Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ve birde 2 arkadaşım kardeşleri için nişan sepeti hazırlayacaklarmış vee far-ruj-fondöten-pudra-allık-krem-şampuan-duş jeli için elimdeki ürünlere bakmak için gelicekler önümüzdeki hafta olmadı kat.dan bakıcaklar ...
sanırım havalarla birlikte satışlarda ısınacak ki geçen senede öyleydi,yazın satış olmaz düşüncesi ile avon limiti yazın 4 kam. boyunca 40 tl ye düşürüyor ama ben yazın 600-700 tl den az sipariş girmemiştim nevresim takımı kazanmıştım 3 kam. toplamı 1900 tl ye ulaşarak kazanılacaktı ben 2100 sipariş girmiştim gelsin inşallah öyle günler...hepimiz için..:Saruboceq:

iş bankası canım

canım benim çok sagol zamanla inşallah daha iyi olcak tek derdim bu olsun başımda okadar çok dert varki bu solda sıfır kaldıallah kimseye aile huzursuzlugu vermesin çok çok zor hayattan sogudum koptum bi ailem vardı annem babam onlarda bittiler benim için kimsem kalmadı kimsem yapa yalnızım turkbayragi

ha maşşallahhhbol satışlaaaar:1shok:allah bizede bööle arkadaşlar nasip etsin.ben 30 yıllık arkadaşlığımı bitirdim avon orıflame yüzünden.benim avona üye olduğum ay o da orıflame üye olmuş.dünyanın kazığını attı bana.bende sildim arkadaşımı.insanların gerçek yüzü para araya girince belli oluyormuş.

canım benim takma diicem ama elde değil biliyorum.inşallah herşey yoluna girer.yapabileceğim birşey olursa seve sevebilmiyorumkismile

valla tul ablacm maşallah ki ne maşallah..sizin kazıkta baya kötü olmus ya Allah kmsye vermesn böle seyler 2 ürün 1 para için değermi yaa snde sat oda satsn ne oluck..

umarım herşey düzelir ktçim çok üzüldüm :teselli:

valla tul ablacm maşallah ki ne maşallah..sizin kazıkta baya kötü olmus ya Allah kmsye vermesn böle seyler 2 ürün 1 para için değermi yaa snde sat oda satsn ne oluck..

edacım böyle şeyleri bende sevmem ama arkadaş 3 ayda gerçek yüzünü gösterdi.eskiden sohbetim için gelen kız şimdi çatır çatır ürün satıp gidiyo.bi de durmadan avonu kötülüyor.kimyasalmış falan filan.geliyo parasını alıyo ve gidiyo.alma sende diiceksin,ben almıyorum zaten o kafasına göre yazıyo.laf arasında onun ürünleri hakkında yaptığım yorumlar sipariş olarak algılıyo.3 5 gün sonra da arayıp ürün geldi tatlım getiriyorum diyo komik ama gerçekdelikafaduldenbende selamı sabahı kestim anlayacağın.:dilcikar:

umarım herşey düzelir ktçim çok üzüldüm :teselli:

çok sagolun herşeyin yoluna girmesi benim için bir hayal ötesi hatta bir anne baba kızlarını dinlemezlerse ona destek olmazlarsa gerisini sizler düşünün hayatım kaydı boşuna yaşamam herşey okadar boşki anne baba olnmak gerçekten bu olmamalı keşke keşke beni dinleseler keşke dinleseydiler sende çok sagol apranaxxxx

ya kızlar saç boyama bölümüne anket açmak istiyorum nasıll açılıyo anket bilgisi olan varmı pek alakası yok burayla ama sizlere sormak istedimm

çok şükür sağolsunlar benden almak istediler..ve allah korusun arkadaşlarımla arama giremedi henüz avon inşallah giremezde..

valla satışlar açıldı bu ara iyice havalarla birlikte ısınıyor..çok şükür..nazar değmesin kızlar ya maşallah diyelim..

valla satışlar açıldı bu ara iyice havalarla birlikte ısınıyor..çok şükür..nazar değmesin kızlar ya maşallah diyelim..

41.5 kere MAŞŞALLAHHHHELEM TERE FİİİŞ,KEM GÖZLERE ŞİİİŞ,TÜ TÜ TÜ TÜoldu mu tulcümalkisalkisalkis

kıslaaaar GÜNAYDIN yaahubuyrunnnnnnnnnnerdesiniz.geceden beri kimse yok.korku tüneline döndü burası tek başıma.bugün toplu grev falan mı varda benim haberim yok.hhuhuuu KıMSE YOKMUUUUUUsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…