Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım benim banada oluyor aynısı en çok ta çalışan bayanlar yapıyor ev hanımları daha çok alıyor bide çalışan hanımlar genelde cimri oluyorlar alıyorlar sonrada iptal ediyorlar almamak için kulp takıyorlar örnegin rujları kaşındırıyomuş vs bende indirim istediklerinde asla tam inmiyorum küsüratları iniyorum senin gibi düz hesap yapıyorum okadar bide benim samimi arkadaşım var dı diyim bizaman lar benden ürün aldı bu manyak 2 ay oldu daha bana ücretini ödemedi ve bende samimi arkadaşım diye indirim yaptım birdaha ona asla ürün satmam bu ayalıp 2 ay sonra ödemesini yapıyor eşide karı var beklesin yerine ödesin diyomuş bende hareket çektim el hareketi hem indirim yapıyım hemde zamanında ödeme ne anladım o işten ben kesin tavrımı koyu yorum ürün alanlarada kesinlikle iptal edemessiniz diye belirtmeyi düşünüyorum bundan sonra ya işte böyle bu işi yaparsında çöpçatan manyaklar olmazmı hey yavrum hey a.s.

th ben 3. kampanya daki siparişimi az miktarla kaçırmışım kremi fark etmemişim bilsem tamamlardımm :çok üzgünüm:
yok yok kaçırmamışım kampanya 4 de girersem alcM kaydirigubbakcemile2

gerçekten sinir bozucu bi durumm
ben daha yeniyim abakalım şimdilik olmadıı
ilk 2 siparişimde böle bşy...

ayyyy ket ve apranaxx yaa allah korusun :Saruboceq:bu derece yaşamadım henüz ama illaki oluyo indirim isteyen 2-3 taksit ödemek isteyen,iade etmek isteyen ,memnun kalmadım diyen arada olmuyo değil hoş karşılamaya 2 taraf için de uygun yol bulmaya çalışıyorum ne şiş yansın ne kebapkaydirigubbakcemile2 iade etmek isteyene kullanmadıysa alıyorum yerine aynı fiyatlı bişey almasını söylüyorum çünkü bana ürünün ücretinin faturalandığını anlatıyorum tamam diyorlar bende iade ürün başka birine satıyorum..zaten ayın 15 ile 17 arası yatırdığım için taksitleri uzun bi zaman tanımış oluyorum..bugün gelen arkadaşım(kardeşi için nişan sepeti hazırlığı için)99,50 tl tuttu alacakları indirim yapmadım bak bugün ayın 16 sı ayın önümüzdeki ayın 15 inde 50 öbür ayın 15 de 50 şeklinde 2 taksit öde diyorum daha bi de indirim yapamam yani:umursamaz:...ve terslik yaşadığım müşterim olmuyo herhangi bi durum olursada çözmeye orta yol bulmaya çalışıyoruz..her sorun yaşadığımı silsem kime vericez kataloglarıkafamçokkarıştı

tulcum senin deneyimlerini taktiklerin çok iii
senden tüyolar alıyorummm
harikasın kaydirigubbakcemile5

kızlar valla sıfffırr moralim.1 değil 2 değil bütün aksilikler beni buldu bu ay.oooof of.bende yıllarca birilerinden bişeyler aldım,cüzdanı aşan şeyler aldım daynaayıp,ama söz verdiğim tarihte başka ihtiyaçlarımdan feragat edip ödedim.bir allahın kulu çıkıp da bu bana yamuk yaptı diyemez.alnım ak.bi de bu uyuz mide bulantısı çıktı.kafamçokkarıştı

apranaxx herkes dediğin gibi sorumluluk sahibi olmuyor iştee
bendee üye olmadan önce sipariş ettiğim kişilerden ürünüm gelir gelmez hemen verirdimm paralarınııı
hiç hoşlanmam milleti zor durumda bırakmaktann
ama çoğu böle değilll
banada verdiler siparişleriii
1 ay sonra verdilerr
paralarını neymiş efendim sen ödeee...
lmaz:

evet kızlarr bir türlü parayı alamamak gerçekten zor valla en yakın arkadasımda olsa neyse onu alıyorum indirim yapmadan...ha yapar cok alışveriş insan biraz indirim yapar ama üç beş kuruşada yapmıyorum..bikere gelişine verdimmi gerisi gelir normal fiyattan almak millette zor gelir o yüzden hiç alıştırmamak lazım...ben siparişi verene kadar almaktan vazgeçebilir saygı duyarım ama siparişi verdikten sonra öle bi şanşı yok valla alacak bişekilde iyi olmaz yoksa

bende ödeme yapmama belli bi zaman varsa maaş alacak olanlara süre tanıyorum,ama bi 10 milyonu bile günler sonra verenide anlamıyorum ya bende önceden alıyodum 1 gün sonra verim hiç dememişimdir yani..biraz anlayışıl olmak lazım parça parça para toplamak nerde toplu alıp karının tadına varmak nerde değilmi..iş para istemekse hiçde çekinmem o gününü geçirmeye çekinmiyosa ben istemeye hiç utanmam ödemem var ayarlarsan iyi olur derim...

Kızlar ilk defa bu 3. kampanyadan 350 liralık satış yaptım....Çok sevindim yawww:))Hem wok tava hem soft musk parfüm hemde temsilci çantası kazandım....ınşallah herkesin satışları bol olur....Temsilci çantasını kazanamadım sanıyodum ama bi hesapladım kazanmışımmmm....

ayy kaç gündür giremedim deli oldum bozuktu bizim pc kızlar,ay o alıp alıp vermeyenler yüzünden zaten hevesim kaçıyor bazen zorla satıyoruz gibi hissediyorum valla laelaelaelaelae

hadi küsuratları bazen almıyoruz oda çok alışverişlerde ,biz bu işi niye yapıyoruz düşünseler birazda.kaydirigubbakcemile

Hakkaten alıp vermeyenler çok gıcık insanın kafasına atası geliyo ürünleri:))ben şimdiye kadar pek öyle bişey yaşamadım allaha şükür.inşallahta olmaz...4. kampanyadanda şimdilik 130 liralık satışım oldu...sizin nasıl gidiyo satışlar kızlar..bu arada güzellik perisinden ruj kazanmıştım.şu mega impact rujlar var ya.onun pink pop olanından.çok güzel yumuşacık böyle çok açık pembe ve simli.belli belirsiz ama çooook güzellllkaydirigubbakcemile2

biraz önce dün true glow alan müşterim aradı eşi beğenmiş 1 tane daha istiyormuş,bi de clear skin erden isteyen vardı..kampanya 3 bitti derken bi sipariş daha giricem anlaşılan..:bbo:

günaydın arkadaşlaaaaropuyorumnanaktantürküm doğruyum çalışkanım demek geldi içimden sabah sabah.andımızı okurduk ya eskiden.ama değişmiş o da.istesemde devamını bilmiyorum.benim kız okuyo bazen evde bazı yerleri değişmiş.neysssebayanssulusmilevalla bu güne güzel başladım.akşam moral bozukluğuyla girdim yatağa sonra düşündüm yattığım yerden amaaaaaan hiç değmez kafayı takmaya dedim.eskiden avon mu vardı?olduğu kadar kardeşim dedim,tabii kendi kendime:)))insanlara HAYIR demeyi öğrenmek gerekiyor,ticarette böyle.falan filan işte.tek başıma konuştum durdum.eşime de tam anlatamıyorum durumu,destek veriyo sağolsun ama böyle üzüldüğümü bilse bıraktırır.bağımlılık yapıyo bu avon valla kızlar ne dersiniz?:uhm:neyse bugün iyi bir gün olacak inşallah.
k4 ten 200 civarı oldu galiba ,dedimya toplamıyorum artık, taaa sipariş verirken.bu ay 200 yaptı mı yetiyo zaten krem hediye bi de ürün çantası,yeter allah bereket versin.ayyy roman yazmışım vallaaaadelikafadulden

valla aynen ööle avon bağımlılık yapıo ama bende karar verdım bırakıcam avonu sinir etmeye başladı iice siparişlerim yarım yamalak gelio..1-2 hadı neysede her siparişte de bööle mı olur yaa..valla sıkıldım artık bırakıcam

opuyorumnanaktancanım benimde 110 liralık oldu henüz k4 ten bugün sipariş almaya gidicem dagıttıgım katalokları toplicam artık yavaş yavaş ayın sonunda vericem siparişimi benimde bu ay 300 lük bi satış yapmam lazım softmusk ve çantayı alabilmek için ama ben çantadan okadar emin degilim ama kesin parfümü alırım benim siparişlerim hep 200 lerde çünkü 250 yi geçmiyor

günaydın
bende k3 den şu bademli avakodolu şampuanladan alıyorum sipariş
amaa girmiycem sanırım
75e tamamlamak lazımm
oda olmazz
k4 den şimdilik en az 75 lik siparişim var bakalımm ellimde kat. doluu daha dağıtamadımm
ders çalışmaktann

hemen pes etmeyelim .önce koyduğumuz kuralları uygulayalım derim ben.biraz daha sıkalım dişimizi,kırılmazsa tabiii:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…