- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.601
uffff,kızlaaaar,o kadar moralim bozuk ki.senağlamasatış yaptığım bi hemşire grubu vardı.her ay gel tatlım,maaş günümüzü beklersen neler neler alırız dediler ,ilk siparişlerin parasını toplamaya gittim bugün,k4 ten de siparişleri vardı,onları yazmaya.bir sürü takı yazdırmışlardı vazgeçmişleeeer.biri k3 ten rimel almıştı,hiç açmamış almaktan vazgeçmiş.iade edebiliyomuyuz tatlım dedi.hayır tatlım edemiyosunuzkötükedihüsodedim bende.çoook sinir ya.bi dahaki ay rahatsızlık vermeyeyim katolog isterseniz ararsınız dedim.ilk gidişimde bana"bir arkadaşımız avon yapıyor ama ondan almıyoruz,çünkü hiç indirim yapmıyo,para içinde maaşı beklemiyo "demişlerdi.herhalde diyorum o avoncu baktı bunlar benden alıyo gelişine veriyo .ben küsüratları atıyodum sadece.diğerleri avonun suyunu çıkarmış artık,bu ne yaaa gelişine vericeksem ben neyim ki arada?direk avondan alsınlar.çok üzgünüm çooook:mymeka:yaa hep mi bana denk geliyo böyleleri,size olmuyomu , noolur yardım edin
yok yok kaçırmamışım kampanya 4 de girersem alcM kaydirigubbakcemile2th ben 3. kampanya daki siparişimi az miktarla kaçırmışım kremi fark etmemişim bilsem tamamlardımm :çok üzgünüm:
uffff,kızlaaaar,o kadar moralim bozuk ki.senağlamasatış yaptığım bi hemşire grubu vardı.her ay gel tatlım,maaş günümüzü beklersen neler neler alırız dediler ,ilk siparişlerin parasını toplamaya gittim bugün,k4 ten de siparişleri vardı,onları yazmaya.bir sürü takı yazdırmışlardı vazgeçmişleeeer.biri k3 ten rimel almıştı,hiç açmamış almaktan vazgeçmiş.iade edebiliyomuyuz tatlım dedi.hayır tatlım edemiyosunuzkötükedihüsodedim bende.çoook sinir ya.bi dahaki ay rahatsızlık vermeyeyim katolog isterseniz ararsınız dedim.ilk gidişimde bana"bir arkadaşımız avon yapıyor ama ondan almıyoruz,çünkü hiç indirim yapmıyo,para içinde maaşı beklemiyo "demişlerdi.herhalde diyorum o avoncu baktı bunlar benden alıyo gelişine veriyo .ben küsüratları atıyodum sadece.diğerleri avonun suyunu çıkarmış artık,bu ne yaaa gelişine vericeksem ben neyim ki arada?direk avondan alsınlar.çok üzgünüm çooook:mymeka:yaa hep mi bana denk geliyo böyleleri,size olmuyomu , noolur yardım edin
tulcum senin deneyimlerini taktiklerin çok iii
senden tüyolar alıyorummm
harikasın kaydirigubbakcemile5
günaydın arkadaşlaaaaropuyorumnanaktantürküm doğruyum çalışkanım demek geldi içimden sabah sabah.andımızı okurduk ya eskiden.ama değişmiş o da.istesemde devamını bilmiyorum.benim kız okuyo bazen evde bazı yerleri değişmiş.neysssebayanssulusmilevalla bu güne güzel başladım.akşam moral bozukluğuyla girdim yatağa sonra düşündüm yattığım yerden amaaaaaan hiç değmez kafayı takmaya dedim.eskiden avon mu vardı?olduğu kadar kardeşim dedim,tabii kendi kendime:)))insanlara HAYIR demeyi öğrenmek gerekiyor,ticarette böyle.falan filan işte.tek başıma konuştum durdum.eşime de tam anlatamıyorum durumu,destek veriyo sağolsun ama böyle üzüldüğümü bilse bıraktırır.bağımlılık yapıyo bu avon valla kızlar ne dersiniz?:uhm:neyse bugün iyi bir gün olacak inşallah.
k4 ten 200 civarı oldu galiba ,dedimya toplamıyorum artık, taaa sipariş verirken.bu ay 200 yaptı mı yetiyo zaten krem hediye bi de ürün çantası,yeter allah bereket versin.ayyy roman yazmışım vallaaaadelikafadulden
valla aynen ööle avon bağımlılık yapıo ama bende karar verdım bırakıcam avonu sinir etmeye başladı iice siparişlerim yarım yamalak gelio..1-2 hadı neysede her siparişte de bööle mı olur yaa..valla sıkıldım artık bırakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?