Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba arkadaşlar.yeni temsiciyim.1. sayfadan beri okuyorum.sayenizde bilmediğim bişey kalmadı teşekkür ederim hepinize.beni de aranıza alırmısınız.hihoyyyt

hayırlı olsun canım bravo bayılırım yapacağı işi sıkı sıkı takip edenlere..

bi bakalım güzelim.....

esracım 1-2 gündür giremiyorum rahatsızdım.tam da iyileşmiş sayılmam ya çok şükür bu halime,yarın bi inceleyeyim kat.daki fondotenleri güzelim ....

geçmiş olsun tul.....arkadaşlar yeni panoramada far away dream çıkmış yanında da beyaz saat hediyeli fiyuatı 30. acaba testerı eline gelen var mı? diğer far away bana çok agır geliyo... şimdi bundan sipariş vermek istiyorum ama korkuyorum bu da agır olursa diye....

kızlar çok sinirliyim,dün sipariş verdim 2 dakika sonra siparişime bir tane ruj ek yaptım.aynı gün faturayı kesip kargoya vermişler ama malesef ruj için ayrı fatura kesmişler ve benden 7.50 tl hizmet bedeli almışlar. bu kadar da olmaz aynı adrese iki ayrı kutu hazırlanır mı? iki ayrı fatura kesilir mi? sabahtan beri arıyorum kimseye ulaşamadım

canım kusma nasıl bişi?

canım önce internetten verilen siparişler bölümünde iptal et yazıyor.

iki dakika sonra iptal et tıklasaydın ipatal olurdu...ama zaman geçince birşeye yapılamıyor tabii:1no2:

Son düzenleme:

canım önce internetten verilen siparişler bölümünde iptal et yazıyor.

iki dakika sonra iptal et tıklasaydın ipatal olurdu...ama zaman geçince birşeye yapılamıyor tabii:1no2:

önceki siparişi iptal edip yeniden mi sipariş vermem gerekiyordu?

sağlık olsun ne yapalım,öğreniyoruz yavaş yavaş :)

öyle canım.yinede en güzeli kendi siparişimizi kendimiz vermemiz....

bende en az on defa sayfayı okuyorum siparişimi girmeden önce...

yanlış birşey olmasın diye....

öbüründen daha hafif kokusu var tatlm:)

ben k4 ten 3tane selülit giderici ve kemeri
2tane perceive
2uçlu kalemlerden
el yüz vücut kremi 400mllikten
duş jellerinden
rollon lardan
purblanca
60s mod
incandeessence
christian lacroix rouge(bu bana)
signature
panoramadan yeni far away
rose yüzük
nancy bilezk
çift taraflı el çantası
yeni color trend göz farları
color trend ruj parlatıcı pudra kapatıcılardan
sy 71deki limon ve salatalık içeren el kreminden
81deki fondetenlerden
87deki rimellerden bkaç pket
93teki parlatıcıdan
5tane wish of love paketi artabilr daa...bunlar vardı şimdilk

bu arada izmir den ürün almak isteyen temsilci olmak istyenler bana ulaşabilir:) dilanazcm istiyrsan facede ekle beni :) güzellik perisindede arkadaşm ol hem :)

esracım geldim.....benim en çok sattığım fondoten kam.4 de altın fırsat olan ürün bi incele istersen ha bunu düşünmüyorsan anewleri gözün kapalı al derim,süper bişey .

daha ağır olacağını sanmıyorum,aksine hafifbi kokudur...öğreniriz..

merhaba arkadaşlar ben kendim için bi şey öğrenmek istiyorum ..30 yaşındayım ve hafif kırışıklar başladı tabii...avondan krem almak istiyorum ama çok kararsız kaldım sizler neleri tavsiye edersiniz...cilt tipim karma sizler neler kullnıyorsunuz...

tüm yaşlar için olan anew lerden alabilirsin kırışıklıklar hangi bölgede göz dudak kısımlarımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…