Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

*ANEW YENıLEYıCı GÜNDÜZ KREMı
*PARLAKLIK VEREN GÖZ ÇEVRESı BAKIM KREMı
*AVON CÜZDAN

*YAŞLANMA ETKıLERıNE KARŞI KREM TEMıZLEYıCı
*ALTIN ıÇEREN GECE KREMı(2 ADET)
*AROMADıSıAC ROLL ON DEODORANT

*ıNCANDESSENCE EDP(2 ADET)
*COLORTREND RUJ
*BOTANıCALS CıLT CANLANDIRICI SERUM

*PERFECT COTTON EDT(2 ADET)
*COK ŞIK BıR KOLYE
*TRESELLE SPREY DEODORANT

*E VıTAMıNı ıÇEREN PIRILTILI VÜCUT LOSYONU
*E VıTAMıNı ıÇEREN EL VE TIRNAK KREMı

*KAZ AYAGI BÖLGESı ıÇıN DÜZGÜNLEŞTıRıCı BAKIM SıSTEMı
*BLACK SUEDE TOUCH EDT

arkadaslar elimde bunlar var satmam lazım ve kayıt yapmam lazım ankaradan yardımcı olabilecek ya da ürün arayan arkadaslara yardımcı olabilirim şimdiden tesekkürler...

valla Allah kmsenin basına vermesn çok zor çook..

avona yeni üye olacaklarda hediyeler ve o hdıyelerı almak için limit nedir bırı acil cevap yazabılırmı?

1. Kampanyanızda;

145,00TL
Besleyici Göz Makyajı Temizleyici
2. Kampanyanızda;
165,00YTL - Uzun Süre Kalıcı Maskara - Siyah
3. Kampanyanızda;
180,00YTL - Liiv Botanicals Canlı Görünüm Veren Gündüz Kremi SPF20
4. Kampanyanızda;
200,00YTL - Soft Musk EDT

Temsilci Ürün Çantasına sahip olabilmek için
ilk dört kampanyanızda toplam 850,00TL?lik satışa ulaşmanız.

Son düzenleme:
kızlar sizce k4 ün panaromasındaki önümüzdeki ay cıkacak sarı uçlu rimel nasıl__???

teşekkürler....:dance::dance::dance:

hu hu burdayım ama buralar boş bu aralar...
bugün ayın 15 i ve çok şükür bin şükür:Saruboceq:yüzümün akıyla bu taksidimi de ödedim.önümüzdeki ay bu ayın çok daha azı ödeyeceğim taksit :sm_cool:
ve kampanya 4 bayaa iyi gidiyor bitirdim dediğim kam 3 den sipariş geldi bikaç tane ama 3. bi sipariş girmem heralde arkadaşa veririm o girer artık.ve 3.kam en son sayfadaki bayan trueglow ve erkek perceive yazın derim 15 e geliyor 25-30 a satarsınız ben sattım bile aklınızda olsun

Kızlar ya bişey sorucam.Hani şu avonun temsilci çantaları var ya lacivert olan büyük.işte onu ben sipariş verebiliyomuyum.baktım ama bulamadım.Bide kaç para ki.Aslında 4 siparişimde 850 yi tamamlasaydım hediye gelcekti ama tamamlayamadım

ürünler seçeneğinden kategorilerine göreyi seç olun içinde yardımcı ürünleri tıkla onun içinde temsilci ürün çantası diye var o çanta fiyatı 9 tl.

iimiş tulll :lepi:

th ben 3. kampanya daki siparişimi az miktarla kaçırmışım kremi fark etmemişim bilsem tamamlardımm :çok üzgünüm:

kızlar k4 de 3 tane roll on 9 ytl varya temsilci fiyat listesinde onların 3ünün kaça geldiğini bulamıyorumm bi söylesenizz

kızlar bn kampanya 2de temsilci oldum şuan 3 kampanya toplamım 850 civarı bişey bna ürün çantası gelirmi?bide bütün hediyeler siparişlerle gelio dimi?

uffff,kızlaaaar,o kadar moralim bozuk ki.senağlamasatış yaptığım bi hemşire grubu vardı.her ay gel tatlım,maaş günümüzü beklersen neler neler alırız dediler ,ilk siparişlerin parasını toplamaya gittim bugün,k4 ten de siparişleri vardı,onları yazmaya.bir sürü takı yazdırmışlardı vazgeçmişleeeer.biri k3 ten rimel almıştı,hiç açmamış almaktan vazgeçmiş.iade edebiliyomuyuz tatlım dedi.hayır tatlım edemiyosunuzkötükedihüsodedim bende.çoook sinir ya.bi dahaki ay rahatsızlık vermeyeyim katolog isterseniz ararsınız dedim.ilk gidişimde bana"bir arkadaşımız avon yapıyor ama ondan almıyoruz,çünkü hiç indirim yapmıyo,para içinde maaşı beklemiyo "demişlerdi.herhalde diyorum o avoncu baktı bunlar benden alıyo gelişine veriyo .ben küsüratları atıyodum sadece.diğerleri avonun suyunu çıkarmış artık,bu ne yaaa gelişine vericeksem ben neyim ki arada?direk avondan alsınlar.çok üzgünüm çooook:mymeka:yaa hep mi bana denk geliyo böyleleri,size olmuyomu , noolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…