Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

neyse kardeşimin kutusunu alırım :))) ayrıntılarıyla nasıl iade yapacagımı anlatırmısın tatlımm

arkadaşlarım bilginiz olsun diye yazıyorum.... kredi kartıyla ugraşmak istemeyenler avon faturalarını sorunsuzca ptt den yatırabilirler.... ben öyle yapıyorum..... hiç sorun olmuyo....
nasıl yapıyorsun hangi noya yatırılıyor ve ne kadar öddeniyor arkadaşım yatırma parası?
bu peri tozundaki hediyeler ne zaman yenilencek ya.

bu sabah 11.30 da yenilenmiş ve btmşş
söylemiyorlarkii
takip etmemiz lazımmış boshayallersmile

bu sabah 11.30 da yenilenmiş ve btmşş
söylemiyorlarkii
takip etmemiz lazımmış boshayallersmile[/QUOTE]

halla halla:sm_confused: geliyo bitiyo hiç haberimiz olmuyor nasıl bi iş böyle. yenilenecek tarihi yazsalar ne olur sanki

Son düzenleme:

sen belirtile limiti doldurdugunda hediyen direk gönderiliyr...snra stokta olmayan ürün stoklanınca yollanıyor..

24 tllik her alışverişin için 1 adet 21 tl ye alabiliyorsun 48 tl yapınca 2 adet alabiliosun ama 21*2=42 tl ödüosun...

hatalı çıktıgında hasarlı oldugunda değiştirebiliyosun

zaten faturanda cildime uygun değil
yanlış kodlama
hasarlı diye a b c d e (diger) diye şıklama var işaretlemen için..

fakat bi ürünü kullanmadan bile geri yollayıp iade etsen şirket onu direk çöpe atıyor..bu yüzden her iade onlar içn zarar demek...

Kızlar cearskinden kendime mikrotanecikli temizleme jeli aldım.kullananlar varmı?nasıldır ki?Daha önce nivea canladırıcı tem.jeli kullanıyodum bitince bunu deniyim dedim.henüz kullanmadım...

Kızlar cearskinden kendime mikrotanecikli temizleme jeli aldım.kullananlar varmı?nasıldır ki?Daha önce nivea canladırıcı tem.jeli kullanıyodum bitince bunu deniyim dedim.henüz kullanmadım...

ci,ldin defamlı sivilcelenen bir ciltse mikro tanecikli ürünler yaramaz yayar...ama devamlı yağlanan sivilceli bi cilt değilse iyi bir bakım ürünü

ci,ldin defamlı sivilcelenen bir ciltse mikro tanecikli ürünler yaramaz yayar...ama devamlı yağlanan sivilceli bi cilt değilse iyi bir bakım ürünü

sağol canımm.pek fazla sivilce çıkmaz cildimde çok yağlıda değil gerçi.neyse aldık denicez artık.çok sağol bilgilendirdiğin için:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…