Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bitter!!! kesinlikle öneririm mega ımpeck rujları numunelerini sipariş etmiştim hakikaten süperler bence.hangisi dersen ayırt edemem bence 8 renkde süper.ben beyaz tenliyim bana gitmez orada profesyonel diye tam hatrlayamıyorum adını işte o renk bile harika oldu.hani bordoya benzeyen. ben tavsiye ederim alkisalkisalkisşahsenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

valla kızlar hiç akmıyo gerçekten yazın kullanım için çok güzel

ket evet canım parlatıcı oje sür..

cnm ben aldım ondan kullanıyorum ve herkese de tavsıye edıyorum.kullanan musterılerımde memnunlar.benım arkadasım beyaz tenlıydı kendıne ıvory aldı.sureklı olarak da onu kullanıyormuş.bencede orda beyaz tene gıdecek olan en ıyısı ıvory aklında bulunsun cnm.sadece bir öneri.

kızlar nisan kataloğunun resimlerini çektim merak edenler için.ama kataloğun hepsini atamam buraya.isteyene msnden atabilirim resimleri. kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Görüntü000.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $Görüntü001.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 24
canım onlardan siparişim vardı benimde ama sunu unutma rujların rengi mat değil benim müşteriler mat istemişti öle cıkmadı

metalik ve saten diye iki gruba yarılıyo ya ultra color rujlar, saten olan mat ben çok kullandım önceden. mesela sparkling blus, bronze treasure parlak ama buttred rum mat baya önerebilirsin müşterilerine. koyu kırmızı mat çok süper acayip seksi bi ruj :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…