- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.161
lülülülülülülülülülülülüaynen hayatım çok merak ediyorum yeni katalogu bende yarın sabah vericem siparişimi meraktan çatlıyorum uf ben yarın verirsem salı geliyo inşallah bir an önce gelir:icecream:
kızlar bi sorum olcak k3de gögüs toparlayıcı jel var annem almak istiyo sizce işe yarıyomudur daha önce vardı bundan yenilemişler birde k4 selülit kremi varya hani inceltici kemer hediyeli o işe yarıyomu daha önce avonun selülit ve göğüs toparlayıcı kremini kullanan oldumu olduysa memnun kalan oldumu???
kızlar ben siparişimi yanlışlıkla iptal ettim
şimdide istediğim ürünler stokta yok
çok zor durumdayım
lütfen bana yardımcı olun:çok üzgünüm:
selam kızlar tul nasılsın canım memnunmusun k4 den arkadaşım
k3 indirim broşüründeki o beyaz çantadan siparişim vardı benimde geldi ama çanta demeye bin şahit ister çuval gibi büyük ve kumaşı berbat bişey kızlar
bu arada k3de panoramada olan bi göz farı var color trendin kahve açık yeşil ve koyu yeşil tüpte olan kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç güzel değil müşterim beğenmedi ve bugün iade yaptım o ürünü aynı farlar k4 katoloğundada var sayfa 69da almayı düşünenlerin bilgisine tavsiye etmem arkadaşlar
ya arkadaşlar bna taktiktul ablacım snn taktiklr harika ama bn lisedeym ve tabki maddi durumlar belli öğrenciyiz sonuçta..mart ayından 200 milynluk sattım ama ne bilim dha neler yapabilirm millete o kdr anlatıyorum bazıları 50 milyonluk alıo bazısı 4 milyona bile çok dio gelde sinirlenme...
bide su ince kataloglardan dha olurmu bu ay yokta?
evet canım haklısın 10tl ye bile var..deseni güzel ama okadar basit bi hediyeye o limit gerçekten fazla takı seti nasıl bende onu hiç beğenmedim 46.20 serum 38.50 krem alcaklarda takıyı kazanacaksın avonun beklentileri çok yüksek gerçekten
bayanssulusmileiyi geceler gececilere ve herkese ,bende siparişimi verdim akşam, merakla bekliyorum,satışım azdı bikaç parçada kendi ihtiyacımı aldımkaydirigubbakcemile5
Demi yaa siparişm azdı geç verdim hala çıkmamış yola kargo ömrümü yediler bunlar benim,canım vaktim olursa becereblrsem benimk gelince videosunu atcam katoloğun inşallah,bir arkadaşta söylüyodu sanırım onunki daha önce gelir görürüz umarım.
hımmm color trendinse bir değil iki düşünücen zaten.rujun dışında hiçbirini tutmam rujlarından da 3-4 rengi....
canım iyi satışlar olsun hepimize k 4 ten inşallahcoller trend kiss go ruj lar indirime girmişmi isteyen vardı cevaplarsan sevinirim
canım iyi satışlar olsun hepimize k 4 ten inşallahcoller trend kiss go ruj lar indirime girmişmi isteyen vardı cevaplarsan sevinirim
tucum canım bide perfect wear eyeliner indirimdemi turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?