çok istendi..

bakalım gelecek ay ne olacak

aynen bende bol bol onlardan sattım brozlaştırıcı incilerden 4 tane daha istediler göz kalemi 5 tane süper shock maskara fln istediler yarın giricem 2 siparişi tekrar yerimseniben

kızlar naber boshayallersmile

iyilik senden ...
satışlar-okul -çocuk -ev-arkadaşlar...yoğunum( çok şükür
)pzt başlıycam katalog dağıttığım kişilere ulaşıp sipariş öğrenmek için benim elimden görüp isteyenler de oldu bu ay kam 2 ye göre çok daha iyi inşallah...
öğle iğrenç bi kam dı ki kam.2 o yüzden kam 3 den 10 kat. istemiştim ilk kez bir kam. boyunca tek sipariş girdimsenağlamabikaç sipariş daha var kampanya 2 den belki 2. bi kez daha girebilirim..yazın ki satışlar süperdi bi de neymiş yazın herkes tatile dağılıyor düşüncesiyle satış olmaz diye limitleri 40 tl ye düşüyorlar..asıl soğukta kışın insanlar süslenip çıkmak istemiyor dolayısıyla satışlar azalıyor...elimde stok ürün bayaaa azaldı bikaç şey kaldı ki görerek alışveriş yapmak daha iyi geliyor insanlara..kam.2 de ilk sipariş 200 civarıydı elimdekilere bende ekleyip çanta ve dolayısıyla makyaj çantasını almalı mı bilmiyorum..bu ay 427 tl ödedim toplayasıya ak ile karayı seçtim derler ya ...o yüzden bilemiyorummm:1no2:
ama bu ay daha iyi olucak gibi
vee katalogdaki gri çanta nasıl gibi tek saplı oluşu düşündürdü beni gri moda şimdi ya ayakkabıyla takım kullanayım diyorum ama ????

bu ayki katalogda treselle in vücut kremini göremedim arkadaşalar neden acep?

bende ungaronun vücut losyonunu sipariş etmeyi düşünüyorum. size fikir danışayım
nasıldır kızlar?indirime girmiş

aa gerçekten mi. bilmiyordum. neyse.
peki ungaronun vücut losyonunu biliyor musunuz
kokusu fln nasıl? çok satışını yapıyor musunuz

iyi işte tulcum,aynen sen gibi okul,ev,işler arası mekik dokuyorum zor bakıyorum topiğe bile işte ben daha bu ay faturamı ödiyeyimde anca martın ilk haftası yada sonrası yeni siparişleri verebilirim zaten daha çok az ya:ecrin_bebek:

Şuan kampanya 3 ten elimde 450 tllik sipariş var toplamaya başladım artık ama daha araıycam kişiler var katalog verdiklerimden Wok tava garanti ama diğerini bilemiycem :umursamaz:

teşekkür ederim canım..

ince kat.dan sipariş varsa geç kalma derim ...kart usulü ödesene canım,öyle daha kolay geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…