- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.121
kaydirigubbakcemile5vuuu siremimmm varmış tabiiki katalog da :))
ben cevaplamıştım aslındaa görmedin sanırımpanorama temsilciye özel mi diye sormuştum cevap alamadım kzılar..
müşteriye göstermiyoruz değil mi?
latilokum: panorama biz temsilcilere ait canım
allame: canım gözlerim küçük oldugu için ben içine koyu renk cekemiyorum.... beyaz bende cok hoş durdu.... bi de tam olarak değil ama hafif yanar döner bi rengi var.... sarı ışıkta değilde beyaz ışıkta daha çok farkedebilirsin.... gözlerim hassas, başka kalem olsa yanma batma yapardı, bu yapmadı.... ilk kez anewin kalemini kullanıyorum.... sana tavsiyem. beyaz kalemden hoşlanıyosan alabilirsin....ben ne zamandır beyaz kalem arıyodum da rengini tam net veren ve yumuşak sürülen bulamıyodum... bu tam istediğim gibi çıktı.....işte böyle canım.
kaydirigubbakcemile5
ben cevaplamıştım aslındaa görmedin sanırım
ket spotlight indirimde değil... bu arada muhteşem bi koku..... evet rollon lar parfüm rollonlar..... benim avonda sevdigim 2 koku var biri women of earth(maalesef artık yok) biri de 50's glam( hayatımın kokusunu buldum, gec buldum umarım tez kaybetmem), incandebes. de güzel bence......... yeni katalogla da wish of love ı denicem umarım begenirim.... fikir veren herkese cok teşekkür ederim arkadaşlarım....
selam canım..yaşlanma karşıtı bi ürün mü istiyosun yoksa günlük normal bi krem mi?
ya arkadaşlar bna taktiktul ablacım snn taktiklr harika ama bn lisedeym ve tabki maddi durumlar belli öğrenciyiz sonuçta..mart ayından 200 milynluk sattım ama ne bilim dha neler yapabilirm millete o kdr anlatıyorum bazıları 50 milyonluk alıo bazısı 4 milyona bile çok dio gelde sinirlenme...
bide su ince kataloglardan dha olurmu bu ay yokta?
canım spfsi olan hem günlük hem de yaşlanma karşıtı hem gece hem gündüz kullanılabilecek bir şey istiyorum
bebek var o yüzden hemen cevap yazamıyorum
melissa benimde 150 üstü ama 15 gün koymuşlar limit
sen kredi kartıyla mı ödyorsun?
canım böle sorunlarla kaşılaştığında aklında bulunsun temsilci girişi yap ürünler bölümü var oraya ürün kodunu yaz gerekli açıklama orda var ordakini aynısını kopyaladımkızlar ben planet spa saç bakım maskesi aldım ama nasıl kullanacagımı bilmiyorum. kutunun üzerindede bişe yazmıyo.
kullanan veya bi bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?