- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.621
opuyorumnanaktancanım benimde 110 liralık oldu henüz k4 ten bugün sipariş almaya gidicem dagıttıgım katalokları toplicam artık yavaş yavaş ayın sonunda vericem siparişimi benimde bu ay 300 lük bi satış yapmam lazım softmusk ve çantayı alabilmek için ama ben çantadan okadar emin degilim ama kesin parfümü alırım benim siparişlerim hep 200 lerde çünkü 250 yi geçmiyor
günaydın
bende k3 den şu bademli avakodolu şampuanladan alıyorum sipariş
amaa girmiycem sanırım
75e tamamlamak lazımm
oda olmazz
k4 den şimdilik en az 75 lik siparişim var bakalımm ellimde kat. doluu daha dağıtamadımm
ders çalışmaktann
mavi26 tebrik ederim ii kazanmışşınnn stokların saniyeyle tükendiği oyunda..
ahhhhh arkadaşım aaaahhhh,ben de dün ne hayallerle gitmiştim k4 siparişlerini toplamaya.klava:inşallah sen güzel haberlerle dönersin.BAŞARILARRRR arkadaşım
ahhhhh arkadaşım aaaahhhh,ben de dün ne hayallerle gitmiştim k4 siparişlerini toplamaya.klava:inşallah sen güzel haberlerle dönersin.BAŞARILARRRR arkadaşım
biraz önce dün true glow alan müşterim aradı eşi beğenmiş 1 tane daha istiyormuş,bi de clear skin erden isteyen vardı..kampanya 3 bitti derken bi sipariş daha giricem anlaşılan..:bbo:
yok canım gruptan ayrı ayrı secince parfum 15e gelio:)
canım benim kafam karıştı ya aptallaştım şimdi birkerelik siparişte 2 parfüm isteme şansım oluyomu yoksa 1 tanemi acil cevap lütfen müşterim bekliyor
canım sööle ki bir siparişte her gruptan sadece 1 ürün secebiliosun yanı iki parfum secme olasılıgın yok.
canım bana acil cevap yazarmısın lütfen bu 3 gruptan 1 rer ürünseçin diyorya k3te turuglow ve persev erkek parümü falanvar bu 3 gruptanda ayrı ayrı seçmemiz şartmı beni aydınlat yoksa sadece 1 tane parfüm sipariş edebilirmiyiz sen sadece 15 diyince aklıma takıldı
arkadaşlar bu bnm 3.kampanya satısım ama k4ten 500milyonluk sattım soft musk kazanabilecekmym ?
hyr yaa soft musk gelsngecen ay 160 yapmıstım bu ay ne bilim 500 oldu ama k4 500 k3 160tı:)bu bnm 3.kampanyam krem gelmesn bn napm kremi yaa
her grubran 1 ürün seçiyorsun parfüm 15 e ortadaki ürün 5 e son gruptaki ürün 2 e falan geliyo toplamda 22 tl ye 3 ürün almış oluyorsun parfümü ister 20 ye,ister 25 e sat ortaki grubdan olan ürünü 7,5 a sat son grubtakini de 4-5 tl ye sat ben öyle yaptım ayrı kişilere sattım 6 paket girdim şeklinde girdim satıldılar sanırım 2-3 paket daha girmem gerekecek çünkü parfüm isteyen müşterim var..çok karlı o paket güzel kazandırdı ayrı ayrı satınca ..
ya bakın bn k4 te 500 yaptım bna ne gelick?ama bn k2de üye oldm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?