Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kargom gelmişşş
dün yola çıkmıştıı
bu kadar çabuk gelceğini ummuyordumm
şimdi dağıtımda brazdan elimde inşş zemuszemus

2 koli halinde geldi ürünlerim iş şimdi tek tek ayırıp poşetleyip fiyatlarını isimleriyle yazıp zımbalamak.....hadi bana kolay gele...sonra oturup uzuz uzunnn inceleyeyim yeni kataloğu ve panaromayı....:dance:

gözün aydın canım iyice paylaş bizimle ayrıntıları kolay gelsin bende çok seviyorum tek tek ayırıp poşetlemeyi:gitme:

off ya cok merak edıyorum bende katoloğu.ilk defa bu ay kendıme hıcbırsey almadım katolog dısında:) 1 martta cıkmıs görunuyor kargom ama yarın gelcek sanırım bugun gelmedı.halbukı hep 1 gun snra elımde olurdu.

benimde öyle. bugun gelirkaydirigubbakcemile2

evtttt geldi açtım siparişleri poşetledim
dergi ve panorama gayet ii inş satışımız bol olur,
o kzmetik çantası hediye olandan da istemştimm
bi kendime bi müşterime ikimizde çok beğendikkk
birde mavi li spor bi saat vardı müşterim istemişti onuda çok beğendi
isteyen olduysa eğerr...
ben broşürü müşteriye gösterlceğini bilmiyordum ilk başta son dkka öğrenmiştim onuda bi kişiye gösterebilmiştim ancakk..
artık bidahaki sefere :)

rica ederim mavi26 cım :) kıssllaarrr size ne dicem.... hani ben size soruyodumya anew yeni beyaz eyeliner cıkartmış alsammı nasıldır ki diye..... siparişlerimle o da geldi.... akşam sürdüm... öyle begendimki... ben göz içine sürdüm... normalde gözümün içine sürdüğüm kalemler acıtıyo yanma yapıyo bunda ööle bişey yok.... bide bööle hafiften bi yanar dönerrengi var.... nasıl anlatim bilemedim... ama çok memnun kaldım.... beyaz kalem arayanlara tavsiye ediyorum.... bir de sizlere bir soru sormak istiyorum... yeni katalogda wish of love var.... almak istiyorum ama daha önce hiç koklamadım... güzelmi acaba? nasıl bi koku.... ben çiçek -meyve karışımı olan kokulardan hoşlanıyorum... ve agır kokulara hiç tahammül edemiyorum....bööle zarif kibar ama misler gibi koksun istiyorum... bilmem anlatabildimmi.... bana tavsiye edermisiniz. hepinizin görüşlerini bekliyorum.... benim için hepsi çok degerli.... baya bi uzun oldu çok özür dilerim... sevgilerimle.

:hulya::hulya:canım benim ben kullanıyorum ve çok memnunum bi ortama gittigim zaman herkez çok beyeniyor ne çok hafif bi parfüm nede agır bi parfüm ortada yani al derim ben fiyat nekadardı yazarsan canım bide bişeydaha sorucam sana anevin 30 yaş üzeri kremleri indirimdemi bilgilendirirsen sevinirin iyi akşamlarolumunekankayizsmile

cnm wisf of love hafif bi koku bende agır kokuları sevmiyorum güzel alabilirsin ket cnm duş jeli ile birlikte katolog fiyatı 18.50 tl

hani kuzum yokki katalogda? ket katalogda anewin selülit kremi indirimde... bide bi tane yeni çıkarmış tüm yaşlar için berrak görünüm veren krem.... yanında da cilt bakım seti hediye krem 38.50 serumda 46.20 canım.... sorunuz varsa sorun cevaplarım fırsat bulur bulmaz.....herkeşe hayırlı huzurlu gecelerrr....

kızlar ideal shade mineral içeren fondoten nasıl sizce kullandınızmı ben rahatlatıcı ışıltı veren fondotenini almıştım mennun kalmadım

Canım ben beyaz kalem hiç kullanmadım yaa ilginç geldi nasıl bi görüntü oluyo güzelmi sadece onumu kullanıyosun bende alıyım yaabayanssulusmile
Canım wish of love benim en çok sattığım parfümdür hem ucuz hem kalıcı,kullanmadım ama güzel bence,bazen bayağı indirime giriyo 3lü falan canım sen bilirsin.

ablam avoncu bizde de
yeni katalogtaki ungaro parfüm nası bişey öyle yarebbim
bayıldım resmen kokusuna
hemen almam lazım onu
turuncu renk olan
bileğimi bi sürdüm koklamaya doyamadım yaniboshayallersmile

Son düzenleme:
latilokum: panorama biz temsilcilere ait canım
allame: canım gözlerim küçük oldugu için ben içine koyu renk cekemiyorum.... beyaz bende cok hoş durdu.... bi de tam olarak değil ama hafif yanar döner bi rengi var.... sarı ışıkta değilde beyaz ışıkta daha çok farkedebilirsin.... gözlerim hassas, başka kalem olsa yanma batma yapardı, bu yapmadı.... ilk kez anewin kalemini kullanıyorum.... sana tavsiyem. beyaz kalemden hoşlanıyosan alabilirsin....ben ne zamandır beyaz kalem arıyodum da rengini tam net veren ve yumuşak sürülen bulamıyodum... bu tam istediğim gibi çıktı.....işte böyle canım.

canım spotligt indirimdemi bide 3 lü rolonlar parfüm rolonlarmı cevaplarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…