- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.521
canım facebookta güzellij perisi diye arat.çıkıyo.avonun oyunu.balon patlatıyosun biriktirdiğin puanlarla hediye kazanabiliyosun
bu dediğiniz oyundan gerçek hediye mi kazanıyorsunuz... yoksa sanal olarak mı ?
ne parlatıcısı süriyimboshayallersmile
kızlar avon peri tozunu oynayan varmı ya ?
TUL sağol canım yine yetiştin soruma a.s.
Naturals serisini ben daha çok sevfim canım... birde boyalı saçlar için olan seri iyimiş benim arkadaşım çok memnun maskesinden filan...
gökcen cim benim saçlarımda kuru bende mavi kapaklı olan adv.tec.olanı şam ve kremi şeklinde kullanıyordum memnundumda sonra nat.çıktı ve uzun zaman denemekten çekindim çünkü;ucuz ne derece kaliteli dir diye düşündüm açıkcası ama saçlarıma zamanla etki etmiyor gibi geldi mavi kapaklı olan,denemek istedim ve şam-krem ve balsam olarak aldım balsamı her yıkamada kullanmıyorum ama inanki yumuşacık parlak oldular ondan sonra herkese söyledikçe nat.almaya başladılar arkadaş çevremdeki herkes memnun..bi de boyalı saçlar olan içinde güzelmiş-yağlı saçlar için olanda ben çok satıyorum..bu ay epey var sipariş nat.den benim ki de azaldı tekrar yazıcam..:sm_cool:
valla kızlar oyun 1 hazirana kadar sürücekmiş.ve stoklarda yenilenecekmiş.o şekilde açıkladılar.hadi oyuna devaaaaammmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?