Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben 60s glamı hiç ama hiççç begenmedim iğrenç kokuyo.... tabii zevkler tartışılmaz herkese saygım var... bu sadece sahsi görüşüm... aşırı agır ve de aynı erkek kokusu gibi.... ama her zaman söylüyorum 50s glam hayatımın kokusu.işte o muhteşem arkadaşlar.

iyi geceler kızlar bilgisayarda sorun vardı kac kere format atıldı olmadı inşallah bozulmaz genekafamçokkarıştı

ben bunun ardına düşeeğim

neyin arkasına düşeceksiniz anlamadım:?cinayet falan mı işlendi de biz bilmiyoruzzz:uhm:tamamen espri olsun die söylenmiş bişey.evet bazı müşteriler var ki cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorlar,insanı çileden çıkarıyorlar.öyle insanların aklının kıt olduğunu bende düşünüyorum.bir lafa takılıp 3 tane mesaj atmanıza gerek yok,ne o tehditvari sözler?hiç hoş değil.lmaz:

canım yaaa tek bilmediğim avonda bu konu sanırım ben kredi kartıyla yapıyorum bankayla hiç işim olmuyor en olmadı ara avonu ya da o şekil ödeyen bir arkadaş varsa yardımcı olur inşallah kolay gelsin..

ketcim merak etme,eğer hesabında faturayı karşılayacak miktar varsa avon onu vakum gibi çekerşakkıdıinternetten temsilci girişi yap bak.bende otomatik ödeme yapıyorum.geçen ay parayı eşime verdim yatır diye ,yatırdım dedi.cari hesap özetine bi baktım ben:1shok:ödenmemişşşş.ödüm patladı,meğer para çekildikten 1 iş günü sonra gözüküyormuş cari hesapta .avon işteklava:

aklı kıt parası bol müşteri
biri beni aydınlatırsa sevinirim yanlış mı anladım

o biri benim sanırım,aydınlatayım istersen o cümleyi kuran kişi olarak;farkettiyseniz cümlenin sonunda kullanılan yüz kahkahalar atan gözlerinden gülmekten yaş gelen bi surat yani daha da açıklayayım o bir espriydi ...ama anlaşılamamış baksana...lmaz:

Ayy ne saçma şeyler oluyo yaa buranın iyce suyu çıktıı...
Ketcim ziraat se 1 kuruş eksikse bile ödemez canım tamamlaman lağzım iş bankası ise öder merak etme geç yatırdıysan da geç gözükür.
Amaan cümle kuramıyorumki iyi değilim bu aralar.
Tul maşallah allah arttırsın canım,
Ya ben dün 2. siparişimi verdim faturalanmış ama gelmesi gereken tava gözükmüyo diğerleri tamam sinirlendim arasammı yarın kızlar üstünemi yatcaklar ne?! tul burdamısın canım ne diyosun?

burdayımmmm neyi sorduğunu anlamadım?

ya hediye tava gelmesi lağzım ama faturada gözükmüyo normalde onlarda yazar onu diyorum,siparişlerim faturalanmış ama tavam yok.

toplamda ulaştıysan limite gelmesi gerek ama gözükmüyorsa gelmiyor ama sebep ne??stokta olmayan ürünler mi vardı acaba ama yinede gelmesi gerekir.

toplamda ulaştıysan limite gelmesi gerek ama gözükmüyorsa gelmiyor ama sebep ne??stokta olmayan ürünler mi vardı acaba ama yinede gelmesi gerekir.

Demi yani ilk defa başıma geliyoo yarın arayayım en iysi,stokta olmasa yazıyolardı sonra gönderilcek diyee amaan tava mühm değilde saçmalıyolar canımı sıkıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…