- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.261
aaaaa
mavi renkli simli kalem harika müşterim istemişti gelnce baktıkdaaa
kendime düşünüodum tühhh :hulya:
merhaba arkadaşlar.yeni temsiciyim.1. sayfadan beri okuyorum.sayenizde bilmediğim bişey kalmadı teşekkür ederim hepinize.beni de aranıza alırmısınız.hihoyyyt
avonun deneyimli hatunlarııı bana yardım edin..yüzüm yağlı
şöyle matlaştırıcı bir krem tavsiyeniz varmı..yüzüm makyajdan bi saat
soora makyajı resmen kusuyoo..bu durumu önlicek bi ürün lazım bana..öptüm hepiciğinizi aklinialirimsmile
o dediğin yüzük ve kolyeyi bende beğendim canım çok hoş duruyo görünenden daha küçük olduğu kesin bence onun dışında güzel,tul sana bişey sorcam canım ben fondoten almak istiyorum önerebileceğin bişey varmı k4de indirimdeler ama kararsız kaldım..panoramada var bitanede sence hangisi daha iyidir
avonun deneyimli hatunlarııı bana yardım edin..yüzüm yağlı
şöyle matlaştırıcı bir krem tavsiyeniz varmı..yüzüm makyajdan bi saat
soora makyajı resmen kusuyoo..bu durumu önlicek bi ürün lazım bana..öptüm hepiciğinizi aklinialirimsmile
kızlar çok sinirliyim,dün sipariş verdim 2 dakika sonra siparişime bir tane ruj ek yaptım.aynı gün faturayı kesip kargoya vermişler ama malesef ruj için ayrı fatura kesmişler ve benden 7.50 tl hizmet bedeli almışlar. bu kadar da olmaz aynı adrese iki ayrı kutu hazırlanır mı? iki ayrı fatura kesilir mi? sabahtan beri arıyorum kimseye ulaşamadım
canım önce internetten verilen siparişler bölümünde iptal et yazıyor.
iki dakika sonra iptal et tıklasaydın ipatal olurdu...ama zaman geçince birşeye yapılamıyor tabii:1no2:
geçmiş olsun tul.....arkadaşlar yeni panoramada far away dream çıkmış yanında da beyaz saat hediyeli fiyuatı 30. acaba testerı eline gelen var mı? diğer far away bana çok agır geliyo... şimdi bundan sipariş vermek istiyorum ama korkuyorum bu da agır olursa diye....
bu arada izmir den ürün almak isteyen temsilci olmak istyenler bana ulaşabilir:) dilanazcm istiyrsan facede ekle beni :) güzellik perisindede arkadaşm ol hem :)
o dediğin yüzük ve kolyeyi bende beğendim canım çok hoş duruyo görünenden daha küçük olduğu kesin bence onun dışında güzel,tul sana bişey sorcam canım ben fondoten almak istiyorum önerebileceğin bişey varmı k4de indirimdeler ama kararsız kaldım..panoramada var bitanede sence hangisi daha iyidir
geçmiş olsun tul.....arkadaşlar yeni panoramada far away dream çıkmış yanında da beyaz saat hediyeli fiyuatı 30. acaba testerı eline gelen var mı? diğer far away bana çok agır geliyo... şimdi bundan sipariş vermek istiyorum ama korkuyorum bu da agır olursa diye....
merhaba arkadaşlar ben kendim için bi şey öğrenmek istiyorum ..30 yaşındayım ve hafif kırışıklar başladı tabii...avondan krem almak istiyorum ama çok kararsız kaldım sizler neleri tavsiye edersiniz...cilt tipim karma sizler neler kullnıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?