Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ket spotlight indirimde değil... bu arada muhteşem bi koku..... evet rollon lar parfüm rollonlar..... benim avonda sevdigim 2 koku var biri women of earth(maalesef artık yok) biri de 50's glam( hayatımın kokusunu buldum, gec buldum umarım tez kaybetmem), incandebes. de güzel bence......... yeni katalogla da wish of love ı denicem umarım begenirim.... fikir veren herkese cok teşekkür ederim arkadaşlarım....

olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5

ben cevaplamıştım aslındaa görmedin sanırım

kusura bakma şimdi gördüm canım..

teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Deneyim ozaman bende merak ettim canım,aslında bende onun siyahına göz koymuştum,bendede rimeller kaşıntı falan yapar hep anew mi denesem yaa?
Canım 50's glam kokusunu hatırlamıyorum ama merak ettim deniycem tekrar ben ağır kokuları ve meyve ve ona yakın olanları kullanamıyorum en beğendiğim perceive ama hayatımın kokusunu bulamadım darısı bana...sevgiler...

50's glam bana numune mi yollamışlar ne öyle hatırlıyorum bi bakım kokusu nasılmış eğer oysa opuyorumnanaktan

Kızlar siparişlerim az önce geldi.tabii hemen kataloğa saldırdım:)ama ne bileyim pek beğenmedim kataloğu...panaroma hediyelerinin limitlerini ne kadar yüksek tutmuşlar yaaa..sinir oldumAllah hepimize bol satışlı günler nasip etsin...ınşallah bu kampanyada satışlarımız iyi olur...

Bu arada hani şu fırçalar vardı ya.Kendime far ve pudra fırçası sipariş etmiştim.tek kelimeyle mükemmel.yumuşacık yaa...kesinlikle tavsiye ederim...

selam kızlar.ben de verdim sipariş.ay çok meraklanıyorum bakalım neler var nisan kataloğunda zemuszemus .siperişlerim gelsin kataloğun resmini çekçem sayfa sayfa koycam buraya kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben avon tamsilcisi değilim ama bir şey sormak istiyorum 35 yaşındayım cildim kuru hangi kremi kullanmalıyım en iyisi hangisi

ya arkadaşlar bna taktiktul ablacım snn taktiklr harika ama bn lisedeym ve tabki maddi durumlar belli öğrenciyiz sonuçta..mart ayından 200 milynluk sattım ama ne bilim dha neler yapabilirm millete o kdr anlatıyorum bazıları 50 milyonluk alıo bazısı 4 milyona bile çok dio gelde sinirlenme...

bide su ince kataloglardan dha olurmu bu ay yokta?

bende lise son öğrencisiyim benim tatiklerim böle erkenden sipariş veriyorum yeni katalok gelio diğer sınıflardan tanıdıklarıma veriyorum onlar arkadaşlarına gösteriyo fln alan olursa geliolar bunu istiyoruz ne zaman ödücez fln diolar bnm faturalarım genelde 150tl üstü olduğu için 1 aylık ödeme hakkım oluyo martın 26 sinda giriyo diyelim katalok hemen veriyorum sipariş paketleyip dağıtıyorum sınıflara ve nisanın 10nun da ödeme yapıcam ayarlayın paranızı ona göre diyorum ben tüm paraları toparlayana kadar ayın 20si oluyo faturanın ödeme günü 25i olduğu için güçlük çekmiyorum bide o sınıftan bi kişiyi tanıyosam o sınıfın paralarını o topluyo akılama geldikçe o parayı toplayan kızada ufak tefek taraktı dudak balmıydı vs hediye ediyorum kendine aldığı ürünlerin toplamı atıyorum 39sa 35tl düz hesap alıyorum hediye vermiyorum öle yaptığımda bnmkiler bunlar bide dvmlı aynı ürünlerden kullanan olursa özellikle indirimde bu ürün dahada bu fiyata inmez gibi taktiklerim oluyo ürünler hakkında onlar bakarken yorum yapıyorum bu iyi bu kötü vs diye indirimdeki ürünler aşırı inmişse bundan daha fazla inmez kaçırma bence fln diyorum okulda önemli olan avon ürünlerini kişilere alıştırmak bi kişi 1 alır 2 alır 3. ürün almaya gelince baktıki memnun aldıklarından tekrar tekrar bişiler alır bu sayede o kişiyi düzenli olarak avon kullanan biri yapmış oluruz o kişi 1 ay almasa bile ikinci ay mutlaka alır bişey bide numunelerden söyle sende olan avon ürünlerinden okula götür denettir memnun kalırsa zaten alıcaktır o üründen aldıkları ürün hakkında yeterli bilgiyi ver kötü bişey aldırıp müşterilerinden olma bi kaç ürününü sende kullanki arkadaşların gördüğü zaman alsınlar o üründen çok uzun oldu ama umarım işine yarar bayanssulusmile

dün evde deildim anneannemde kaldım kargom oraya gelio üyelik anneannemin üstüne olduğu için dün geldi kargo saat 6 gibi tavamda gelmiş beğendim güzel kataloğu genel anlamda beğendim güsel şeyler var ama hediye limitleri çok yüksek avon care e vitaminli el kremi aldım kendime beğendim gayet güzel başka bişey almadım kendime ikinci bi sipariş girersem eğer mega ımpact ruj pink pop olan renginden bide simli a.k göz kaleminden almayı düşünüyorum bayanssulusmile

melissa benimde 150 üstü ama 15 gün koymuşlar limit
sen kredi kartıyla mı ödyorsun?

canım spfsi olan hem günlük hem de yaşlanma karşıtı hem gece hem gündüz kullanılabilecek bir şey istiyorum
bebek var o yüzden hemen cevap yazamıyorum

anew reversalist yenileyici gündüz kremi yenileyici gece kremini kullanabilirsin eğer daha iyi bi sonuç elde etmek istiyosan tüm seriyi bi arada kullan daha hızlı sonuç alırsın bu ayki kampanya 3 kataloğunda bu serinin yarısı %40 indirimde cnm

kızlar ben planet spa saç bakım maskesi aldım ama nasıl kullanacagımı bilmiyorum. kutunun üzerindede bişe yazmıyo.
kullanan veya bi bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba:Saruboceq:

melissa benimde 150 üstü ama 15 gün koymuşlar limit
sen kredi kartıyla mı ödyorsun?

yok cnm kredi kartıyla ödemiyorum Akbanka hesap açtırdım avon faturallarınıda otomatik ödeme talimatı verdim 150tl üstü siparişlerimde 1 ay ödeme hakkı tanıyolar
bi bankaya hesap açtırırsan 150tl üstü siparişine 1 ay ödeme hakkı tanırlar olumunekankayizsmile

kızlar ben planet spa saç bakım maskesi aldım ama nasıl kullanacagımı bilmiyorum. kutunun üzerindede bişe yazmıyo.
kullanan veya bi bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba:Saruboceq:
canım böle sorunlarla kaşılaştığında aklında bulunsun temsilci girişi yap ürünler bölümü var oraya ürün kodunu yaz gerekli açıklama orda var ordakini aynısını kopyaladım

''Mükemmel bir yumuşatıcı olarak bilinen zeytinyağı içeren maske, provitaminli formülüyle saçlara bakım yapar ve saçların yumuşacık olmasını sağlar. Zeytin yaprağı özü, hem cilt, hem de saç üzerinde anti-oksidan bir etki göstererek, yıpranmış saçları korur ve çevresel faktörlerin neden olduğu hasarı minimize eder. Zeytinyağlı maskenin içerdiği UV filtresi, boyalı saçların rengini korumaya yardımcı olur.

Kullanımı: Saçlarınızı yıkayıp duruladıktan sonra maskeyi uygulayın. 10 dakika bekletip iyice durulayın.''

kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…