Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Arkadşlar sipariş vereceğimde.

104.sayfadaki naturals serisinden bir alana herhangi ikincisi bedava var ya.

onda şampuanı ve bakım balsamını yazdım.ama ikisininde fiyatı çıkıyor.nasıl yazacağım yanlışlık olmasın.

yardımcı oalcak birisi varmı???

banyo setinin renkleri falan hoş begendim onu alcam..

bi arkadaşımda 250tllik sipariş girsin diye anlaşcaz bakalm epilatörü ona vercem önceden 3tane kazanmstm zaten her sene koyuyolar

canım sampuanla balsamın gelişi aynı zaten...önce birinin kodunu girseksin sonra tüm siparişleri girince ilk ileri diyişte alttan hediyesini seçceksin

benimde siparişlerim bugün geldi merakımı giderdim nihayet ama stokta kalmayıp gelmeyen ürünlerim çok olmuş bidahaki siparişimde gelir inşallah ama panaromadaki hediye fiyatları çok yüksek gerçekten alabilenlere bravo diyoruuum ohaoldumsmile benim dahaaa çooook çalışmam lazım çoooooooooooooook

güzellik perisinden hiç hediye kazanan oldumu:1no2:

daha doğrusu sipariş vermeyi başaran varmıkafamçokkarıştı
ben daha alamadım maalesef
bugün by ungaro kazandım ondan öncede 10adet ürün aldım..ama hepsi kendi adresimden değil..yeğenleriimn babamın annemin adreslernden herkes bana verdi şifrelerini oynayaym diye

bugün ne zamn yenilendi kii
güle güle kullanınnn baya almışsınız :hulya:

şampuan ve takı isteyenler çoğunlukta şimdilik benimde. ya bu katalogdan bi tane bile parfüm alan çıkmadı millet işini bilmiyo ha. bence çok uygun üstelik numune de gösteriyorum daha napıyım insaf
:sm_confused:kaydirigubbakcemile3

canım hangi ürünler kalmamış stokta söyleyebilirmisin?

bende çocuk şampuanı fırsat ürünü fondaten
kemer hediye si olan dan göz kalemii
bi kaç şey daha var bakalımmmm
k4 denn bööyle başladım şimdilik ama
k3 den ikinci sipariş verip 90 tlik yapmaya çalışıom tavayı alcammm

aaaaa
mavi renkli simli kalem harika müşterim istemişti gelnce baktıkdaaa
kendime düşünüodum tühhh :hulya:

avonun deneyimli hatunlarııı bana yardım edin..yüzüm yağlı
şöyle matlaştırıcı bir krem tavsiyeniz varmı..yüzüm makyajdan bi saat
soora makyajı resmen kusuyoo..bu durumu önlicek bi ürün lazım bana..öptüm hepiciğinizi
aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…