- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.461
canım bana kullanmak kısmet olmadı satmaktan,o kalemler en çok sattıklarım arasında,pimpirik müşterilerim var onlar bile sürekli alıyolar,ama yeni çıkan pırıltılılardan almadım henüz yeni getirtcem,hiç akmadığını söylüyolar...
canım ya inşallah bol olur fazla sipariş alamadım k 4 ten 1 parfüm 2 rolon paketin bir ruj bu ay 200 tllik yapmam lazım en azından yeni temsilci geliştirme 4. siparişim olucak parfümü almam laxım eyer 300 liralık yaparsam testır çantası gelicek bi şey sorucam canım çantanın içi boşmu alacak yoksa dolumu onun için testır çantası almadım canım onu bekliyorum açık çasıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
:gitme::gitme:tulcum canım nasıl oldun iyleşemedinmi hala senin satışlar nasıl gidiyor takılar kararmasın diye bişey söylamiştin parlatıcı oje yalnış hatırlamıyosam dogrumu:kedi::kedi:
merhabalar.. ben kadınlar kulübünde yeni üyeyim ve 4 aydır avon satış temsilcisiyim.aranızda olmaktan çok mutluyum.
canım ya inşallah bol olur fazla sipariş alamadım k 4 ten 1 parfüm 2 rolon paketin bir ruj bu ay 200 tllik yapmam lazım en azından yeni temsilci geliştirme 4. siparişim olucak parfümü almam laxım eyer 300 liralık yaparsam testır çantası gelicek bi şey sorucam canım çantanın içi boşmu alacak yoksa dolumu onun için testır çantası almadım canım onu bekliyorum açık çasıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ket canım testır çantası hediye olarakmı geliyor ben görmedim yoksa şu büyük siyah çantadanmı bahsediyorsun oysa eğer ben aldım onu bu ay geldi soft muskla beraber
iyi geceler kızlar
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz kızlar... bende bişey sormak istiyorum bi müşterim fondöten almak istiyor hani şu k4 deki altın fırsat olandan,müşterimin cildi beyaz hangi ton ona gider hiçbir fikrim yok kızlar bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olsun lütfen..hangi tonunu önerebilirim cildi beyaz müşterimin katologtaki renklerde çok koyu duruyor
ket canım testır çantası hediye olarakmı geliyor ben görmedim yoksa şu büyük siyah çantadanmı bahsediyorsun oysa eğer ben aldım onu bu ay geldi soft muskla beraber
evet canım ondan bahsediyorum bu ayki siparişimde softmukla beraber gelecek olanı diyorum içiboşmu onun 4 ay toplam siparişim 850 olursa onu almam için bu ay 300 liralık toplamam lazım
ket evet canım parlatıcı oje sür..
canım onlardan siparişim vardı benimde ama sunu unutma rujların rengi mat değil benim müşteriler mat istemişti öle cıkmadı
allah iyilğini versin emi,avon dolu çanta gönderir mi kıs hiç:roflol:benim bu 3. ayım 300 tl lik satarsam bana kremle gelicek o çanta ama içi boooşş.delikafaduldenben üye olmadan önce bütün sayfaları teeek tek okudum canım.numune çantası almak satış açısından iyi oluyormuş diye okudum hemen aldım,tabii ki parayla.başlangıç çantası,70 tane numune var içinde.12 tl
allah iyilğini versin emi,avon dolu çanta gönderir mi kıs hiç:roflol:benim bu 3. ayım 300 tl lik satarsam bana kremle gelicek o çanta ama içi boooşş.delikafaduldenben üye olmadan önce bütün sayfaları teeek tek okudum canım.numune çantası almak satış açısından iyi oluyormuş diye okudum hemen aldım,tabii ki parayla.başlangıç çantası,70 tane numune var içinde.12 tl
olumunekankayizsmilehaklısın canım benim ben unutmuşum avonun ne kadar cimri oldugunu tabiki boş olan benim bu ay 300 lük satmam lazım ama nasıl alan yok gibi bu ay napıcam bilmiyorum nasıl satış yapıcam bazı arkadaşlar izne gitti k3 ve k4 ten aynı anda sipariş versem olurmu bana bile mantıksız geliyo ama genede bi soruyum dedim
ha bide kızlar şimdi benim bu 4. siparişim olacak 5. siparişimde bana ne hediye gelicek yoksa gelmicekmi turkbayragi
olumunekankayizsmilehaklısın canım benim ben unutmuşum avonun ne kadar cimri oldugunu tabiki boş olan benim bu ay 300 lük satmam lazım ama nasıl alan yok gibi bu ay napıcam bilmiyorum nasıl satış yapıcam bazı arkadaşlar izne gitti k3 ve k4 ten aynı anda sipariş versem olurmu bana bile mantıksız geliyo ama genede bi soruyum dedim
ha bide kızlar şimdi benim bu 4. siparişim olacak 5. siparişimde bana ne hediye gelicek yoksa gelmicekmi turkbayragi
güzelim,emin değilim ama ilk 4 kampanya içinde 850 tl yi tamamlayamazsan o boş çanta da yalan olurbilmiyorumkismileben ce sen ne yap et 300 tl yi tamamlamaya benim 3. siparişim olacak bu ve krem gelicek.solıtıon lardan bekliyodum ama netteki sayfada farklı bi krem gözüküyor.sana ne geldi canım 3. ayda?ve bildiğim kadarıyla 4. aydan sonra hediye yok.sadece panaromadakileri kazanabiliyoruzbenneyaptımki
kızlarrr GLIMMERSTICK AÇILIP KAPANAN göz kalemleri kullanana varmı nasıl akıyomu???
tahta kalemler akar ama aç kapa kalemler asla sabah sürüyorum yatasıya kadar aynen duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?