- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.541
yaa kızlar bende satışlarda hiç 100 tl'yi geçemiyorum ve çok az karım olmuyor satışımı arttırmam için ne yapmam lazım yaa alsanaalsanasmile
yaa kızlar bende satışlarda hiç 100 tl'yi geçemiyorum ve çok az karım olmuyor satışımı arttırmam için ne yapmam lazım yaa alsanaalsanasmile
boyalı saçlar için olan seri dediğin ney canım? naturals in boyalı saçlar için şampuanı kampanyada şu an sadece. bi de bahsettiğim mavi-beyaz adv. serisi. senin bahsettiğin hangisi ki?
teşekkür ediyorum arkadaşlar tavsiyelerinize uymaya çalışıcam çok sağolun opuyorumnanaktan
oyhh o zaman ben de naturals alıyım. elseve i de yeni aldım ama alıyım dursun ya :icecream:
avonun pata krem fondöteni hakkında bilgisi olan varmı. nasıl bi ürün.özelliklerine baktım
kuru ciltler için uygundur yazıyo. benim cildim karma acaba sorunsuz kullanabilirmiyim.
bide katalogta fondöten kapatıcı pudra bi arada yazıyor. gerçekten öyle bişe mi fisfisfisfisfisfis yardımcı olurmusunuz
Canım bende naturals kullanıyorum bademli seriden,ama kremi iyi gelmedi bıraktım balsam ve şampuanı kullanıyorum seviyorum onları tavsiye ederim,ama ihtiyacın yoksa acele etmene gerek yok nasılsa düzenli olarak indirime giriyolar,bu arada herşey yoluna girmiş galiba canım çok sevindim...
avonun pata krem fondöteni hakkında bilgisi olan varmı. nasıl bi ürün.özelliklerine baktım
kuru ciltler için uygundur yazıyo. benim cildim karma acaba sorunsuz kullanabilirmiyim.
bide katalogta fondöten kapatıcı pudra bi arada yazıyor. gerçekten öyle bişe mi fisfisfisfisfisfis yardımcı olurmusunuz
bol satışlar inşallah kaydirigubbakcemile5
kızlar avon peri tozunu oynayan varmı ya ?
Canım ben kullanıyorum menmunum,evet kremsi ama sürünce pudra gibi,öyle fazla kapatıcılığı yok bana yetiyo günlük kullanıma,ama benim cildim çok kuru altına çok iyi bir nemlendirici kullanmazsam olmuyo karma cilde de kullanabilirsn rengini çok iyi bak hatta bulabilirsen dene derim.
herkesin kullanabileceği bi ürün değil;kremsi süngeri ile sürmek zor elinle de ...2 tane sattım biri memnun sayılır diğeri değil bi kaç soran oldu ben tavsiye etmedim:umursamaz:
oynuyorum 8. bölümü geçemedim bi türlü puanda 100.binlerde :)
merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olcak
benm temsilci nom dün geldi mesjla..
takım öncümü aradım söyledimm..oda ilk faturadan sonra şifre alındığını söledi kendim sipariş vermem için.
birde hani benim daha ilk siparişte 145 i tamlarsam makyaj temzleyici veriyorllaryaa..
senn isminden sipariş etsem olur mu dedii bana
dün akşam son günü imiş..
ama makyaj temzleyici gelmez artık sana dedi..
artık165 i tammlarsan şu gelcek dedii..
bende tmm edin dedim böylece bende önden şifre alırım diyee..
anlamadığım şuu şimdi makyaj temzleyici ona mı gelcek??
şimdilik benimde ilk siparişim 120 tl yi buldu belki bi kaç parfüm siparişi alabilirim :)
birde arkadaşlar siz katolog fiyatıyla mı veriosunuzz
ben daha hiç öyle veremedim
müşteriyede kar koyuyorum kendimede..
oynuyorum 8. bölümü geçemedim bi türlü puanda 100.binlerde :)
merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olcak
benm temsilci nom dün geldi mesjla..
takım öncümü aradım söyledimm..oda ilk faturadan sonra şifre alındığını söledi kendim sipariş vermem için.
birde hani benim daha ilk siparişte 145 i tamlarsam makyaj temzleyici veriyorllaryaa..
senn isminden sipariş etsem olur mu dedii bana
dün akşam son günü imiş..
ama makyaj temzleyici gelmez artık sana dedi..
artık165 i tammlarsan şu gelcek dedii..
bende tmm edin dedim böylece bende önden şifre alırım diyee..
anlamadığım şuu şimdi makyaj temzleyici ona mı gelcek??
şimdilik benimde ilk siparişim 120 tl yi buldu belki bi kaç parfüm siparişi alabilirim :)
birde arkadaşlar siz katolog fiyatıyla mı veriosunuzz
ben daha hiç öyle veremedim
müşteriyede kar koyuyorum kendimede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?