Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Demi yaa siparişm azdı geç verdim hala çıkmamış yola kargo ömrümü yediler bunlar benim,canım vaktim olursa becereblrsem benimk gelince videosunu atcam katoloğun inşallah,bir arkadaşta söylüyodu sanırım onunki daha önce gelir görürüz umarım.

Hayatım onu bende merak ediyorum bende krem var ama faydası yok diycem de hiç düzenli kullanmadım yaa keşke olsada alsak.

kızlar ben siparişimi yanlışlıkla iptal ettim
şimdide istediğim ürünler stokta yok
çok zor durumdayım
lütfen bana yardımcı olun
:çok üzgünüm:

Canım yapıcak bişey yok ama takım öncünün elinde vardır mutlaka olmasada bisürü temsilcisi var belki en azından birazını bulabilir,normal katologdan da tekrar ver siparişlrini üzme kendini boşver.

kam 3 den gelen ürünlerin değerlendirmesi;
*baştaki füme çanta kahverengi gibi iğrenç bi renk..griyle fümeyle alakası yok
*ışıltılı gözkalemlerinden gri olan kat.gibi gri değil bayaa koyu bi füme haliyle gözde de soluk bi siyah göz kalemi kullanılmış gibi duruyo
*mavi çanta(mak.ç.hediyeli)kumaş değil resmen kalın kağıt gibi
...
...

mega impect rujlar şahane..bu arada..
panaroma daki kam 5 tanıtımını beğendim güzel ürünler var bence...

k3 indirim broşüründeki o beyaz çantadan siparişim vardı benimde geldi ama çanta demeye bin şahit ister çuval gibi büyük ve kumaşı berbat bişey kızlar

bu arada k3de panoramada olan bi göz farı var color trendin kahve açık yeşil ve koyu yeşil tüpte olan kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç güzel değil müşterim beğenmedi ve bugün iade yaptım o ürünü aynı farlar k4 katoloğundada var sayfa 69da almayı düşünenlerin bilgisine tavsiye etmem arkadaşlar

hımmm color trendinse bir değil iki düşünücen zaten.rujun dışında hiçbirini tutmam rujlarından da 3-4 rengi....

evet canım haklısın 10tl ye bile var..deseni güzel ama okadar basit bi hediyeye o limit gerçekten fazla takı seti nasıl bende onu hiç beğenmedim 46.20 serum 38.50 krem alcaklarda takıyı kazanacaksın avonun beklentileri çok yüksek gerçekten

doğru güzelim sende haklısın...
ince katalog kam 3 de vardı ya 4 ve 5 de olmuycak kam 6 da olucak artık
olmasa daha iyi dedim ilk kez bu ay sipariş gircez ince kat.dakiler biticek diye gerildik de gerildik...tel. ile halledebildik.

takıyı hiç beğenmedim bence olabildiğine dandik bişeydir o da ...bence takıdan sınıfta kaldı avon
ama panoramadaki yüzük ve kolye var kalabalık çiçekli güzel gibi geldi ama yine yanılır yenilir alırım sinir olurum diye tereddütdeyim

canım bende rujlarını beğeniyorum ama dediğin gibi bikaç rengi kahve tonunda bi ruju var mesela ama berbat bi renk,birde hani k3 deki bir alana bir bedava farı vardıya gördüm şaşırdım katologtaki ile alakası yok mini minnacık bişey geldiakannehir

o dediğin yüzük ve kolyeyi bende beğendim canım çok hoş duruyo görünenden daha küçük olduğu kesin bence onun dışında güzel,tul sana bişey sorcam canım ben fondoten almak istiyorum önerebileceğin bişey varmı k4de indirimdeler ama kararsız kaldım..panoramada var bitanede sence hangisi daha iyidir

bayanssulusmileiyi geceler gececilere ve herkese ,bende siparişimi verdim akşam, merakla bekliyorum,satışım azdı bikaç parçada kendi ihtiyacımı aldımkaydirigubbakcemile5

bayanssulusmileiyi geceler gececilere ve herkese ,bende siparişimi verdim akşam, merakla bekliyorum,satışım azdı bikaç parçada kendi ihtiyacımı aldımkaydirigubbakcemile5

iyi geceler canım güle güle kullanyerimseniben

mirmirmirmir iyi geceler kızlar...

:hulya::hulya:canım bende dün akşam verdim siparişimi benimde azdı napalım bu ayda böyle olsun bende çok merak ediyorum çatlıyorum benim kargom salı günü gelecek çok merak ediyorum

hımmm color trendinse bir değil iki düşünücen zaten.rujun dışında hiçbirini tutmam rujlarından da 3-4 rengi....

canım iyi satışlar olsun hepimize k 4 ten inşallahcoller trend kiss go ruj lar indirime girmişmi isteyen vardı cevaplarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…