Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yaa kızlar bende satışlarda hiç 100 tl'yi geçemiyorum ve çok az karım olmuyor satışımı arttırmam için ne yapmam lazım yaa alsanaalsanasmile

opuyorumnanaktancanım ben 2 aydır yapıyorum ve k3 ten 250 tllik sipariş aldım haftaya vermeyi düşünüyorum dahada katalok verdiklerim ve ulaştıramadıklarım var 400 bulur yapman gereken sadece indirimlerde olan ürünlerden bahsetmek ve avonun büyük bir firma oldugundan bahsetmen ürünlerini övmen dahası tanıdıgın herkeze kataloklarını ulaştırman ve üzerinde durman sürekli avon ürünlerini kullan takılarını al tak farını rimelini ve diyer ürünlerini kullan bakımdan bahset en önemlisi çevreni genişlet sana söyleyeceklerim bu kadar başarılar sana turkbayragi

yaa kızlar bende satışlarda hiç 100 tl'yi geçemiyorum ve çok az karım olmuyor satışımı arttırmam için ne yapmam lazım yaa alsanaalsanasmile

İlk olarak çok katalog olması şart... müşteri sayın kadar katalogla çalış...
Müşterilerinin güvenlerini kazan... almayı düşündükleri ürün hakkında bilgi ver yada o ürün ile ilgili bir kullanıcının düşüncelerini anlat... numuneleri mutlaka kullan...

teşekkür ediyorum arkadaşlar tavsiyelerinize uymaya çalışıcam çok sağolun opuyorumnanaktan

ilk şart katalog -ikincisi ise numune mesela takip et vereceğin kat.hangi parfümler indirimde onların numunelerini koy:lepi:
sonra o kat.daki ind.ruj lardan numuneler koy :lepi:
benim bunlar uyguladığım ve işe çok yarayan taktikler
ve kesinlikle sen de kullan çantadan-takılardan makyajını da profesyonelce yap gereken yerlerde (ya hiç yapma ya da dört dörtlük yap)tutan bi yol bu bende..:lepi:
benim taktiklerime güven en düşük siparişim 300-400 civarı (çok :Saruboceq:şükür)ama sevgililer günü kat. hariç 200 lerde kaldım..:gitme:
bi müşterinin daha önce aldığı bi parfüm tekrar ind. ise bildir tekrar satabilirsin..:lepi:
aklıma gelmeyen yöntemler varsa eklerim canım.:1hug:

avonun pata krem fondöteni hakkında bilgisi olan varmı. nasıl bi ürün.özelliklerine baktım

kuru ciltler için uygundur yazıyo. benim cildim karma acaba sorunsuz kullanabilirmiyim.

bide katalogta fondöten kapatıcı pudra bi arada yazıyor. gerçekten öyle bişe mi
fisfisfisfisfisfis yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
oyhh o zaman ben de naturals alıyım. elseve i de yeni aldım ama alıyım dursun ya :icecream:

Canım bende naturals kullanıyorum bademli seriden,ama kremi iyi gelmedi bıraktım balsam ve şampuanı kullanıyorum seviyorum onları tavsiye ederim,ama ihtiyacın yoksa acele etmene gerek yok nasılsa düzenli olarak indirime giriyolar,bu arada herşey yoluna girmiş galiba canım çok sevindim...

aaay şu oyun deli etti bizi yaa ne peri tozuymuş arkadaş hemen bitiyo,eşim de sardı bi benimkini oynuyo bi kendininkini birde her seferinde aynı yerden başlamıyomu sinir oluyorum yaa,avon heryede avon valla!!!

Canım ben kullanıyorum menmunum,evet kremsi ama sürünce pudra gibi,öyle fazla kapatıcılığı yok bana yetiyo günlük kullanıma,ama benim cildim çok kuru altına çok iyi bir nemlendirici kullanmazsam olmuyo karma cilde de kullanabilirsn rengini çok iyi bak hatta bulabilirsen dene derim.

Kızlar indirim katoloğundaki julia saati kullanan,gören bilen varmı ilk günden beri fiyatının düşmesini bekledim alcam şimdi ama nasıl bilmiyorum bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Bende indirim katoloğunda köpük ruju tavsiye ederim bende metallic blush var çok güzel,diğer rujlar gibi kurumuyo dudağı nemlendiriyo,allıktanda satmıştım oda güzel hemde çok küçük değil,dudak balmını da severek kullanıyorum...

evet canım ya sonunda düzene soktum galiba, kendi semtimdeki temsilcimle her şey iyi gider umarım :1hug:

aslında doğru söylüyosun acele etmenin anlamı yok daha yeni şampuan aldım onlar bittiğnde nasılsa yine indirime giricek o zaman denerim.
çok sağol tavsiyen için ehehe

kızlar bende indirim kataloğundaki çift taraflı eyelinerı bi tarafı pembe bi tarafı koyu olanı sormak istiyorum bilen varmı

herkesin kullanabileceği bi ürün değil;kremsi süngeri ile sürmek zor elinle de ...2 tane sattım biri memnun sayılır diğeri değil bi kaç soran oldu ben tavsiye etmedim:umursamaz:

kızlar avon peri tozunu oynayan varmı ya ?

oynuyorum 8. bölümü geçemedim bi türlü puanda 100.binlerde :)

merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olcak
benm temsilci nom dün geldi mesjla..
takım öncümü aradım söyledimm..oda ilk faturadan sonra şifre alındığını söledi kendim sipariş vermem için.
birde hani benim daha ilk siparişte 145 i tamlarsam makyaj temzleyici veriyorllaryaa..
senn isminden sipariş etsem olur mu dedii bana
dün akşam son günü imiş..
ama makyaj temzleyici gelmez artık sana dedi..
artık165 i tammlarsan şu gelcek dedii..
bende tmm edin dedim böylece bende önden şifre alırım diyee..
anlamadığım şuu şimdi makyaj temzleyici ona mı gelcek??
şimdilik benimde ilk siparişim 120 tl yi buldu belki bi kaç parfüm siparişi alabilirim :)
birde arkadaşlar siz katolog fiyatıyla mı veriosunuzz
ben daha hiç öyle veremedim
müşteriyede kar koyuyorum kendimede..

herkesin kullanabileceği bi ürün değil;kremsi süngeri ile sürmek zor elinle de ...2 tane sattım biri memnun sayılır diğeri değil bi kaç soran oldu ben tavsiye etmedim:umursamaz:

teşekkürler kızlar yardımlarınız için. ben almayı düşünüyordum özel günlerde falan

kullanırım diye olmassa numune falan varsa alıyım.yorumlarınıza baktım. biraz daha

düşünmem gerekiyor galiba.
kaydirigubbakcemile5

evet canın ilk siparişi takım öncün veriyo ve gelen fatura numarasıyla kendi şifreni alıyosun sen eyer geliş fiyatıyla 145 tamamladıysan kolinde çıkar zaten daha sonraki siparişinde 165 geçersen yine temsilci fiyatıyla rimel gelicek ben rimelide makyaj temizleyicisinide aldım bende daha yeniyim haftaya 3. siparişimi vericem bende bazı tanıdıgım arkadaşlarıma indirim yapıyorum ama karda bırakıyorum tam anlamıyla indirmiyorum mesela bu katalokta ful speet indirimde 33.50 ben onu 30 sayıyorum bunun gibi sende öyle yap iş ayrı arkadaşlık ayrı biz ugraşıyoruz kafa yoruyoruz sana ve bütün arkadaşlara iyi satışlar

a.s.evet canın ilk siparişi takım öncün veriyo ve gelen fatura numarasıyla kendi şifreni alıyosun sen eyer geliş fiyatıyla 145 tamamladıysan kolinde çıkar zaten daha sonraki siparişinde 165 geçersen yine temsilci fiyatıyla rimel gelicek ben rimelide makyaj temizleyicisinide aldım bende daha yeniyim haftaya 3. siparişimi vericem bende bazı tanıdıgım arkadaşlarıma indirim yapıyorum ama karda bırakıyorum tam anlamıyla indirmiyorum mesela bu katalokta ful speet indirimde 33.50 ben onu 30 sayıyorum bunun gibi sende öyle yap iş ayrı arkadaşlık ayrı biz ugraşıyoruz kafa yoruyoruz sana ve bütün arkadaşlara iyi satışlarturkbayragiturkbayragi:CüvCüv:

selam arkadaşlar..bu sitede yeniyim..
bende takım öncüsüyüm avon da..böyle olan ve her ay müşterisinden siparişi olmasada..cep ten en az 75 tl sipariş veren oluyormu..

herkese saygılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…