Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için dizimi izledim birazdan siparişimi girecem ve dün akşam 60 tl lik bugün de günüm vardı orda 120 tl lik sıcak satış(elimdeki ürünlerden) yaptım mutluyum kaydirigubbakcemile2
öpüyorum hepinizi Şenizkolay gelsin görüşürüz

teşekkür ederim cevabın için allame!!peki bu hediyeleri kazanınca avon siparişinle berabermi geliyor? hediyelerin puanlarına bir gündemi ulaşmak lazım yoksa bu puanı toplamayı zamana yayabiliyormuyuz?peri tozu bitince neoluyor?tekrar oyun oynayamıyormuyuz?ya siteye baktım ama genel yorumlar var detaya pek girilmemiş yardımcı olurmusun?:sinifsinif:

Aynen öyle canım eskiden böyle değildi herşey çok değişti avonda,hele banyo seti çok komik,ben zaten karıma bakıyorum hiç değmez 3 kuruşluk şeyler.

eskiden nasıldı canım hediye limitleri.hep 250 den mi başlıyordu?

kızlar şimdi cari hesap özetinden kontrol ettim:sm_cool:tavaları kazandım ama bi de gece çantası kazanmışım bu ne yaaa oldum sayfa 2 ile 11 arası verdiğim sipariş sebebiyle geliyormuş çok sevindim :sm_cool:

ve aklınız da olsun son sayfadaki 3 lü paketler çok ekonomik parfümün tanesi 15.50 tl ye orata grubtaki ürün (ben aç kapa göz k. seçtim)4.35 tl ye en sondaki ürün (ben sıvı sabunu seçtim)2.50 tl ye falan geliyor çokkkk uygun tavsiye ederim ben 2 paket ekledim ondan true glow ve perceive seçerek bi de kendime panaromadaki 3 renkli taşı bulunan yüzüğü istedim
:Saruboceq:çok şükür bu kampanya da benim için iyi bitti hediyeleri aldım ekstradan gece çantası kazandım ve 2-3 ürün eve söyleyerek 550 tl lik satışla kapadım darısı kam.4 de inşallah..
sabah sabah çok mutlu oldum ve sizinle paylaşmak istedim Şeniz

bilmiyorumkismiletulll tull nekadar şanslısın ya bütün hediyeleride almışsın çok güzel valla kıskandım bende bukadar satış yapabilirmiyim diye yaparım inşallah tulcum güzelim sen kaç senedir yapıyosun bu işi k4 ten sipariş toplamaya başladınmı

yok yokk kııı ben daha 1 yıldır yapıyorum ama daha önceden de arkadaşım için satış yapıyordum baktım bu iş yapılır dedim öyle başladım..çok şükür :Saruboceq:hiç cebimden ödemedim ve burdan kazancımla 4-5 altın günü yapıyorum..:Saruboceq:
kampanya 4 e yavaş yavaş başladım 20 kat. almıştım 10 tane dağıttım kalan 10 taneyi de pzt de dağıtıcam 22 sinden sonra ulaşırım hepsine ..
kat .vermediğim 2-3 kişiden( elimde ve annemde kataloğu görenlerden)şimdilik 100 civarı bi sipariş aldım..süprizzzzzherhalde olucak hediyeler en azından 425 lik olan ama hediye çok dandik..kafamçokkarıştıbu kampanya karımızla yetinicez..ona da şükür.:Saruboceq:

senin ne kadar oldu??:uhm:
hediyeleri çok da dert etme bence herkesin evinde tavası-tenceresi var ben sevmiyorum bu tür hediyeleri :dilcikar:ürün koysunlar bana daha makbule geçer tencere vs. ihtiyaçsa gider alırız ürün versinler ki satıp paraya çevirelim di mi amabuyrunnnnnnnnn bende iyice ticarete döktüm işi haaCADIARZU
ve ayrıca ket cim tek olay katalog sayında bitiyor gibi geliyor..

tekrar sağol allemecim:1hug:;tarak çok sattım hiç bi şikayet almadım aksine çok beğenildi:sm_cool: ki katlanabilen tarak için de bi şikayet gelmedi..:1no2:

bu yeni katalokta karma cilt için maske varmı yüze sürülüp çıkarılan birisi sormuştu göremedim planet spa serisindemi vardı

planet spa ydı sanırım dilanaz cım ve pembe bi tüpteydi 2 adet satmıştım ondan..ama cilt tipi belirtildiğini hatırlamıyorumm.

ben makyaj bölümünden 4 ürün satmıştım takım öncüm izin istedi 8 tane de benim için girsen de gece çantasını alsam ben dieee...
bende kabul ettim dün gelen kargomun içinde oda vardı ancak çanta hiç kat. göründüğü gibi değill
inş sen beğenirsinnn tul..

canım benim ben hediyeleri dert etmiyorum ama karımı düşünüyorum daha kar elde edemedim ya ona sıkılıyorum daha hiç karım olmadı ayın 15 den sonra karım olacak oda çok azbi mevla dedigin gibi iş katalokta bitiyor benim bu ay 6 katalogum var ama dedigim gibi burası çok küçük bi yer ve apartmanda yapan arkadaşlar var karşı binada okulda heryerde okadarçok yapan varki bu işi onun için fazla kişiye ulaşamıyorum daha öncfe 10 katalok istemiştim fakat çoguna yazıl olmuştu evde kaldı ve çöpe atıldı onun için 5 katalok istedim şimdide elimde kalmadı isteyenler var ama katalok yok uf pazartesi günü sipariş alıcam katalokta alırım geri ondan ona ondan ona yapıcam artık satışımdaha 60 lira ama dagıttım toplucam artık

bende bugun k3.ün faturasını yatırdım yaa kızlarr bankaya otomatik ödeme talimatı verdikten 10 gün sonra kart geldi o kartla bankamatiklerden nasıl ödeme yapacagımı bilmiyorum hesap defteriyle ödeme yapıyorum 2 aydır....nasıl öğrenicem ben şunu

Çook uzun suredır avon temsılcısıyım ama bır ıkı aydır kargom gec gönderılıyor...Ayın 9 unda vermıstım hala görunurde bırsey yok...

bulunduğun yer sebebiyle de olabilirCADIARZU ama 2-3 iş günü içinde göndermeleri gerekir mecburlar yoksa olmazsa ara avonu

yok yok bende pek beğeneceğimi sanmıyorum taşlı falan tarzım değil satarım diye sevindim

kızlar naturals şampuanlar k4 de indirimde demişti bi arkadaş ama k3te de indirimde o yüzden merak ettim k4 de de indirimde mi gerçekten naturals şampuanlar???
bir de şu koyu kahverengi saçlar için olan şampuan varya o indirimde mi k4 de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…