- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.481
huhuuu kızlar kampanya 2 panaromadaki saat hakkında bilgisi olan varmıboshayallersmileıı???
bende çok beğendim ama pahalı yaa altındaki çantayı alacam çift taraflı olanı
kızlar k3 indirim broşüründe ki adelaide bileklik 22 ayar altın kaplamadır denmiş..
ben çok beğendim almayı düşünüyorum kendime..
ama sürekli kolumda olsun isterim..
sizce suya dayanır mı yoksa karama yapar mı?
avon takılarını kullananlar yardımcı olursa sevinirim..
ben hiç kararmayan takı görmedim oda kararır uzun süre kullnılınca.gerçek altın degil sonuşta :CüvCüv:
süper bi koku ...bayanssulusmile
satılıyo hem nasıl, duş jeli+vücud losyonunu alıyor.
canım sh.62 de sol üstte yazıyor fiatı bende zor buldum orta kalın sayfa yüzünden malesef...30.90 tl.bayanssulusmilebilmiyorumkismile kızlar ya celebrenin fiyatını neden yazmamışlar bilgisi olan varmı kolim cuma akşamı geldi elime ve 250 den fazla sipariş aldım katalok verdigim bikaç kişi var bide arayacaklarım vok tava kesin ama gece çantasınıda almak istiyorum inşallah alırım herkeze iyi satışlaralkisalkisalkis
zaten hepsi bir olması lazım yani broşür ayrı değil bence.zemuszemuskızlar birde broşürden sipariş verdigim zaman da 75 geçmemlazım dimi kargo ödememek için altın kaplama bilezik ve seyahat çantasıvar çok hoşuma gitti .onları katalokla girsem kod larını olurmu yoksa ayrımı veriliyo
QUOTE=ozlem71;11705802]zaten hepsi bir olması lazım yani broşür ayrı değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?