Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar indirim kataloğu 3. sayfadaki iki uçlu eyeliner var,hani far kısmı pembe olan..... hiç kullanan var mı? nasıl bişe? Tavsiye edermisiniz.

evet kızlar gerçek oyun sanal değil yani hediyeler gerçek aslında zor gibi geliyo basta bende hiç yapamadım ama kavrayınca ilerliyo insan tek sorun peri tozunun cabuk bitmesi oyuna 2 saat falan ara vermek gerekiyo yani toz bitince puanları toplayınca bayagı ordaki hediyeler bölümüden sipariş verebiliyosunuz hemde kargo ücreti olmadan

kızlar avon peri tozunu oynayan varmı ya ?

evet zevkli bi oyun bi de peri tozu hemen bitmese...140.000 benim şuan eşimin ki de 115.000 3 aşamalı maskaradan ve ışıltılı gleazwaer dudak parl.istiyorum çünkü onları çok satıyorum az önce baktım nerdeyse %75 i stokta kalmamış yazıyor...avon ne de olsa..

Naturals serisini ben daha çok sevfim canım... birde boyalı saçlar için olan seri iyimiş benim arkadaşım çok memnun maskesinden filan...

boyalı saçlar için olan seri dediğin ney canım? naturals in boyalı saçlar için şampuanı kampanyada şu an sadece. bi de bahsettiğim mavi-beyaz adv. serisi. senin bahsettiğin hangisi ki?

oyhh o zaman ben de naturals alıyım. elseve i de yeni aldım ama alıyım dursun ya :icecream:

teşekkürler kızlar:) opuyorumnanaktan ben okları atamıyordum da sormak istemiştim ama buldum nihayet..mouse sol yuşa basılı tutaacaksınız ok ileri geri gidiyo ileri gidince fırlatın..bazı aşamalarda ok zıplayıp yukardaki bir başka oka çarpıyor o zaman 3 tan efilan oluyor ok aynı anda...ben bikaç kkere denk geitrdim ama açıyo tutturmak mesele kaydirigubbakcemile3

yokardaki çiçekli gibi duran yani 3 lü oka çarparsan :) 3 ok atma hakkı kazanmış oluyosunda benim merak ettiğim bişe var bu hediyelerin üstünde her gün stoklarla sınırlı yazıyo bu yazı hiç gitmiyo oyun bir defalıgınamı yani hediyeler bitince ne olcak yenilencekmi acaba bi fikri olan varmı

valla kızlar oyun 1 hazirana kadar sürücekmiş.ve stoklarda yenilenecekmiş.o şekilde açıkladılar.hadi oyuna devaaaaammmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…