- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.521
Aynen öyle canım eskiden böyle değildi herşey çok değişti avonda,hele banyo seti çok komik,ben zaten karıma bakıyorum hiç değmez 3 kuruşluk şeyler.
kızlar şimdi cari hesap özetinden kontrol ettim:sm_cool:tavaları kazandım ama bi de gece çantası kazanmışım bu ne yaaa oldum sayfa 2 ile 11 arası verdiğim sipariş sebebiyle geliyormuş çok sevindim :sm_cool:
ve aklınız da olsun son sayfadaki 3 lü paketler çok ekonomik parfümün tanesi 15.50 tl ye orata grubtaki ürün (ben aç kapa göz k. seçtim)4.35 tl ye en sondaki ürün (ben sıvı sabunu seçtim)2.50 tl ye falan geliyor çokkkk uygun tavsiye ederim ben 2 paket ekledim ondan true glow ve perceive seçerek bi de kendime panaromadaki 3 renkli taşı bulunan yüzüğü istedim
:Saruboceq:çok şükür bu kampanya da benim için iyi bitti hediyeleri aldım ekstradan gece çantası kazandım ve 2-3 ürün eve söyleyerek 550 tl lik satışla kapadım darısı kam.4 de inşallah..
sabah sabah çok mutlu oldum ve sizinle paylaşmak istedim Şeniz
bilmiyorumkismiletulll tull nekadar şanslısın ya bütün hediyeleride almışsın çok güzel valla kıskandım bende bukadar satış yapabilirmiyim diye yaparım inşallah tulcum güzelim sen kaç senedir yapıyosun bu işi k4 ten sipariş toplamaya başladınmı
TUL,cüm geçmiş olsun allah bidaha göstermesin inşallah,
Perigül sanada geçmiş olsun allah şifanı versin canım.
Kızlar ben katlanabilir taraklardan almıştım bulunsun diye şimdi istiyolar ama tarağın dişleri yerinden çıkıyo hiç başıma gelmemişti benimki sapasağlam 2 yıldır kullanıyorum yaa iade etsem 3 kuruş uğraşmaya değmez sizdede oldumu hiç bu taraklarda mı kalitesizleştii bi akıl verin...
bu yeni katalokta karma cilt için maske varmı yüze sürülüp çıkarılan birisi sormuştu göremedim planet spa serisindemi vardı
kızlar şimdi cari hesap özetinden kontrol ettim:sm_cool:tavaları kazandım ama bi de gece çantası kazanmışım bu ne yaaa oldum sayfa 2 ile 11 arası verdiğim sipariş sebebiyle geliyormuş çok sevindim :sm_cool:
ve aklınız da olsun son sayfadaki 3 lü paketler çok ekonomik parfümün tanesi 15.50 tl ye orata grubtaki ürün (ben aç kapa göz k. seçtim)4.35 tl ye en sondaki ürün (ben sıvı sabunu seçtim)2.50 tl ye falan geliyor çokkkk uygun tavsiye ederim ben 2 paket ekledim ondan true glow ve perceive seçerek bi de kendime panaromadaki 3 renkli taşı bulunan yüzüğü istedim
:Saruboceq:çok şükür bu kampanya da benim için iyi bitti hediyeleri aldım ekstradan gece çantası kazandım ve 2-3 ürün eve söyleyerek 550 tl lik satışla kapadım darısı kam.4 de inşallah..
sabah sabah çok mutlu oldum ve sizinle paylaşmak istedim Şeniz
3 gundur sıparısım kargoya verılmıyor,benım gıı sıkıntı yasayanınız var mı?
senin ne kadar oldu??:uhm:
hediyeleri çok da dert etme bence herkesin evinde tavası-tenceresi var ben sevmiyorum bu tür hediyeleri :dilcikar:ürün koysunlar bana daha makbule geçer tencere vs. ihtiyaçsa gider alırız ürün versinler ki satıp paraya çevirelim di mi amabuyrunnnnnnnnn bende iyice ticarete döktüm işi haaCADIARZU
ve ayrıca ket cim tek olay katalog sayında bitiyor gibi geliyor..
yok ben yaşamadım faturam kesildikten 2 gün sonra kargom elimde oluyorr
senin niye verilmedi ki acaba?
Çook uzun suredır avon temsılcısıyım ama bır ıkı aydır kargom gec gönderılıyor...Ayın 9 unda vermıstım hala görunurde bırsey yok...
ben makyaj bölümünden 4 ürün satmıştım takım öncüm izin istedi 8 tane de benim için girsen de gece çantasını alsam ben dieee...
bende kabul ettim dün gelen kargomun içinde oda vardı ancak çanta hiç kat. göründüğü gibi değill
inş sen beğenirsinnn tul..
canım benim ben hediyeleri dert etmiyorum ama karımı düşünüyorum daha kar elde edemedim ya ona sıkılıyorum daha hiç karım olmadı ayın 15 den sonra karım olacak oda çok azbi mevla dedigin gibi iş katalokta bitiyor benim bu ay 6 katalogum var ama dedigim gibi burası çok küçük bi yer ve apartmanda yapan arkadaşlar var karşı binada okulda heryerde okadarçok yapan varki bu işi onun için fazla kişiye ulaşamıyorum daha öncfe 10 katalok istemiştim fakat çoguna yazıl olmuştu evde kaldı ve çöpe atıldı onun için 5 katalok istedim şimdide elimde kalmadı isteyenler var ama katalok yok uf pazartesi günü sipariş alıcam katalokta alırım geri ondan ona ondan ona yapıcam artık satışımdaha 60 lira ama dagıttım topluca
evett etrafında başka yapan birinin olması hoş değil..gelişine vermiyorsun değil mi??sakın,kar etmedim diyorsun...
3 gundur sıparısım kargoya verılmıyor,benım gıı sıkıntı yasayanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?