Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ahhhhh arkadaşım aaaahhhh,ben de dün ne hayallerle gitmiştim k4 siparişlerini toplamaya.klava:inşallah sen güzel haberlerle dönersin.BAŞARILARRRR arkadaşım

sana da hayırlı bol kazançlar diliyorum canımvereliniortak

ahhhhh arkadaşım aaaahhhh,ben de dün ne hayallerle gitmiştim k4 siparişlerini toplamaya.klava:inşallah sen güzel haberlerle dönersin.BAŞARILARRRR arkadaşım

aynen canım bende bugün ne hayallerle gittim sipariş almaya ama ne umdum ne buldum takıldım 110 yaaaaaaaaaa neymiş bu katalokta hiç bişey yokmuş ufffffffffff yaaaaaaaaaa akşam arkadaşa gidicem onun siparişi olur inşallah

biraz önce dün true glow alan müşterim aradı eşi beğenmiş 1 tane daha istiyormuş,bi de clear skin erden isteyen vardı..kampanya 3 bitti derken bi sipariş daha giricem anlaşılan..:bbo:

canım bana acil cevap yazarmısın lütfen bu 3 gruptan 1 rer ürünseçin diyorya k3te turuglow ve persev erkek parümü falanvar bu 3 gruptanda ayrı ayrı seçmemiz şartmı beni aydınlat yoksa sadece 1 tane parfüm sipariş edebilirmiyiz sen sadece 15 diyince aklıma takıldı

canım benim kafam karıştı ya aptallaştım şimdi birkerelik siparişte 2 parfüm isteme şansım oluyomu yoksa 1 tanemi acil cevap lütfen müşterim bekliyor

canım sööle ki bir siparişte her gruptan sadece 1 ürün secebiliosun yanı iki parfum secme olasılıgın yok.

3 gruptan birer tane seçmek zorundasın.yoksa parfümü tek alırsan gerçek fiyatıyla faturalandırırlar ketcim.amaç;parfümün yanında diğer ürünleride satmak:))

her grubran 1 ürün seçiyorsun parfüm 15 e ortadaki ürün 5 e son gruptaki ürün 2 e falan geliyo toplamda 22 tl ye 3 ürün almış oluyorsun parfümü ister 20 ye,ister 25 e sat ortaki grubdan olan ürünü 7,5 a sat son grubtakini de 4-5 tl ye sat ben öyle yaptım ayrı kişilere sattım 6 paket girdim şeklinde girdim satıldılar sanırım 2-3 paket daha girmem gerekecek çünkü parfüm isteyen müşterim var..çok karlı o paket güzel kazandırdı ayrı ayrı satınca ..

hyr yaa soft musk gelsn gecen ay 160 yapmıstım bu ay ne bilim 500 oldu ama k4 500 k3 160tı:)bu bnm 3.kampanyam krem gelmesn bn napm kremi yaa

hyr yaa soft musk gelsn gecen ay 160 yapmıstım bu ay ne bilim 500 oldu ama k4 500 k3 160tı:)bu bnm 3.kampanyam krem gelmesn bn napm kremi yaa

canım 3. kampanyanda krem geliyo 180 lirayı geçtiysen ki sana bu ay krem gelicek.eğer 4.kampanyanda 200 ü geçersen soft musk geliyo..ve ilk 4 kampanyanda toplam 850 liralık satış yaparsanda temsilci çantası geliyo.

haklısın canım bende heralde 2. siparişimi giricem bakalım isteyenler var inşallah 75 i geçerim

ya bakın bn k4 te 500 yaptım bna ne gelick?ama bn k2de üye oldm..

ilk ay göz makyajı temizleyici,2. ay rimel,3.ay solıtıons krem,4.ay soft musk.3.ayında 1000 tl bile yapsan krem gelicek.bukadar üzülme canımcım yaaa bidahaki ay gelir soft musk.bende 8 gözledelikafadulden onu bekliyorum.bende k2 de üye oldum sıra kremde.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…