- 5 Eylül 2009
- 949
- 7
- 116
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.461
Kızlaaaarrrr nası gidiyo güzellik perisi oyunu.Ben bi eşimin face hesabından oynuyorum bide kendi hesabımdan.Eşiminkinden 160.000 puana color trendin 3 lü dudak parlatıcı paleti var ya ondan sipariş ettim.bakalım ne zaman gelcek?.Benimkinde puanım daha 153.000.4 lü farları almak istiyorum.bakalım noolcak:)Siz bişeyler sipariş edebildinizmi?
canım nasıl sipariş ediyorsun.?ben yeni oynamaya başladım.tam anlayamadım.
stoğa göre sırala filan var ya.
kızlar ya naturals de bir alana bir bedava ya bedavasını saç kremi alabiliyormuyum yoksa sadece şampuanmı alabilirim?
kızlar ya naturals de bir alana bir bedava ya bedavasını saç kremi alabiliyormuyum yoksa sadece şampuanmı alabilirim?bi cevap yazın lütfen ve birde k3 siparişleri ne zaman başlıyor bilgilendirirseniz sevinirim...indirim broşürüyle aynı gün dimi başlamaları?
isterim de canım kartı başka şeyede kullanıyoruz,az zaten limit ekonomik durum bu aralar pek iyi değilde..:gitme:
eşim benim elimden aldı oyunu.şimdilik iyi gidiyor yalnız buradad "stok" sorunu var:sm_cool:
TUL çok sağol canım
Ya bu pyunun 8. bölümünü nasıl geçicem ben off )=
Kızlaaaarrrr nası gidiyo güzellik perisi oyunu.Ben bi eşimin face hesabından oynuyorum bide kendi hesabımdan.Eşiminkinden 160.000 puana color trendin 3 lü dudak parlatıcı paleti var ya ondan sipariş ettim.bakalım ne zaman gelcek?.Benimkinde puanım daha 153.000.4 lü farları almak istiyorum.bakalım noolcak:)Siz bişeyler sipariş edebildinizmi?
huhuuu kızlar kampanya 2 panaromadaki saat hakkında bilgisi olan varmıboshayallersmileıı???
huhuuu kızlar kampanya 2 panaromadaki saat hakkında bilgisi olan varmıboshayallersmileıı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?