- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.441
tulcum teşekkür ederim
kızlar bu arada size k2 den aldığım ürünlerle ilgili görüşlerimi yazayım.
1) Likit saç jölesi - aşşırı memnunuz annem de bende hatta ikinci siparişlerle bidaha istedik
2) Saç spreyi - bunu öncedende kullanıyorduk çok güzel tavsiye ederim. hiç yapış yapış değil ve katılaştırmıyor saçı.
3)tomorrow edp bayan - bunu kuzenim istemişti ben de sıktım kendime tabiki ve harika bi koku inanılmaz kalıcı. numunesindekinden çok daha güzeldi.
4) saç spreyi ve jöleyle gelen delikli tarak da harika. banyodan çıkınca ıslakken saçlarımı bi tarıyorum sonra hem rahat kuruyo hem de dolaşmıyor.
5)footworks topuk kremi - benim topuklarım çok soyuluyor ve çatlıyor ama bu krem iyi geldi. ferah bir kokusu var mentollü gibi. hemen emiliyor vazelin gibi bir şey değil yani vıcık vıcık.
ya kızlar bişey sorcamm bunu cokk baktım avon sitesinde bulamadım araştırdım ama yazmıyo( ödeme yapmak için hesap açtıracağım da ablamın adına açılmış bi hesaptan ödeme yapabilirmiyim..temsilci numarası falan veriliyorya avon kayırlarında benim ismim olduğu için sorun olurmu yoksa illa kendi adıma olan bi hesaptanmı ödeme yapmak zorundayım
senin adına sevindim canım bnm kaydirigubbakcemile5
saç spreyine aynen katılıyorum toplayıp saçımı sıkıyorum hiç dökülüp dağılmıyor ve sert-yapış yapış da olmuyo
isterim de canım kartı başka şeyede kullanıyoruz,az zaten limit ekonomik durum bu aralar pek iyi değilde..:gitme:ince kat.dan sipariş varsa geç kalma derim ...kart usulü ödesene canım,öyle daha kolay geliyor bana.
Kızlar face de güzellik perisi diye avonun resmi sitesinin hazırladığı bi oyun var,kazandığın puanla,puanının yettiği bi ürünü seçiyorsun yolluyorlar..neler yok ki..bi bakın derim..
kızlar bir sorum dha olack benim ögrenci hesabım var normal başka bir bankadan akbank tan o olurmu tekrar hesap açtırmama gerek varmı
kızlar k3 de neler var acilen öğrenmem gerek. kataloğu nette görebileceğim biyer var mı? Ve ya elinde olan varsa indirimde olanları yazarsanız çok sevinirim.
kızlar ya naturals de bir alana bir bedava ya bedavasını saç kremi alabiliyormuyum yoksa sadece şampuanmı alabilirim?bi cevap yazın lütfen ve birde k3 siparişleri ne zaman başlıyor bilgilendirirseniz sevinirim...indirim broşürüyle aynı gün dimi başlamaları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?