- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.081
sadetcimde burdaymış nasılsın canım maşallah sana ilk siparişin bayağı iyi
çok güzel yazmışlsın canım taktikler süper denemeli
hallettim canım yenisini gönderdiler siparişimi verdim 120 tl bu ay az oldu çoğu benim ürünüm zaten üst komşum avon yapıyor bukadar yapmam bile mucize
hoşbulduk canıma.s.
demek peri oyununda sabah 7 demi güncelleniyo hemen tükeniyor zaten okadar puanım yok ama yine alırım bişeyler eşimdebu oyunu oynuyor benden çok puanı :) ondanda sipariş vereyim
iiim fıstık sağol cnm iidii ama bidahaki böyle olur mu diye düşünüyorum :)
bu arada havvacım bugün itibariyle oyunda hediyeler günün herhangi bi zmaında yenilencekmiş...
panorama bizlere ait di mi arkadaşlar..
indirimli broşür müşterinin..
allame üretim tarihi o yazanlar......gecmişte avonun yazmış oldugu bir yazıda ürün açılmadıgı takdirde üretim tarihinden itibaren 3 yıla kadar son kullanma tarihi oldugunu okumuştum.... misal ürün 05. 05 .2004 demi üretildi, ürünü açmadıgın takdirde 05.05.2007 ye kadar tüketme vaktin var canım.umarım anlatabilmişimdir.sevgilerimle.
ya kızlar ben panoramadan son sayfadaki setten bi r tane sipariş verdim ikili olandan bir tane daha verirsemmi swaroski takı setini kazanıyorum ..teşk ...
allame üretim tarihi o yazanlar......gecmişte avonun yazmış oldugu bir yazıda ürün açılmadıgı takdirde üretim tarihinden itibaren 3 yıla kadar son kullanma tarihi oldugunu okumuştum.... misal ürün 05. 05 .2004 demi üretildi, ürünü açmadıgın takdirde 05.05.2007 ye kadar tüketme vaktin var canım.umarım anlatabilmişimdir.sevgilerimle.
merhaba arkadaşlar benim faturam 1 martta kesilmiş..ama kargoda görünmüyor hala ben cumartesi verdim siparişlerimi...avon müşteri hizmetlerini aradım sevkiyata verilecek ürün yok diyor..fatura kesilmiş ama kargo yok.çıldıracağım..bugün gelmesse yarın evde olmayacağım peki yarın kargom gelirse ne olacak...geri mi gidecek...bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi...
peki canım ürünü açtıktan sonra ne kadar zamanda tüketmek gerekiyor ki?
merhaba arkadaşlar benim faturam 1 martta kesilmiş..ama kargoda görünmüyor hala ben cumartesi verdim siparişlerimi...avon müşteri hizmetlerini aradım sevkiyata verilecek ürün yok diyor..fatura kesilmiş ama kargo yok.çıldıracağım..bugün gelmesse yarın evde olmayacağım peki yarın kargom gelirse ne olacak...geri mi gidecek...bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi...
tatlım kapına bir not bırakıyorlar ve sen sonra onlarla iritibata geciyorsun tekrr geliyor kargo
oh oh ne gzlll darısı başaıma :)2 koli halinde geldi ürünlerim iş şimdi tek tek ayırıp poşetleyip fiyatlarını isimleriyle yazıp zımbalamak.....hadi bana kolay gele...sonra oturup uzuz uzunnn inceleyeyim yeni kataloğu ve panaromayı....:dance:
bende yeniyim ilk siparişimi verdeim k3 ile..ben de bu ay temsilci oldumama pek bi bilgim yok gerçi görüştüğüm bayan bayağı anlattı ama... mesela panoramadan aynı üründen sadece bir tane sipariş edebiliyomuşuz doğru mu öğrenmek istiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?