- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.561
Canım çok kolay ya hangi banka bilmiyorum ama seni yönlendiriyo zaten,bankaya git güvenlikler varya rica et hem yatırsın sende gör bidaha yaparsın banada babam öğretmişti,başta oluyo böyle şeyler hangi banka olduğunu söyle bakıyım istersen ben artık kredi kartına yatırıyorum.
gökçencim naturals şampuan k4 panoramada 3.60 saç kremide 4.20 tatlım
ilk zamanlar oluyo canım yaa üzülme,satışın tek püf ü çok insanla görüşmek canım günler gezmeler akrabalar,komşular elinden ne geliyosa,ben eşimle işyerine bile gönderiyorum,zamanla herşey olur sende iyce öğrenirsin.Canım hemen temsilcini ara iste vermezse parasıyla vardır onda hiç vakit kaybetme.
ve birde 2 arkadaşım kardeşleri için nişan sepeti hazırlayacaklarmış vee far-ruj-fondöten-pudra-allık-krem-şampuan-duş jeli için elimdeki ürünlere bakmak için gelicekler önümüzdeki hafta olmadı kat.dan bakıcaklar ...
sanırım havalarla birlikte satışlarda ısınacak ki geçen senede öyleydi,yazın satış olmaz düşüncesi ile avon limiti yazın 4 kam. boyunca 40 tl ye düşürüyor ama ben yazın 600-700 tl den az sipariş girmemiştim nevresim takımı kazanmıştım 3 kam. toplamı 1900 tl ye ulaşarak kazanılacaktı ben 2100 sipariş girmiştim gelsin inşallah öyle günler...hepimiz için..:Saruboceq:
canım benim çok sagol zamanla inşallah daha iyi olcak tek derdim bu olsun başımda okadar çok dert varki bu solda sıfır kaldıallah kimseye aile huzursuzlugu vermesin çok çok zor hayattan sogudum koptum bi ailem vardı annem babam onlarda bittiler benim için kimsem kalmadı kimsem yapa yalnızım turkbayragi
ha maşşallahhhbol satışlaaaar:1shok:allah bizede bööle arkadaşlar nasip etsin.ben 30 yıllık arkadaşlığımı bitirdim avon orıflame yüzünden.benim avona üye olduğum ay o da orıflame üye olmuş.dünyanın kazığını attı bana.bende sildim arkadaşımı.insanların gerçek yüzü para araya girince belli oluyormuş.
umarım herşey düzelir ktçim çok üzüldüm :teselli:canım benim çok sagol zamanla inşallah daha iyi olcak tek derdim bu olsun başımda okadar çok dert varki bu solda sıfır kaldıallah kimseye aile huzursuzlugu vermesin çok çok zor hayattan sogudum koptum bi ailem vardı annem babam onlarda bittiler benim için kimsem kalmadı kimsem yapa yalnızım turkbayragi
valla tul ablacm maşallah ki ne maşallah..sizin kazıkta baya kötü olmus ya Allah kmsye vermesn böle seyler2 ürün 1 para için değermi yaa snde sat oda satsn ne oluck..
umarım herşey düzelir ktçim çok üzüldüm :teselli:
ha maşşallahhhbol satışlaaaar:1shok:allah bizede bööle arkadaşlar nasip etsin.ben 30 yıllık arkadaşlığımı bitirdim avon orıflame yüzünden.benim avona üye olduğum ay o da orıflame üye olmuş.dünyanın kazığını attı bana.bende sildim arkadaşımı.insanların gerçek yüzü para araya girince belli oluyormuş.
valla tul ablacm maşallah ki ne maşallah..sizin kazıkta baya kötü olmus ya Allah kmsye vermesn böle seyler2 ürün 1 para için değermi yaa snde sat oda satsn ne oluck..
valla satışlar açıldı bu ara iyice havalarla birlikte ısınıyor..çok şükür..nazar değmesin kızlar ya maşallah diyelim..
ket :gitme: yardımcı olabileceğim bişey varsa her zaman arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?