Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

iiim fıstık sağol cnm iidii ama bidahaki böyle olur mu diye düşünüyorum :)
bu arada havvacım bugün itibariyle oyunda hediyeler günün herhangi bi zmaında yenilencekmiş...

iiim fıstık sağol cnm iidii ama bidahaki böyle olur mu diye düşünüyorum :)
bu arada havvacım bugün itibariyle oyunda hediyeler günün herhangi bi zmaında yenilencekmiş...

yeni kullanıcı adın hayırlı olsun canım buda çok güzel olmuş..
baktıp peri oyununa hale yenilememişler heralde

panorama bizlere ait di mi arkadaşlar..

indirimli broşür müşterinin..

aynen cnm..
[/COLOR]eynoZuzuMurti;11875206]yeni kullanıcı adın hayırlı olsun canım buda çok güzel olmuş..
baktıp peri oyununa hale yenilememişler heralde[/QUOTE]

sğl cnm
evt yenilenmemiş

Canım sağol cevap verdiğin için,aslında bende öyle biliyorum avonada sordum bakalım ned diycekler,sevgiler.

peki canım ürünü açtıktan sonra ne kadar zamanda tüketmek gerekiyor ki?

merhaba arkadaşlar benim faturam 1 martta kesilmiş..ama kargoda görünmüyor hala ben cumartesi verdim siparişlerimi...avon müşteri hizmetlerini aradım sevkiyata verilecek ürün yok diyor..fatura kesilmiş ama kargo yok.çıldıracağım..bugün gelmesse yarın evde olmayacağım peki yarın kargom gelirse ne olacak...geri mi gidecek...bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi...

tatlım kapına bir not bırakıyorlar ve sen sonra onlarla iritibata geciyorsun tekrr geliyor kargo

benim de ürünlerim yarın gelir diye tahmin ediyorum dün verdim siparişlerimi bugün fatura edilmiş gözüktü .4.ayım bu hiç hediye kazanamadım avondan .ilk ay zaten aralık son haftasında üye oldum stokta fazla bişey yok diye duymuştum sipariş vermedim ama sonraları da sınırı geçemedim bu ay soft musk içi 47 tl açığım vardı ama bişey satamadım ben kendime de alamadım bu ay.zaten bundan sonra da panoramada yayınlananlar haricinde hediye kazanma hakkım yok dimi arkadaşlar?

2 koli halinde geldi ürünlerim iş şimdi tek tek ayırıp poşetleyip fiyatlarını isimleriyle yazıp zımbalamak.....hadi bana kolay gele...sonra oturup uzuz uzunnn inceleyeyim yeni kataloğu ve panaromayı....:dance:

tul hayırlısı olsun canım ne kadar zevkli oluyor dimi o paketleme işi .koliyi açıp inceleme benim de çok hoşuma gidiyor yeni kataloğu merak ediyorum doğrusu arkadaşlar yazmıştı sağolsunlar güzele benziyor

ben de bu ay temsilci oldum ama pek bi bilgim yok gerçi görüştüğüm bayan bayağı anlattı ama... mesela panoramadan aynı üründen sadece bir tane sipariş edebiliyomuşuz doğru mu öğrenmek istiyorum :)))

Benimde geldi 12 de ürünlerim oh çok rahatladım valla... tavaları da beğendimzemuszemus ... katalogta güzel ama panoramadaki limitler yine çok yüksek alsanaalsanasmile

mavi26 tul arkadaşım dogru anlatmış,ürünün arkasında yazıyo küçük agzı açık bi kavanoz içerisinde ok?

CANIM BENDE CUMARTESİ SAAT 4 gibi sipariş verdim bugun yada yarın gelemsi gerekiyodu benimki kargoda görünüyo ben dayanamadım yine aradım bugun 3 de elimizde olacak yetişirse getireceğiz yetişmezse yarın gelir dedi kargo seninkide gelir bence

tatlım kapına bir not bırakıyorlar ve sen sonra onlarla iritibata geciyorsun tekrr geliyor kargo

yok valla ilk siparişim bana gelmişler evde kimse yokmuş....hiçde değil tüm gün evdeydim zile basmıs acan olmamış falan filan sinir oldum..bi notta bırakmamıslar ben kargoyu arayınca sölüyo adam bana cok sinir bozucu kesin yanlıs kapıya gitt bu kezde öyle olursa iyi şeyler söyleyemeyeceğim valla adama getirirmisiniz yine bebeğim var cıkamıyorum dedim sizin almanız lazım dedi klava:

2 koli halinde geldi ürünlerim iş şimdi tek tek ayırıp poşetleyip fiyatlarını isimleriyle yazıp zımbalamak.....hadi bana kolay gele...sonra oturup uzuz uzunnn inceleyeyim yeni kataloğu ve panaromayı....:dance:
oh oh ne gzlll darısı başaıma :)
bende yeniyim ilk siparişimi verdeim k3 ile..
panaroma da her marka çeşitlerinden 1 tane imiş alabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…