Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

saç spreyine aynen katılıyorum toplayıp saçımı sıkıyorum hiç dökülüp dağılmıyor ve sert-yapış yapış da olmuyo

kızlar ya naturals de bir alana bir bedava ya bedavasını saç kremi alabiliyormuyum yoksa sadece şampuanmı alabilirim?

yok canım bi sorun olmaz çünkü bende yeni açtırdım iş bankasından hesap. ondan önce hep babam kendi adına havale yapıyodu.

kızlar bir sorum dha olack benim ögrenci hesabım var normal başka bir bankadan akbank tan o olurmu tekrar hesap açtırmama gerek varmı

kızlar 2ci siparişimi verdim az önce işlenmiş faturam kesilmiş baktım ama şu Kajalstick Göz Kalemi - Deep Turquoise rengi kalmamış stokta Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj Numune Paketide kalmamış stokda daha sonra yollucaklarmış haberiniz olsun

kızlar k3 de neler var acilen öğrenmem gerek. kataloğu nette görebileceğim biyer var mı? Ve ya elinde olan varsa indirimde olanları yazarsanız çok sevinirim.

kızlar k3 de neler var acilen öğrenmem gerek. kataloğu nette görebileceğim biyer var mı? Ve ya elinde olan varsa indirimde olanları yazarsanız çok sevinirim.

El kremleri şampuanlar saç kremleri parfümler ikili göz varları clear skin serisi skin soft serisi vücut losyonu filan indirimde bu katalog güzel...

kızlar 75tllik aktifliğe numune çantaları siparişide dahilmi?bide panaromadaki 30tllik saat nasıl bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi??opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 ay oldu üyeolalı k2 katalogundan pazartesi sipariş verdim daha gelmedi meraktan çatlıyorum
full speet spotlight bide anev 30 yaş üzeri bakım kremleri indirimdemi arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

kızlar ya naturals de bir alana bir bedava ya bedavasını saç kremi alabiliyormuyum yoksa sadece şampuanmı alabilirim?bi cevap yazın lütfen ve birde k3 siparişleri ne zaman başlıyor bilgilendirirseniz sevinirim...indirim broşürüyle aynı gün dimi başlamaları?

evet öle yapabilirsin 26 subatta başlıyo indirim broşürüyle aynı gün

Kızlaaaarrrr nası gidiyo güzellik perisi oyunu.Ben bi eşimin face hesabından oynuyorum bide kendi hesabımdan.Eşiminkinden 160.000 puana color trendin 3 lü dudak parlatıcı paleti var ya ondan sipariş ettim.bakalım ne zaman gelcek?.Benimkinde puanım daha 153.000.4 lü farları almak istiyorum.bakalım noolcak:)Siz bişeyler sipariş edebildinizmi?

canım nasıl sipariş ediyorsun.?ben yeni oynamaya başladım.tam anlayamadım.

stoğa göre sırala filan var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…