- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.201
benim çevremde de herkes beyendigini söylyor benim hiç hoşuma gitmemişti.
evet canım aynenn bi kişi kötü demedi bende güzel diye aldım ama tras kolonyası gibi dedi eşim :))
FULLSPED PARFÜMÜ okadar övgülere güvenerek aldım ama zevk ya işte değişiyo pek beğenmedik eşimle ...
nasıl yapıyorsun hangi noya yatırılıyor ve ne kadar öddeniyor arkadaşım yatırma parası?arkadaşlarım bilginiz olsun diye yazıyorum.... kredi kartıyla ugraşmak istemeyenler avon faturalarını sorunsuzca ptt den yatırabilirler.... ben öyle yapıyorum..... hiç sorun olmuyo....
bu peri tozundaki hediyeler ne zaman yenilencek ya.
kızlar pur blanca alana çiçekli çanta hediye demişsiniz ama
bu çanta hakkında ne düşünüyorsunuz
kızlar bende dün gece verdim siparişlerimi salıya anca gelir 176 lira tutu stokta kalmayan ürün varmış yeni çıkan gözkaleminin mavisi stokta kalmamış ondan çok sipariş almıştım 7 tane falan ama malesef kalmamış bende üzülmüştüm 180 liranın üstüne botanikal gündüz kremi veriliyodu faturam 180 altında oldugu halde yollamışlar ama o kremden degil solitions berrak görünümlü gece kremi yolluyolar faturadan baktım biraz önce kızlar inşallah k4 te iyi siparişim olur bol satış yaparım güzel gibime geldi anlattıklarınızdan yola çıkıyorumda ondan söylüğyorum inşallah hepimiz yaparız
birde sayfa 16 da bu katalogtan 24 ytllik alısveriş yapana PERCEİVE parfüm 21 ytl diyorya...mesela ben 50 ytlli sipariş versem o parfümden 2 tane 21 ytl ye alabiliyomuyum,yoksa bi tanesinimi 21 ytl ye alıyorum merak ettim biraz karısık oldu ama emin olmak istedim :))
kızlar bişey soracağım ürün değişimiile bilgi veren kagıtta ürünler sadece hasarlı oldugu drumda değiştirilir diyoır...begenmediğimiiz ürünüde değiştirebiliyomuyuz mesela eşime parfüm aldım k3 den hiç beğenmedi ama bi kaç defada sıktı kokusuna bakmak için şahsen bende fazla beğenmedimm bayıldım diyemem FULLSPED parfümden..geri versemmi diye düşündüm bi hasar olmadan geri verebiliyomuyum..bide ugrasmak istemedim napsamki
Kızlar cearskinden kendime mikrotanecikli temizleme jeli aldım.kullananlar varmı?nasıldır ki?Daha önce nivea canladırıcı tem.jeli kullanıyodum bitince bunu deniyim dedim.henüz kullanmadım...
ci,ldin defamlı sivilcelenen bir ciltse mikro tanecikli ürünler yaramaz yayar...ama devamlı yağlanan sivilceli bi cilt değilse iyi bir bakım ürünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?