- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.141
canım böle sorunlarla kaşılaştığında aklında bulunsun temsilci girişi yap ürünler bölümü var oraya ürün kodunu yaz gerekli açıklama orda var ordakini aynısını kopyaladım
''Mükemmel bir yumuşatıcı olarak bilinen zeytinyağı içeren maske, provitaminli formülüyle saçlara bakım yapar ve saçların yumuşacık olmasını sağlar. Zeytin yaprağı özü, hem cilt, hem de saç üzerinde anti-oksidan bir etki göstererek, yıpranmış saçları korur ve çevresel faktörlerin neden olduğu hasarı minimize eder. Zeytinyağlı maskenin içerdiği UV filtresi, boyalı saçların rengini korumaya yardımcı olur.
Kullanımı: Saçlarınızı yıkayıp duruladıktan sonra maskeyi uygulayın. 10 dakika bekletip iyice durulayın.''
kaydirigubbakcemile5
çok çok sagol tatlımopuyorumnanaktan
yok cnm kredi kartıyla ödemiyorum Akbanka hesap açtırdım avon faturallarınıda otomatik ödeme talimatı verdim 150tl üstü siparişlerimde 1 ay ödeme hakkı tanıyolar
bi bankaya hesap açtırırsan 150tl üstü siparişine 1 ay ödeme hakkı tanırlar olumunekankayizsmile
Yeni kataloğu çok beğeniyolar satışlar iyi başladı kızlar hadi hayırlısı... sizin nasıl gidiyor beğendinizmi kataloğu?
Bence Durulnamayan saç bakım kremi 3.5 tl
İki uçlu göz kalemleri 6.9 tl
el yüz vücut kremleri 400 ml 7 tl
Color trend serisi...
Bu ürünler bu ay çok satılacak bence kaydirigubbakcemile5
canım spfsi olan hem günlük hem de yaşlanma karşıtı hem gece hem gündüz kullanılabilecek bir şey istiyorum
bebek var o yüzden hemen cevap yazamıyorum
Siz katolog güzel dedikçe çıldırıyorum yoğunluk varmış benim siparişlerimi 3 gündür veremediler kargoya çok güzel dileklerim var söyleyemiyorum avona!!!
Siz katolog güzel dedikçe çıldırıyorum yoğunluk varmış benim siparişlerimi 3 gündür veremediler kargoya çok güzel dileklerim var söyleyemiyorum avona!!!
çok sagol canım meraktan çatladık valla bende perşembe vericem siparişlerimi bu ay fazla satış yapamadım inşallah diger katalokta yaparım herkeze iyi satışlar kızlar
e.s.r.a cok saol canım ALLAH senden razı olsun....
kızlar ben siparişimi yanlışlıkla iptal ettim
şimdide istediğim ürünler stokta yok
çok zor durumdayım
lütfen bana yardımcı olun:çok üzgünüm:
Avon Astonishing Lengths Mascara nasıl bilen var mı kızlar
bide panoramanın arkasındaki yeni cıkan maskara hakkındaki düşnceşernzi sölermsnz
gelir cnm sinirlenme az çok arkadaşlarımız bahsetmiş az da olsa merakın gitmiştir cnm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?