Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım benim çok geçmiş olsun, en kısa sürede bomba gibi olmanı diliyoruz :asigim:

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen 3 tane müşterim anew dudak bakım stiği istedi şu dolgunlaştırandan gerçekten işe yarıyormu? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen.müşteri dediğime bakmayın yakınım onlar benim mahcup olmak istemem.işe yarıyorsa kesin tavsiye edicem?yardım bekliyorum!!

canım takım öncün ile konuş istersen onda olmalı yada parasıyla değil mi getirtsin sana sipariş verirken...bss lerde koli koli katalog var...satış olacağını anlarlarsa verirler..olmadı takım öncün nasılsa sipariş verecektir senin adına da versin 5 katalog 5 lria bişeydi..
tul canım sana gelen çanta makyaj malzemeleri için mi geliyo satış limitini aştığın için mi anlamadım?satış limiti önemli ise kaç olması gerekiyor ben onu hatırlamaıyorum...bi kere avon herkese el çantası yollamıştı::küçücük çok şık bişeydi ama davetlerde filan kullanılıyodu:arıltılı değildi ama spordu tam genç işi..Yanında da minik çiçeği vardı bej renkli..çok sevmiştim ama kullanma fırsatım olmadı...kaydirigubbakcemile2

yok yok bende pek beğeneceğimi sanmıyorum taşlı falan tarzım değil satarım diye sevindim
hmm ii satışlar o zmn cnm

2-11 sh arasından 12 adet satarsan 10 kat. ekleyince yolluyorlar o gece çantasını ama iğrençççç

iyi akşamlar kızlar nasılsınız herkez iyidir inşallah

TUL canım maşallah diyorum geçmişler olsun arkadaşımolumunekankayizsmile

gökçencim naturals şampuan k4 panoramada 3.60 saç kremide 4.20 tatlım

Çok hastaydım canım giremedim pardon,canım puanlarını biriktirip hediyeler bölümünden puanına göre seçip sipariş ediyosun süresi yok puanın sanıarım benimkiler aynen duruyo,peri tozun bitince oynayamıyosun bekliyosun,canım oynadıysan orda hepsi yazıyo sen kurcula yeter, ama hemen bitiyomuş hediyeler,günlük güncelleniyomuş ben oynadım bikaçkere vaktim olmuyo arkadaşlar yazıyo ordan okudum.

ilk zamanlar oluyo canım yaa üzülme,satışın tek püf ü çok insanla görüşmek canım günler gezmeler akrabalar,komşular elinden ne geliyosa,ben eşimle işyerine bile gönderiyorum,zamanla herşey olur sende iyce öğrenirsin.Canım hemen temsilcini ara iste vermezse parasıyla vardır onda hiç vakit kaybetme.

Canım çok kolay ya hangi banka bilmiyorum ama seni yönlendiriyo zaten,bankaya git güvenlikler varya rica et hem yatırsın sende gör bidaha yaparsın banada babam öğretmişti,başta oluyo böyle şeyler hangi banka olduğunu söyle bakıyım istersen ben artık kredi kartına yatırıyorum.

Canım ben hiç getirtmedim ama güzelmiş diye duydum,biraz yanma hissi yapıyomuş yani mentol gibi,kullanan varsa yazar umarım...

tul sağol cnm bende kampanya2 ile 11 arasında ki siparişlere sandım :) iyi sallamışım ha kaydirigubbakcemile3 anladım anladım..yok ya ii bişey olsa alalım 1-2 tane makyaj ürünü gelsem dicem ama az buçuk tahhmin ediyorum ne geleceğini..

i gclr hanımlar..bn k3ü çok beğenmiştim fakat 160milyonluk anca satmıstım bu kataloğu hç beğenmedm suan 512milyondayım ve dha siparişlere 3hfta var:)

merhaba kızlar:teytey:
kolim geldi bugün düşündüğüm kadar kötü değil hediye gelen gece çantası üzeindeki parlak taşı olmasa çok hoş olurmuş ama güzel yani..satılmazsa kullanırım gecelerde-düğünlerde..çok şükür kam.4 bayaa iyi gidiyorr100 civarıydı sadece elimde annemde kat.görenlerden şuan 200 civarı çok şükür..bi de 10 kat. verdiğim müşterilerim var pzt.de 10 kat.daha dağıtıcam hadi bakalım ama gelgelelim hediyesi dandik bu ay yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…