- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.481
evet canım ondan bahsediyorum bu ayki siparişimde softmukla beraber gelecek olanı diyorum içiboşmu onun 4 ay toplam siparişim 850 olursa onu almam için bu ay 300 liralık toplamam lazım
ket malesef canım içi boş geliyor
güzelim,emin değilim ama ilk 4 kampanya içinde 850 tl yi tamamlayamazsan o boş çanta da yalan olurbilmiyorumkismileben ce sen ne yap et 300 tl yi tamamlamaya benim 3. siparişim olacak bu ve krem gelicek.solıtıon lardan bekliyodum ama netteki sayfada farklı bi krem gözüküyor.sana ne geldi canım 3. ayda?ve bildiğim kadarıyla 4. aydan sonra hediye yok.sadece panaromadakileri kazanabiliyoruzbenneyaptımki
Kızlar satış yapıyosanız güzel ama bence kendinizi zorlayıp borçlanmayın verdikleri hediyelerin hepsi ucuz o çanta 9 tl galiba tester paketleride öyle canlarım yinede siz bilirsiniz.
Kızlar satış yapıyosanız güzel ama bence kendinizi zorlayıp borçlanmayın verdikleri hediyelerin hepsi ucuz o çanta 9 tl galiba tester paketleride öyle canlarım yinede siz bilirsiniz.
evet arkadaşım,kesinlikle katılıyorum.k3 te mırın kırın edenlere ürün sattım kotayı doldurmak için,hepsi iade etti.90 tl cebimden çıktı:1shok:.bu ay hiç toplamadım sipariş tutarlrını ne olursa o.zaten büyük kol çantaları moda,bende kol çantamda taşırım ürünlerimi.hem çantamda şişkin durur dimi ama:jeyyar:.vermezse vermesin cimri avon:enbuyukkk:
ket malesef canım içi boş geliyor
aaa boşş mu o çantaaa uyanık avonn alsanaalsanasmile
tulcüm,pzt kontrole gidecektin dr a ne oldu merak ettim.haberler iyidir inşaAllah.olumunekankayizsmile
tul yine yoksun canım iyisindir inşallah..bi ses ver merakta bırakma bizi:1hug:
güzelim,emin değilim ama ilk 4 kampanya içinde 850 tl yi tamamlayamazsan o boş çanta da yalan olurbilmiyorumkismileben ce sen ne yap et 300 tl yi tamamlamaya benim 3. siparişim olacak bu ve krem gelicek.solıtıon lardan bekliyodum ama netteki sayfada farklı bi krem gözüküyor.sana ne geldi canım 3. ayda?ve bildiğim kadarıyla 4. aydan sonra hediye yok.sadece panaromadakileri kazanabiliyoruzbenneyaptımki
kaydirigubbakcemileaklinialirimsmilecanım benim ben aldım bana geldi solition gece kremi çok güzel bi kokusu var bayıldım bende ne yapıp ne edip 300 lük yapmam lazım ama nasıl ugraşıcam artık sagol turkbayragi
sempatiksalakcinnihaklısın galiba canım bende şimdi baktım evet kaydirigubbakcemile
burdayım esracım yazdım bak bi alttaa.s.
çok sağolun hatırlanmak aranmak güzel anlattığım gibi bomba gibiyim kam 3.ü yarın bitiriyorum hediyelerimi almış bi şekildesüprizzzzz:sm_cool:
kamp.4 e başladım yavaş yavaş iyi olucak sanırım
bi de bu arada kendime getirttiğim füme çantayı hiç beğenmedim:umursamaz: iade olucak.
sizin durumlar nedir-nasıl gidiyor:1hug:
aaa boşş mu o çantaaa uyanık avonn alsanaalsanasmile
evet canım okadar uyanık ki bizi kekliyo cimri avon bide bu ay pana romadaki hediyeleri almamız için bizlere 425 limit koymuş uyanık avonturkbayragi
burdayım esracım yazdım bak bi alttaa.s.
çok sağolun hatırlanmak aranmak güzel anlattığım gibi bomba gibiyim kam 3.ü yarın bitiriyorum hediyelerimi almış bi şekildesüprizzzzz:sm_cool:
kamp.4 e başladım yavaş yavaş iyi olucak sanırım
bi de bu arada kendime getirttiğim füme çantayı hiç beğenmedim:umursamaz: iade olucak.
sizin durumlar nedir-nasıl gidiyor:1hug:
ket canım balıkesirlimisin
hayır güzelim balık esirli degilim işnedeniyle oradayım eşim polismemuruturkbayragi
koray lisesi varya,eski salı pazarındayım
ben ilçesindeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?