Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

çok çok sagol tatlımopuyorumnanaktan

Yeni kataloğu çok beğeniyolar satışlar iyi başladı kızlar hadi hayırlısı... sizin nasıl gidiyor beğendinizmi kataloğu?

Bence Durulnamayan saç bakım kremi 3.5 tl
ıki uçlu göz kalemleri 6.9 tl
el yüz vücut kremleri 400 ml 7 tl
Color trend serisi...

Bu ürünler bu ay çok satılacak bence kaydirigubbakcemile5

a.s. opuyorumnanaktan

bencede onlar satılcak ilk iznelim güzel katalokla ilgili kaydirigubbakcemile5 bol satışlarımız olur inş opuyorumnanaktan

canım spfsi olan hem günlük hem de yaşlanma karşıtı hem gece hem gündüz kullanılabilecek bir şey istiyorum
bebek var o yüzden hemen cevap yazamıyorum

Anew rejuvenate 25+ öneririm gece,gündüz göz setini alabilirsin,nemlendirmesi güzel,spf 25 korumalı,canım yüzünde fazla defarmasyon olduğunu sanmıyorum bence bu yerterli,bebeğim var yazmışsın gerekli olmayanlar dışında aşırı kozmetik kullanmanı önermem helede emziriyorsan canım yinede sen bilirsin sevgiler ,sorun olursa özelden yazabilirsin.

Siz katolog güzel dedikçe çıldırıyorum yoğunluk varmış benim siparişlerimi 3 gündür veremediler kargoya çok güzel dileklerim var söyleyemiyorum avona!!!

Siz katolog güzel dedikçe çıldırıyorum yoğunluk varmış benim siparişlerimi 3 gündür veremediler kargoya çok güzel dileklerim var söyleyemiyorum avona!!!

lülülülülülülülülülülülüaynen hayatım çok merak ediyorum yeni katalogu bende yarın sabah vericem siparişimi meraktan çatlıyorum uf ben yarın verirsem salı geliyo inşallah bir an önce gelir:icecream:

ben artık iflas bayrağını çekiyorum,ve bu ay itibariyle avonu bırakıyorum,canımı sıkıyo artık insanlarla uğraşmak......

kızlar bi sorum olcak k3de gögüs toparlayıcı jel var annem almak istiyo sizce işe yarıyomudur daha önce vardı bundan yenilemişler birde k4 selülit kremi varya hani inceltici kemer hediyeli o işe yarıyomu daha önce avonun selülit ve göğüs toparlayıcı kremini kullanan oldumu olduysa memnun kalan oldumu???

kızlar ben siparişimi yanlışlıkla iptal ettim
şimdide istediğim ürünler stokta yok
çok zor durumdayım
lütfen bana yardımcı olun
:çok üzgünüm:

kızlar ben siparişimi yanlışlıkla iptal ettim
şimdide istediğim ürünler stokta yok
çok zor durumdayım
lütfen bana yardımcı olun
:çok üzgünüm:

yapabilicek bişey yok cnm benim bildiğim :1no2: senin adına üzüldüm :gitme: cnm keşke dikkat etseydin biraz bilmiyorumkismile neyse üzülme canım benim k5 kataloğunda yine indirim broşürü olur ondan alırsın istediğin ürünleri :1hug:

Avon Astonishing Lengths Mascara nasıl bilen var mı kızlar
bide panoramanın arkasındaki yeni cıkan maskara hakkındaki düşnceşernzi sölermsnz

Avon Astonishing Lengths Mascara nasıl bilen var mı kızlar
bide panoramanın arkasındaki yeni cıkan maskara hakkındaki düşnceşernzi sölermsnz

Benim hoşuma gitti o maskara ... güzel görünüyor... arkadaşım istedi gelsinde görelim bakalım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…