- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.641
hyr yaa soft musk gelsngecen ay 160 yapmıstım bu ay ne bilim 500 oldu ama k4 500 k3 160tı:)bu bnm 3.kampanyam krem gelmesn bn napm kremi yaa
ya bakın bn k4 te 500 yaptım bna ne gelick?ama bn k2de üye oldm..
peri oynayıp da hediyesı gelen varmı*
peri oynayıp da hediyesı gelen varmı*
az önce girdim kam.3 den:Saruboceq: 3.siparişimi 126 tl lik ti 150 ye tamamladım..kam 4 de bayaaaa güzel gidiyor bayanssulusmileama hediye dandik laelaelaelaelaebu ay kar ile idare edicez artık..herkese bol satışlar..
aklı kıt parası bol müşteri:roflol:
güzel canım arkadaşm almıstı önceki katoolglarda..altındaki sarı olan güzel diil onu söleyeyim fermuarı bile yok yani..biri çarpsa ters çevrlse herşey düşer rahatçaa ..
az önce girdim kam.3 den:Saruboceq: 3.siparişimi 126 tl lik ti 150 ye tamamladım..kam 4 de bayaaaa güzel gidiyor bayanssulusmileama hediye dandik laelaelaelaelaebu ay kar ile idare edicez artık..herkese bol satışlar..
evet canım okadar uyanık ki bizi kekliyo cimri avon bide bu ay pana romadaki hediyeleri almamız için bizlere 425 limit koymuş uyanık avonturkbayragi
evt jnm bnde sınır oldum o lımıte cımrı avon alsanaalsanasmilekötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?