- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.221
merhaba arkadaşlar.yeni temsiciyim.1. sayfadan beri okuyorum.sayenizde bilmediğim bişey kalmadı teşekkür ederim hepinize.beni de aranıza alırmısınız.hihoyyyt
kaydirigubbakcemilevereliniortakkızlar bende dün gece verdim siparişlerimi salıya anca gelir 176 lira tutu stokta kalmayan ürün varmış yeni çıkan gözkaleminin mavisi stokta kalmamış ondan çok sipariş almıştım 7 tane falan ama malesef kalmamış bende üzülmüştüm 180 liranın üstüne botanikal gündüz kremi veriliyodu faturam 180 altında oldugu halde yollamışlar ama o kremden degil solitions berrak görünümlü gece kremi yolluyolar faturadan baktım biraz önce kızlar inşallah k4 te iyi siparişim olur bol satış yaparım güzel gibime geldi anlattıklarınızdan yola çıkıyorumda ondan söylüğyorum inşallah hepimiz yaparız
sen belirtile limiti doldurdugunda hediyen direk gönderiliyr...snra stokta olmayan ürün stoklanınca yollanıyor..
Had hayırlısı canım,kalemlerin sonradan gelir canım öemli olan senin nekadar spariş verdiğin,benim kargomda yola çıkmış yarın gelir sanırım bende indirim katoloğundan saat istemştim onu merak ediyorum ,inşallah satışımız bol olur yaa canım amiiiiin.
siremim postaneye temsilci numaranı söylüyosun 2 buçuk tl karşılığında yatırıyosun.
ok tşklerr
eğer o hesapta para yoksa haliyle para çekemiyolar sen daha sonra oraya para yatırırsan bellirli günlerde banka hesaplarında tarama yapıyolar tarama yaptıkları gün hesaba para yatırmışsan çekiyolar yerimseniben
ket merhabaa.s
çok sagol canım meraktan çatladık valla bende perşembe vericem siparişlerimi bu ay fazla satış yapamadım inşallah diger katalokta yaparım herkeze iyi satışlar kızlar
güzellik perisinden hiç hediye kazanan oldumu:1no2:
daha doğrusu sipariş vermeyi başaran varmıkafamçokkarıştı
canım sensesin iki çeşit duş jeli k3 de de 5,90 dı ya k4 de bütün çeşitleri mi 5,90
bugün by ungaro kazandım ondan öncede 10adet ürün aldım..ama hepsi kendi adresimden değil..yeğenleriimn babamın annemin adreslernden herkes bana verdi şifrelerini oynayaym diye[/QUO
ama ben ne zamn baksam stoklar bıtmiş oluo hangı saatlerde alıosun?:uhm:
bugün by ungaro kazandım ondan öncede 10adet ürün aldım..ama hepsi kendi adresimden değil..yeğenleriimn babamın annemin adreslernden herkes bana verdi şifrelerini oynayaym diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?