- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.661
aklı kıt parası bol müşteri
biri beni aydınlatırsa sevinirim yanlış mı anladım
ben bunun ardına düşeeğim
sz yanlıs anlamıssınızdır tul abla onu demk istememiştir..
bnde k4'ten 533'ü tamamladm şimdi 26sı olsada sipariş versm diorm
gerçekten bilemiorm ama tul abla ii bi insan böle demk istememiştir baska bi ima vardır..
benim fatura son ödeme tarihim 2 gün gecikti hala ödemedim faiz gelio ama günden güne artıyor mu ???
cevap verren yok mu ?
canım maşallah maşşallah canım ben bişey soracaktım ben geçen pazartesi hesabıma para yatırmıştım faturamın vadesi bu gün son cari hesap ödemesine baktım vadesi bugün son ödenmesi gerek diyo anlamadım ben ya ben hesabımada fazla para yatırmıştım tekrarmı bankaya gidicem ne buya otomatik ödeme benim kisi ama anlayamadım kızlar tulllllllllll beni bilgilendirin lütfen ya opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile
canım maşallah maşşallah canım ben bişey soracaktım ben geçen pazartesi hesabıma para yatırmıştım faturamın vadesi bu gün son cari hesap ödemesine baktım vadesi bugün son ödenmesi gerek diyo anlamadım ben ya ben hesabımada fazla para yatırmıştım tekrarmı bankaya gidicem ne buya otomatik ödeme benim kisi ama anlayamadım kızlar tulllllllllll beni bilgilendirin lütfen ya opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile
aklı kıt parası bol müşteri
biri beni aydınlatırsa sevinirim yanlış mı anladım
Ayy ne saçma şeyler oluyo yaa buranın iyce suyu çıktıı...
Ketcim ziraat se 1 kuruş eksikse bile ödemez canım tamamlaman lağzım iş bankası ise öder merak etme geç yatırdıysan da geç gözükür.
Amaan cümle kuramıyorumki iyi değilim bu aralar.
Tul maşallah allah arttırsın canım,
Ya ben dün 2. siparişimi verdim faturalanmış ama gelmesi gereken tava gözükmüyo diğerleri tamam sinirlendim arasammı yarın kızlar üstünemi yatcaklar ne?! tul burdamısın canım ne diyosun?
burdayımmmm neyi sorduğunu anlamadım?
ya hediye tava gelmesi lağzım ama faturada gözükmüyo normalde onlarda yazar onu diyorum,siparişlerim faturalanmış ama tavam yok.
toplamda ulaştıysan limite gelmesi gerek ama gözükmüyorsa gelmiyor ama sebep ne??stokta olmayan ürünler mi vardı acaba ama yinede gelmesi gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?