- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.501
mrb arkadaşlar çoktan beri bakamadım tek tek okudum şimdi yazılanları bende bir ameliyat geçirdim geçen hafta yarın tekrar olcam ameliyat gitmeden tekrar bi bakayım dedim kolumda kitle vardı biyopsi yapıldı yarında kitlenin tamamı çıkarılacak heyecanlıyım valla ama allahtan hayırlısı inşallah daha sonra görüşmek üzere herkese sağlıklı günler ve bol satışlar
evet arkadaşım,kesinlikle katılıyorum.k3 te mırın kırın edenlere ürün sattım kotayı doldurmak için,hepsi iade etti.90 tl cebimden çıktı:1shok:.bu ay hiç toplamadım sipariş tutarlrını ne olursa o.zaten büyük kol çantaları moda,bende kol çantamda taşırım ürünlerimi.hem çantamda şişkin durur dimi ama:jeyyar:.vermezse vermesin cimri avon:enbuyukkk:
Evet canım aynen öyle ama üzülme her malın bir alıcısı vardır,açılmamış,kullanılmamış ürünleri yine satarsın indirim falan yaparsın konu komşu yakınlara,aa elimde var fiyatıda uygun dersin,ayrıca ben o çantayı hiç beğenmiyorum var bende aslında güzel çantalar var ama takım öncülerine veriyolar ne bazen panoramada resimler oluyo gezi falan düzenliyolar ya orda kadınların kollarında var mesala amaan boşver.
selamlar benim bi sorum olacaktı. acaba siparişlerinizde kargo geldiğinde ekstra ücret veriyor musunuz?
kızlar fatura tarihini 2 gün geçiktirince ne olur yada ne kadar faiz gelir bilgisi olan varmı..
puff panoramadaki o devasa rakama verdikleri o komık hedıyeyı göruncee bı off çektım ıcımden.kızlar bu ne allah aşkına? dalga gecer gıbı.300 lıraya bıle tava veren avon kıytırıktan ıkı parca şeye bırde buna banyo setı demıs ya ona cok guldum 425 lıra ıstemışş...aklinialirimsmile komık cıdden.neysekı ben ık 4 aylık hedıyelerımın hepsını almıştım.hiçde kasıp o kadar uğraşmayacam bu ay.değmezz
güzellik perisi dediğiniz nedir?ben yeni üyeyimde bilmiyorum nazlis??
kızlar fatura tarihini 2 gün geçiktirince ne olur yada ne kadar faiz gelir bilgisi olan varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?