- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.541
mrb arkadaşlar çoktan beri bakamadım tek tek okudum şimdi yazılanları bende bir ameliyat geçirdim geçen hafta yarın tekrar olcam ameliyat gitmeden tekrar bi bakayım dedim kolumda kitle vardı biyopsi yapıldı yarında kitlenin tamamı çıkarılacak heyecanlıyım valla ama allahtan hayırlısı inşallah daha sonra görüşmek üzere herkese sağlıklı günler ve bol satışlar
canım benim ben hediyeleri dert etmiyorum ama karımı düşünüyorum daha kar elde edemedim ya ona sıkılıyorum daha hiç karım olmadı ayın 15 den sonra karım olacak oda çok azbi mevla dedigin gibi iş katalokta bitiyor benim bu ay 6 katalogum var ama dedigim gibi burası çok küçük bi yer ve apartmanda yapan arkadaşlar var karşı binada okulda heryerde okadarçok yapan varki bu işi onun için fazla kişiye ulaşamıyorum daha öncfe 10 katalok istemiştim fakat çoguna yazıl olmuştu evde kaldı ve çöpe atıldı onun için 5 katalok istedim şimdide elimde kalmadı isteyenler var ama katalok yok uf pazartesi günü sipariş alıcam katalokta alırım geri ondan ona ondan ona yapıcam artık satışımdaha 60 lira ama dagıttım topluca
evett etrafında başka yapan birinin olması hoş değil..gelişine vermiyorsun değil mi??sakın,kar etmedim diyorsun...
gelişine vermiyorum sadece biraz indiriyorum 28 25 diyorum oda 1 yada 2 kişide oluyo zaten ben başlayalı 3 ay oldu inşallah bundan sonra daha kazançlı olurum by turkbayragi
canım benim ben hediyeleri dert etmiyorum ama karımı düşünüyorum daha kar elde edemedim ya ona sıkılıyorum daha hiç karım olmadı ayın 15 den sonra karım olacak oda çok azbi mevla dedigin gibi iş katalokta bitiyor benim bu ay 6 katalogum var ama dedigim gibi burası çok küçük bi yer ve apartmanda yapan arkadaşlar var karşı binada okulda heryerde okadarçok yapan varki bu işi onun için fazla kişiye ulaşamıyorum daha öncfe 10 katalok istemiştim fakat çoguna yazıl olmuştu evde kaldı ve çöpe atıldı onun için 5 katalok istedim şimdide elimde kalmadı isteyenler var ama katalok yok uf pazartesi günü sipariş alıcam katalokta alırım geri ondan ona ondan ona yapıcam artık satışımdaha 60 lira ama dagıttım toplucam artık
hmm ii satışlar o zmn cnmyok yok bende pek beğeneceğimi sanmıyorum taşlı falan tarzım değil satarım diye sevindim
canım takım öncün ile konuş istersen onda olmalı yada parasıyla değil mi getirtsin sana sipariş verirken...bss lerde koli koli katalog var...satış olacağını anlarlarsa verirler..olmadı takım öncün nasılsa sipariş verecektir senin adına da versin 5 katalog 5 lria bişeydi..
tul canım sana gelen çanta makyaj malzemeleri için mi geliyo satış limitini aştığın için mi anlamadım?satış limiti önemli ise kaç olması gerekiyor ben onu hatırlamaıyorum...bi kere avon herkese el çantası yollamıştı::küçücük çok şık bişeydi ama davetlerde filan kullanılıyodu:arıltılı değildi ama spordu tam genç işi..Yanında da minik çiçeği vardı bej renkli..çok sevmiştim ama kullanma fırsatım olmadı...kaydirigubbakcemile2
kızlar naturals şampuanlar k4 de indirimde demişti bi arkadaş ama k3te de indirimde o yüzden merak ettim k4 de de indirimde mi gerçekten naturals şampuanlar???
bir de şu koyu kahverengi saçlar için olan şampuan varya o indirimde mi k4 de?
teşekkür ederim cevabın için allame!!peki bu hediyeleri kazanınca avon siparişinle berabermi geliyor? hediyelerin puanlarına bir gündemi ulaşmak lazım yoksa bu puanı toplamayı zamana yayabiliyormuyuz?peri tozu bitince neoluyor?tekrar oyun oynayamıyormuyuz?ya siteye baktım ama genel yorumlar var detaya pek girilmemiş yardımcı olurmusun?:sinifsinif:
eskiden nasıldı canım hediye limitleri.hep 250 den mi başlıyordu?
3 gundur sıparısım kargoya verılmıyor,benım gıı sıkıntı yasayanınız var mı?
canım benim ben hediyeleri dert etmiyorum ama karımı düşünüyorum daha kar elde edemedim ya ona sıkılıyorum daha hiç karım olmadı ayın 15 den sonra karım olacak oda çok azbi mevla dedigin gibi iş katalokta bitiyor benim bu ay 6 katalogum var ama dedigim gibi burası çok küçük bi yer ve apartmanda yapan arkadaşlar var karşı binada okulda heryerde okadarçok yapan varki bu işi onun için fazla kişiye ulaşamıyorum daha öncfe 10 katalok istemiştim fakat çoguna yazıl olmuştu evde kaldı ve çöpe atıldı onun için 5 katalok istedim şimdide elimde kalmadı isteyenler var ama katalok yok uf pazartesi günü sipariş alıcam katalokta alırım geri ondan ona ondan ona yapıcam artık satışımdaha 60 lira ama dagıttım toplucam artık
bende bugun k3.ün faturasını yatırdım yaa kızlarr bankaya otomatik ödeme talimatı verdikten 10 gün sonra kart geldi o kartla bankamatiklerden nasıl ödeme yapacagımı bilmiyorum hesap defteriyle ödeme yapıyorum 2 aydır....nasıl öğrenicem ben şunu
Arkadaşlar yardımcı olun lütfen 3 tane müşterim anew dudak bakım stiği istedi şu dolgunlaştırandan gerçekten işe yarıyormu? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen.müşteri dediğime bakmayın yakınım onlar benim mahcup olmak istemem.işe yarıyorsa kesin tavsiye edicem?yardım bekliyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?