Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar yine belki sorulan sorulardan birini sorucam ama

mesela k3 te duş jelleri var bir alana bir bedava..

onları sipariş girerken ikisinin kodunuda yazıcaz mı

yoksa birini yazdığımızda otomatik eklenir mi faturaya diğeri:kedi:

diğerinin ne olduğunun bilinmesi açısından ikisinin de kodunu girmen lazım canım ama siparişi gönder demeden önce promosyon hesaplandı diye yzan bi yer var adresin üstünde orayı kontrol eymeyi unutmaa

canım kataloğa tekrar bakmam lazım ama senn yazını yeni dikkat ettim bir alana bir bedava dediğinde birinin kodunu giriyosun diğerini hesaplama sonuna doğru giriyorsun

herhangi ikisi 15.00 diyosa mesela o zman aynı anda sipariş başlıngıcında giriyosunn

iyi akşamlar kızlarr
kk da 2. ses yarışması düzenleniyorr
ilki çok eglenceli ve güzeldi
fakat 2.de katıım azlıgı nedeni ile yarışma yapılmaya bilirnirr
güzel ses şart deyil ( ben bilee gönderdim)
maksat muhabbet eglencee
siz telefonunuza yada pc nize kaydı çekin cenebaz arkadaş msn den ilertelim
o geri kalan her şeyi halledekk

iyi akşamlar kızlarr
kk da 2. ses yarışması düzenleniyorr
ilki çok eglenceli ve güzeldi
fakat 2.de katıım azlıgı nedeni ile yarışma yapılmaya bilirnirr
güzel ses şart deyil ( ben bilee gönderdim)
maksat muhabbet eglencee
siz telefonunuza yada pc nize kaydı çekin cenebaz arkadaş msn den ilertelim
o geri kalan her şeyi halledekk

http://www.kadinlarkulubu.com/yarism...ni-ariyor.html (KK Yeniden Starını Arıyor))

kızlar k3 indirim broşüründe ki adelaide bileklik 22 ayar altın kaplamadır denmiş..

ben çok beğendim almayı düşünüyorum kendime..

ama sürekli kolumda olsun isterim..

sizce suya dayanır mı yoksa karama yapar mı?

avon takılarını kullananlar yardımcı olursa sevinirim..

bende 2. siparişimi verdim. malesef hediyenin miktarına ulaşamadım çok üzgünüm. bilerek yapmışlar katalog çok kötü. hiç indirim yok dogru düzgün. hediyeleri alamıyalım diye fazla ugraşmışlar.:gitme:

ben hiç kararmayan takı görmedim oda kararır uzun süre kullnılınca.gerçek altın degil sonuşta :CüvCüv:

bilmiyorumkismile kızlar ya celebrenin fiyatını neden yazmamışlar bilgisi olan varmı kolim cuma akşamı geldi elime ve 250 den fazla sipariş aldım katalok verdigim bikaç kişi var bide arayacaklarım vok tava kesin ama gece çantasınıda almak istiyorum inşallah alırım herkeze iyi satışlaralkisalkisalkis

zemuszemuskızlar birde broşürden sipariş verdigim zaman da 75 geçmemlazım dimi kargo ödememek için altın kaplama bilezik ve seyahat çantasıvar çok hoşuma gitti .onları katalokla girsem kod larını olurmu yoksa ayrımı veriliyo

canım sh.62 de sol üstte yazıyor fiatı bende zor buldum orta kalın sayfa yüzünden malesef...30.90 tl.bayanssulusmile

zaten hepsi bir olması lazım yani broşür ayrı değil bence.

QUOTE=ozlem71;11705802]zaten hepsi bir olması lazım yani broşür ayrı değil bence.[/QUOTE]

bilmiyorumkismilezemuszemuscanım çok sagol buna lütfen bi açıklık versinler buroşürle katalok tan aynı anda sipariş verebilirmiyiz buroşür stoklarla sınırlı oldugu için 26 akşam 4 te hemen sipariş verilmesi gerekiyo bunu biliyorum ama katalokla ikisini bir verebilirmiyiz bunu bilmiyorum bilenler lütfen yardımcı olun

QUOTE=ozlem71;11705802]zaten hepsi bir olması lazım yani broşür ayrı değil bence.

bilmiyorumkismilezemuszemuscanım çok sagol buna lütfen bi açıklık versinler buroşürle katalok tan aynı anda sipariş verebilirmiyiz buroşür stoklarla sınırlı oldugu için 26 akşam 4 te hemen sipariş verilmesi gerekiyo bunu biliyorum ama katalokla ikisini bir verebilirmiyiz bunu bilmiyorum bilenler lütfen yardımcı olun[/QUOTE]
kataloğla ikisini bir arada verebiliyorsun tabi bayanssulusmile

kızlar bişey danışıcam, ben geçen hadta saçımı açtırdım siyah boya vardı uçlarında, çikolata kahveye boyatıp sonra kendi haline bırakıp kendi saçıma dönmekti fikrim ama tabiki kuaför benim istediğim renkten bi ton açık bi tona boyamış ben de 1 ay sonra kendim evde boyucam düz kahveye.
ama sçalarım biraz yıprandı tabi açtırınca. nemini kaybetti. elseve color vive şampuan ve durulanmayan saç spreyini kullanıyorum bide rejoice sun boyalı saçlar için saç kremini. yani memnunum ama eskisi gibi değil saçlarım. sanırım benim nemlendirici bi şampuan kullanmak.

avonun naturals serisinin badem yağlı kuru ve zarar görmüş saçlar için olan serisi ni mi yoksa advance serisindeki mavi-beyaz olan kuru ve yıpranmış saçlar için nemlendirici serisini mi kullanayım. k3 de indirimde ya ikiside kararsız kaldım.

saçlarım biraz olsun nemlensin ya
bu ikisini kullananların fikirlerini alabilir miyim lütfeen :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…