Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım ürünlerin yanında kaç puana alabileceğin yazıyo.bide stok durumu yazıyo.puanın yetiyosa eğer sipariş et butonu var onu tıklıyosun.adres bilgilerini falan girebileceğin form çıkıyo.onu dolduruyosun.o seni yönlendiriyo zaten..yerimseniben

ben de oynuyorum 2 gündür,ben 76.000 deyim eşim 68.000 de ben 3 aşamalı maskara ya ulaşmak için oynuyorum devamlı..çok gidiyo benim etrafımda 15 tl ye veririm..

26 şubat saat 16 da ince katalog da haliyle aynı an başlıyor ve hatta aynı saatlerde ince kat.bitiyor ona göre hemen ver bekletme..

eşim benim elimden aldı oyunu.şimdilik iyi gidiyor yalnız buradad "stok" sorunu var:sm_cool:

bu ay umutsuzdum ve 10 katalog getirtmiştim yaa kızlar bu ay iyi çıktı kampanya..:lepi:
elimde kalan tek kataloğu gören bikaç kişiden 125 tl lik olmuş..pzt.de katalog dağıttığım arkadaşları aramaya başlıycam; sanırım wok tava kesin:Saruboceq: inşallah ızgara tavası da olur:Saruboceq: evde var aslında ihtiyaç değil ama kimden kötü gelsin en olmadı hediye götürürüm..kam.4 ün hediyeleri ne acepp:uhm:

şimdi ne kazandınız,kazandız.

sonra sevgili"avon" hediyeleri değiştiriverir.200.000 puana

"besleyici göz makyaj temizleyici"

"soft musk"parfüm"

"onarıcı saç maskesi" bunlarda stokta kalırsa tabii:roflol:

ayy çiftlik yetmiyor gibi birde bunu sardım başıma:))
ben daha 9000 oldumm
yaa bu oyun neden kaldığın lvlden devam etmiyor yada ediyor ben mi yanlış bşy yapıyorum

huhuuu kızlar kampanya 2 panaromadaki saat hakkında bilgisi olan varmıboshayallersmileıı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…