Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya arkadaslar elimde bir sürü avon ürünü var uygun fiyattan vereceğim almayı düşünen olur mu ya da aradıgınız herhangi bir avon ürünü varsa mesaj atın yardımcı olabilirim ve ankaradayım temsilci olmak isteyenlere de her türlü konuda yardımcı olabilirim

mrb arkadaşlar çoktan beri bakamadım tek tek okudum şimdi yazılanları bende bir ameliyat geçirdim geçen hafta yarın tekrar olcam ameliyat gitmeden tekrar bi bakayım dedim kolumda kitle vardı biyopsi yapıldı yarında kitlenin tamamı çıkarılacak heyecanlıyım valla ama allahtan hayırlısı inşallah daha sonra görüşmek üzere herkese sağlıklı günler ve bol satışlar

:gitme:çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum bir an önce iyileşirsin umarım a.s.

MRB ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN !!!!
ANEW'ıN DOLGUNLAŞTIRICI DUDAK BAKIM STıĞıNı KULLANAN VARMI HAKıKATEN ıŞE YARIYORMU ? 1 HAFTA SONUNDA KALICI Bı DOLGUNLUKMU ELDE EDıLıYOR YOKSA GEÇıCıMı? YADA ıŞE YARAMIYORMU???RENGı NASIL SÜRÜNCE ?YARDIMLARINIZI BEKLıYORUM:gitme:

kızlar bu k4 hayırlı geLdi bi sürü hediye geLcek mücevher takımı + banyo seti+ epilatör + sof usk 4. ayım olduğu için

bu arada güzeLLik perisinden 6 tane hediye geLdi tşkLer avon

kızlar fatura tarihini 2 gün geçiktirince ne olur yada ne kadar faiz gelir bilgisi olan varmı..

puff panoramadaki o devasa rakama verdikleri o komık hedıyeyı göruncee bı off çektım ıcımden.kızlar bu ne allah aşkına? dalga gecer gıbı.300 lıraya bıle tava veren avon kıytırıktan ıkı parca şeye bırde buna banyo setı demıs ya ona cok guldum 425 lıra ıstemışş...aklinialirimsmile komık cıdden.neysekı ben ık 4 aylık hedıyelerımın hepsını almıştım.hiçde kasıp o kadar uğraşmayacam bu ay.değmezz

Aynen öyle canım eskiden böyle değildi herşey çok değişti avonda,hele banyo seti çok komik,ben zaten karıma bakıyorum hiç değmez 3 kuruşluk şeyler.

TUL,cüm geçmiş olsun allah bidaha göstermesin inşallah,
Perigül sanada geçmiş olsun allah şifanı versin canım.

Kızlar ben katlanabilir taraklardan almıştım bulunsun diye şimdi istiyolar ama tarağın dişleri yerinden çıkıyo hiç başıma gelmemişti benimki sapasağlam 2 yıldır kullanıyorum yaa iade etsem 3 kuruş uğraşmaya değmez sizdede oldumu hiç bu taraklarda mı kalitesizleştii bi akıl verin...

bu yeni katalokta karma cilt için maske varmı yüze sürülüp çıkarılan birisi sormuştu göremedim planet spa serisindemi vardı

kızlar fatura tarihini 2 gün geçiktirince ne olur yada ne kadar faiz gelir bilgisi olan varmı..

AYLIK 4.50 imiş canım faiz faturanın altında yazıodu ordan gördüm

benimde k3 den 2.siparişim geldi
tavam da geldi opuyorumnanaktan
gayet güzelmişşş
bide rozet yollmaışlarr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…