- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.581
edacım böyle şeyleri bende sevmem ama arkadaş 3 ayda gerçek yüzünü gösterdi.eskiden sohbetim için gelen kız şimdi çatır çatır ürün satıp gidiyo.bi de durmadan avonu kötülüyor.kimyasalmış falan filan.geliyo parasını alıyo ve gidiyo.alma sende diiceksin,ben almıyorum zaten o kafasına göre yazıyo.laf arasında onun ürünleri hakkında yaptığım yorumlar sipariş olarak algılıyo.3 5 gün sonra da arayıp ürün geldi tatlım getiriyorum diyo komik ama gerçekdelikafaduldenbende selamı sabahı kestim anlayacağın.:dilcikar:
avona yeni üye olacaklarda hediyeler ve o hdıyelerı almak için limit nedir bırı acil cevap yazabılırmı?
valla Allah kmsenin basına vermesn çok zor çook..
1. Kampanyanızda;
145,00TL
Besleyici Göz Makyajı Temizleyici
2. Kampanyanızda;
165,00YTL - Uzun Süre Kalıcı Maskara - Siyah
3. Kampanyanızda;
180,00YTL - Liiv Botanicals Canlı Görünüm Veren Gündüz Kremi SPF20
4. Kampanyanızda;
200,00YTL - Soft Musk EDT
Temsilci Ürün Çantasına sahip olabilmek için
ilk dört kampanyanızda toplam 850,00TL?lik satışa ulaşmanız.
ürünler seçeneğinden kategorilerine göreyi seç olun içinde yardımcı ürünleri tıkla onun içinde temsilci ürün çantası diye var o çanta fiyatı 9 tl.
hu hu burdayım ama buralar boş bu aralar...
bugün ayın 15 i ve çok şükür bin şükür:Saruboceq:yüzümün akıyla bu taksidimi de ödedim.önümüzdeki ay bu ayın çok daha azı ödeyeceğim taksit :sm_cool:
ve kampanya 4 bayaa iyi gidiyor bitirdim dediğim kam 3 den sipariş geldi bikaç tane ama 3. bi sipariş girmem heralde arkadaşa veririm o girer artık.ve 3.kam en son sayfadaki bayan trueglow ve erkek perceive yazın derim 15 e geliyor 25-30 a satarsınız ben sattım bile aklınızda olsun
1. Kampanyanızda;
145,00TL
Besleyici Göz Makyajı Temizleyici
2. Kampanyanızda;
165,00YTL - Uzun Süre Kalıcı Maskara - Siyah
3. Kampanyanızda;
180,00YTL - Liiv Botanicals Canlı Görünüm Veren Gündüz Kremi SPF20
4. Kampanyanızda;
200,00YTL - Soft Musk EDT
Temsilci Ürün Çantasına sahip olabilmek için
ilk dört kampanyanızda toplam 850,00TL?lik satışa ulaşmanız.
kızlar k4 de 3 tane roll on 9 ytl varya temsilci fiyat listesinde onların 3ünün kaça geldiğini bulamıyorummbi söylesenizz
kızlar bn kampanya 2de temsilci oldum şuan 3 kampanya toplamım 850 civarı bişey bna ürün çantası gelirmi?bide bütün hediyeler siparişlerle gelio dimi?
evet cnm kazandıgın hediyeler verdiğin siparişlerle geliyo.850 olduysan toplamda cantayı kazanmssındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?