Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Naturals serisini ben daha çok sevfim canım... birde boyalı saçlar için olan seri iyimiş benim arkadaşım çok memnun maskesinden filan...

kataloğla ikisini bir arada verebiliyorsun tabi bayanssulusmile[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım benim turkbayragia.s.

selam kızlar ben 16 aralıkta üye olmuştum,bu ayki siparişim hediye kazanmam için yeterli ama kafam karıştı soft muskmu gelecek bu ay yoksa ay liiv b.yüz kremimi ?

gökcen cim benim saçlarımda kuru bende mavi kapaklı olan adv.tec.olanı şam ve kremi şeklinde kullanıyordum memnundumda sonra nat.çıktı ve uzun zaman denemekten çekindim çünkü;ucuz ne derece kaliteli dir diye düşündüm açıkcası ama saçlarıma zamanla etki etmiyor gibi geldi mavi kapaklı olan,denemek istedim ve şam-krem ve balsam olarak aldım balsamı her yıkamada kullanmıyorum ama inanki yumuşacık parlak oldular ondan sonra herkese söyledikçe nat.almaya başladılar arkadaş çevremdeki herkes memnun..bi de boyalı saçlar olan içinde güzelmiş-yağlı saçlar için olanda ben çok satıyorum..bu ay epey var sipariş nat.den benim ki de azaldı tekrar yazıcam..:sm_cool:

gökçen canım ben naturalsin badem yağlı olanını kullanıyorum saç kremiyle beraber ve memnunum tatlım tavsiye ederim:lepi:

Valla bende oynuyorum.Bi tane 3 lü parlatıcı paleti ve birde far sipariş etmiştim.Hala beklemede yazıyor...Kızlar ya bu avon nasıl böyle bi kampana yaptı?Hala inanasım gelmiyorda.EE malum avon = cimrilik:)))ama sağolsunlar çok güzel bi kampanya valla.Oynayanlar ne sipariş ettiniz siz?

bende oynuyorum puanım 37.000 falan oldu sizler kaç puandasınız ben fazla giremiyorum bide peri tozu olmasa daha iyi olcak

bn daha 62 000 deyim ya hediyeye gelemedim :)

canım facebookta güzellij perisi diye arat.çıkıyo.avonun oyunu.balon patlatıyosun biriktirdiğin puanlarla hediye kazanabiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…