- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.681
Demi yani ilk defa başıma geliyoo yarın arayayım en iysi,stokta olmasa yazıyolardı sonra gönderilcek diyee amaan tava mühm değilde saçmalıyolar canımı sıkıyolar.
ketcim merak etme,eğer hesabında faturayı karşılayacak miktar varsa avon onu vakum gibi çekerşakkıdıinternetten temsilci girişi yap bak.bende otomatik ödeme yapıyorum.geçen ay parayı eşime verdim yatır diye ,yatırdım dedi.cari hesap özetine bi baktım ben:1shok:ödenmemişşşş.ödüm patladı,meğer para çekildikten 1 iş günü sonra gözüküyormuş cari hesapta .avon işteklava:
Ayy ne saçma şeyler oluyo yaa buranın iyce suyu çıktıı...
Ketcim ziraat se 1 kuruş eksikse bile ödemez canım tamamlaman lağzım iş bankası ise öder merak etme geç yatırdıysan da geç gözükür.
Amaan cümle kuramıyorumki iyi değilim bu aralar.
Tul maşallah allah arttırsın canım,
Ya ben dün 2. siparişimi verdim faturalanmış ama gelmesi gereken tava gözükmüyo diğerleri tamam sinirlendim arasammı yarın kızlar üstünemi yatcaklar ne?! tul burdamısın canım ne diyosun?
s.a. arkadaslar bende avon temsilcisi olmayi istiyorum ama hic bir bilgim yok ve merak ettigim seyler var
birincisi her ay satman gereken bi limit oluyormusya eger istedikleri kadar satamazsam neoluyor
ikincisi baslamadan once para falan odeniyormu
ucuncusu sattiklarimin yuzde kaci benim oluyor bilgilendirimisiniz benide lutfenbilmiyorumkismile
günaydıııııın ketcimzemuszemus
bende beğenmedim ilk siparişimde numunesini yollamışlarben 60s glamı hiç ama hiççç begenmedim iğrenç kokuyo.... tabii zevkler tartışılmaz herkese saygım var... bu sadece sahsi görüşüm... aşırı agır ve de aynı erkek kokusu gibi.... ama her zaman söylüyorum 50s glam hayatımın kokusu.işte o muhteşem arkadaşlar.
günaydın bana bu saatte öglen oluyor ben çok erken kalkan bi insanım 6 7 gibi kalkmaya bayılıyorum şu anda işimde bitti yemegimde bundan sonra geziyorum cari hesap özetine bakmış aynen senin dedigin gibi vakumla çekmişler bende zannediyorumki günü gelmeden yatırsam dahi ertesigün ödenmiş gözükür diye vadesi bitince gözüküyomuş rahatladım vallaa.s.
bende beğenmedim ilk siparişimde numunesini yollamışlar
iğrennççç dediğin gibi erkek parfümü sandım
slm kızlar bugün bir bayan geldi iş yerime satış temsilcisi olmak istermisin falan die ilk siparişi kendisinin gireceğini söyledi öyle mi olması gerekiyor? aylık en az 75 liralık satış yapmam gerektiğini söyledi ben yeni evliyim öyle çok çevremde yok kararsız kaldım size bi danışam dedim bana fikir verirseniz sevinirim.
mavicim ben kullanıyorum güzel parlaklık veriyo saça. benim saçlarım çok kurudur cildim de öyledir baya iyi geldi benim saçlarıma.yumuşatıyo. ama kırıklara etkisi varmı onu çözemedim çünkü benim sacımda zaten pek kırık olmaz düzenli kestirdiğimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?