Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tulcüm,pzt kontrole gidecektin dr a ne oldu merak ettim.haberler iyidir inşaAllah.olumunekankayizsmile

tulcüm,pzt kontrole gidecektin dr a ne oldu merak ettim.haberler iyidir inşaAllah.olumunekankayizsmile

ayyy canım ya sağolll,sormuşsunuz hepiniz sağolun çok şükür kumdu mideydi bulantıydı derken çekildiğim ultrason-rontgen olduğum tahliller sonucu hiçbirşeyim yokmuş,kumda bitmiş sonsuz şükür rabbime..hepiniz sağolun yaaa çok mutlu ettinizz beni ..kızlar sizi seviyorum:asigim::1hug:a.s.

eee sıra gelidi avona yarın akşam 2. bi sipariş gircem toplamda 500 ü geçiyorum 2.tavada geliyo inşallah:Saruboceq:
kam 4 yavaştan başladı 20 getirttim kam. da güzel ama hediyesi hele o limite çok basit...neyse kazandığım kar önemli tek satış olsun bu seferlik hediye dandik olsun varsın bakalım..sağlığım iyi olunca avona iyimser bakabiliyorum:roflol:

tul yine yoksun canım iyisindir inşallah..bi ses ver merakta bırakma bizi:1hug:

burdayım esracım yazdım bak bi alttaa.s.
çok sağolun hatırlanmak aranmak güzel anlattığım gibi bomba gibiyim kam 3.ü yarın bitiriyorum hediyelerimi almış bi şekildesüprizzzzz:sm_cool:
kamp.4 e başladım yavaş yavaş iyi olucak sanırım
bi de bu arada kendime getirttiğim füme çantayı hiç beğenmedim:umursamaz: iade olucak.
sizin durumlar nedir-nasıl gidiyor:1hug:

iyi olmana çok sevindim canım,güne güzel haberlerle başlamak çok iyizemuszemusk4 limit çok yüksek evet.hediyede basit,dalga geçer gibi.tavaları kapmışsın hadi iyisin:lepi:bide benim bi yöntemim var,kampanyalarda siparişleri veriyorum,müşterilerinkini gözümle görüyorum.eğer almak istediğim bişey olursa ben bi daha 75 lik toplayamadığımiçin,takım öncüme diyorum bana şunu getirtirmisin diye.böylece dumur riski olmuyor,özellikle aksesuarlardakaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileiyi olmana çok sevindim güzelim tavalarıda alıyormuşsun hadi iyi sin ben birini bile alamadım saglık olsun dedigine katılıyorum kar önemli

ben de balıkesirdeyim şimdi gördüm senidekaydirigubbakcemile2

slm arkadaşlar
haftanın fırsat ürününü almak isteyen varsa alsın Surrender Erkek EDT yanlız puan azcık yüksek 800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…