- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.181
kesinlikleee :lepi:merhaba esracım beğendim ben kam 4 ü yaaa 20 kat. istemiştim sanırım iyi olucak ama o hediye ne öyle yaaaaa hele limiti pazarda 10-15 tl lik bişey o yaaa
evet o takı güzele benziyortakıyı hiç beğenmedim bence olabildiğine dandik bişeydir o da ...bence takıdan sınıfta kaldı avon
ama panoramadaki yüzük ve kolye var kalabalık çiçekli güzel gibi geldi ama yine yanılır yenilir alırım sinir olurum diye tereddütdeyim
evet indirimde cnm 4.10tl opuyorumnanaktan
evet oda indirimde cnm 10.50tl opuyorumnanaktan
KIZLAR slm bısey sorucam .otomatık odeme talımatlı olan odemelerde eger hesapta para yoksa nasıl sonrasında ödeme yapılıyo . Tekrardan hesaptan nasıl cekılıyo o fatura tutarı??? cvp beklıyorum .
bende dün gece verdiydim siparişi faturamı yatırmıştım geç yatırdığım için anca gece verdim zaten az vardı,borç daha silinmiş olarak gözükmüyor herhalde yeni siparişimin faturalandırılmış halini pazartesi görebilirim dimi yerimsenibenbirde şu büyük poşetlerden fazla koysalar keşke yakafamçokkarıştı
rica ederim mavi26 cım :) kıssllaarrr size ne dicem.... hani ben size soruyodumya anew yeni beyaz eyeliner cıkartmış alsammı nasıldır ki diye..... siparişlerimle o da geldi.... akşam sürdüm... öyle begendimki... ben göz içine sürdüm... normalde gözümün içine sürdüğüm kalemler acıtıyo yanma yapıyo bunda ööle bişey yok.... bide bööle hafiften bi yanar dönerrengi var.... nasıl anlatim bilemedim... ama çok memnun kaldım.... beyaz kalem arayanlara tavsiye ediyorum.... bir de sizlere bir soru sormak istiyorum... yeni katalogda wish of love var.... almak istiyorum ama daha önce hiç koklamadım... güzelmi acaba? nasıl bi koku.... ben çiçek -meyve karışımı olan kokulardan hoşlanıyorum... ve agır kokulara hiç tahammül edemiyorum....bööle zarif kibar ama misler gibi koksun istiyorum... bilmem anlatabildimmi.... bana tavsiye edermisiniz. hepinizin görüşlerini bekliyorum.... benim için hepsi çok degerli.... baya bi uzun oldu çok özür dilerim... sevgilerimle.
Deneyim ozaman bende merak ettim canım,aslında bende onun siyahına göz koymuştum,bendede rimeller kaşıntı falan yapar hep anew mi denesem yaa?
Canım 50's glam kokusunu hatırlamıyorum ama merak ettim deniycem tekrar ben ağır kokuları ve meyve ve ona yakın olanları kullanamıyorum en beğendiğim perceive ama hayatımın kokusunu bulamadım darısı bana...sevgiler...
kızlar bişey soracağım ürün değişimiile bilgi veren kagıtta ürünler sadece hasarlı oldugu drumda değiştirilir diyoır...begenmediğimiiz ürünüde değiştirebiliyomuyuz mesela eşime parfüm aldım k3 den hiç beğenmedi ama bi kaç defada sıktı kokusuna bakmak için şahsen bende fazla beğenmedimm bayıldım diyemem FULLSPED parfümden..geri versemmi diye düşündüm bi hasar olmadan geri verebiliyomuyum..bide ugrasmak istemedim napsamki
iade etcen canım benim değişimi rujlarda fondötenlerde fln yapabilirsin :hulya:
FULLSPED PARFÜMÜ okadar övgülere güvenerek aldım ama zevk ya işte değişiyo pek beğenmedik eşimle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?