- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.501
kızlar bişey danışıcam, ben geçen hadta saçımı açtırdım siyah boya vardı uçlarında, çikolata kahveye boyatıp sonra kendi haline bırakıp kendi saçıma dönmekti fikrim ama tabiki kuaför benim istediğim renkten bi ton açık bi tona boyamış ben de 1 ay sonra kendim evde boyucam düz kahveye.
ama sçalarım biraz yıprandı tabi açtırınca. nemini kaybetti. elseve color vive şampuan ve durulanmayan saç spreyini kullanıyorum bide rejoice sun boyalı saçlar için saç kremini. yani memnunum ama eskisi gibi değil saçlarım. sanırım benim nemlendirici bi şampuan kullanmak.
avonun naturals serisinin badem yağlı kuru ve zarar görmüş saçlar için olan serisi ni mi yoksa advance serisindeki mavi-beyaz olan kuru ve yıpranmış saçlar için nemlendirici serisini mi kullanayım. k3 de indirimde ya ikiside kararsız kaldım.
saçlarım biraz olsun nemlensin ya
bu ikisini kullananların fikirlerini alabilir miyim lütfeen :kedi:
takım öncüsü olarak bende aranızdayımmmm:hulya:
ay çok tşk ederim cnm yaa. bu topicte belki sen yanıtlamışsındr diye girdim baktım. teeşekkür ederim.yerimseniben
içim rahatladı. sipariş ettim bende:lepi:bayanssulusmile
kızlar bişey danışıcam, ben geçen hadta saçımı açtırdım siyah boya vardı uçlarında, çikolata kahveye boyatıp sonra kendi haline bırakıp kendi saçıma dönmekti fikrim ama tabiki kuaför benim istediğim renkten bi ton açık bi tona boyamış ben de 1 ay sonra kendim evde boyucam düz kahveye.
ama sçalarım biraz yıprandı tabi açtırınca. nemini kaybetti. elseve color vive şampuan ve durulanmayan saç spreyini kullanıyorum bide rejoice sun boyalı saçlar için saç kremini. yani memnunum ama eskisi gibi değil saçlarım. sanırım benim nemlendirici bi şampuan kullanmak.
avonun naturals serisinin badem yağlı kuru ve zarar görmüş saçlar için olan serisi ni mi yoksa advance serisindeki mavi-beyaz olan kuru ve yıpranmış saçlar için nemlendirici serisini mi kullanayım. k3 de indirimde ya ikiside kararsız kaldım.
selam kızlar ben 16 aralıkta üye olmuştum,bu ayki siparişim hediye kazanmam için yeterli ama kafam karıştı soft muskmu gelecek bu ay yoksa ay liiv b.yüz kremimi ?
takım öncüsü olarak bende aranızdayımmmm:hulya:
kataloğla ikisini bir arada verebiliyorsun tabi bayanssulusmile
3. ay liiv botanical
4. ay soft musk..
bn oynuom bayanssulusmilekızlar avon peri tozunu oynayan varmı ya ?
parlatıcı sür kullanmaya başlamadan önce
bn daha 62 000 deyim ya hediyeye gelemedim :)Valla bende oynuyorum.Bi tane 3 lü parlatıcı paleti ve birde far sipariş etmiştim.Hala beklemede yazıyor...Kızlar ya bu avon nasıl böyle bi kampana yaptı?Hala inanasım gelmiyorda.EE malum avon = cimrilik:)))ama sağolsunlar çok güzel bi kampanya valla.Oynayanlar ne sipariş ettiniz siz?
bn daha 62 000 deyim ya hediyeye gelemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?