Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Demi yani ilk defa başıma geliyoo yarın arayayım en iysi,stokta olmasa yazıyolardı sonra gönderilcek diyee amaan tava mühm değilde saçmalıyolar canımı sıkıyolar.

BENİM Bİ KERE TOPLAMDA LİMİTİ GEÇTİĞİM HALDE NARENCİYE SIKACAĞIM LİSTEDE GÖZÜKMÜYORDU ARADIM STOKTA TÜKENMİŞ :roflol: SONRAKİ SİPARİŞLERİMLE GELMİŞTİ BELKİDE ÖYLE BİŞEYDİR KAM.SONUNA GELDİK YA KALMAMIŞTIR BELKİ SONRA GELİR..TEK ÖYLE OLSUN DERT DEĞİL..

s.a. arkadaslar bende avon temsilcisi olmayi istiyorum ama hic bir bilgim yok ve merak ettigim seyler var
birincisi her ay satman gereken bi limit oluyormusya eger istedikleri kadar satamazsam neoluyor
ikincisi baslamadan once para falan odeniyormu
ucuncusu sattiklarimin yuzde kaci benim oluyor bilgilendirimisiniz benide lutfenbilmiyorumkismile

çok teşekkür ederim canım benim sagol

sagol canım halletcem bugün
zemuszemus

her ay 75 tl yaparsan kargo parası ödemiyorsun.havale ile fatura ödersen son ödeme tarihin 15 gün oluyor.otomatik ödeme ya da kredi kartıyla ödersen ve 150 tl üstü isen 30 gün oluyor.3 kampanya boyunca sipariş vermezsen üyelik sona eriyor.ilk başta üyelik için 7.5 tl ödüyorsun ilk fatura ile beraber.yeni üyelere belirli limitlerde 4 kampanya hediye gönderiyorlar.ilk ay 145 göz makyajı tem,2 . ay 165 tl ye rimel,3.ay 185 tl ye solıtıons krem,4.ay 200 tl ye soft muskbayanssulusmile parfüm .her ay üyelere panaroma adlı dergi geliyor burdada alabileceğin hediyeler var.ve üye olduğun ilk 4 kampanya boyunca 850 tl limite ulaşırsan temsilci çantası gönderiyorlar.satışlarımızdan %25 karımız oluyor.yardımcı olabildiysem ne mutlu...:icecream:

günaydıııııın ketcimzemuszemus

günaydın bana bu saatte öglen oluyor ben çok erken kalkan bi insanım 6 7 gibi kalkmaya bayılıyorum şu anda işimde bitti yemegimde bundan sonra geziyorum cari hesap özetine bakmış aynen senin dedigin gibi vakumla çekmişler bende zannediyorumki günü gelmeden yatırsam dahi ertesigün ödenmiş gözükür diye vadesi bitince gözüküyomuş rahatladım vallaa.s.

bende beğenmedim ilk siparişimde numunesini yollamışlar
iğrennççç dediğin gibi erkek parfümü sandım

gözün aydın canımopuyorumnanaktanbende erken kalkıyorum 7:00 gibi malum okul vakti:))bende birkaç gündür drlarla uğraşıyorum.3 ay önce sol böbrekte bi taş çıktı,tedavi gördüm düşmedişimdi lerde yine ağrılarım var.az önce dr dan geldim soldaki taş biraz ilerlemiş,sağda da bugün kum çıktı.kumlar taşlar valla beton gibi hatun oldum:roflol:çok sancım var,bi de bulantılar off.şimdi de okulda kızımın programı var nasıl gidicem bilmem?

bende beğenmedim ilk siparişimde numunesini yollamışlar
iğrennççç dediğin gibi erkek parfümü sandım

60's mode u ben çok beğendim ya yani hayatımın kokusu diye çarpıldığım bir koku değil ama şu ana kadar avonun klasik kokularının dışında beğendiğim bir kaç parfümden biri oldu, bekledikçe hafifleşip vanilyalaşıyor koku bende öyle oldu yani boshayallersmile

kızlar bir şey sormak istiyorum,
1) perfect wear ın uzun süre kalıcı ruju nasıl?
2) Şu fırçalı kadifemsi ruj varya bu ay indirimde 2-3 ay önce çıkmıştı plumpful diye rengi var plumpful u biliyorumda diğer renkleri hakkında bilgisi olan var mı?
kırmızı, pembe renklere ihtiyacım varda.

cnm kalıcı rujdan alan bi müşterim memnun oldugunu söylemişti ama ben hiç denemedim. diğer rujdan da bende de plumful var ben memnunum ama sakın gloss gibi bişe bekleme.rujun birazdaha sıvılaştırılmış hali.... herkesin zevkine hitap edecek bişe değil ama ben bu tarz rujları seviyorum bi ara diorun da bu tarz rujları vardı aynı ona benziyo işte.

Kızlar siparişlerim az önce geldi..Wok tavayı çok beğendim.Ama en çok beğendiğim de temsilci çantası oldu valla.ilk 4 kampanyamda 850 yi geçtiğim için hediye temsilci çantası yolladılar.bu lacivert olandan değil.Siyah ve kenarlarında pembe çizgileri var.Fiyatı da 20 lira görünüyo faturada...

slm kızlar bugün bir bayan geldi iş yerime satış temsilcisi olmak istermisin falan die ilk siparişi kendisinin gireceğini söyledi öyle mi olması gerekiyor? aylık en az 75 liralık satış yapmam gerektiğini söyledi ben yeni evliyim öyle çok çevremde yok kararsız kaldım size bi danışam dedim bana fikir verirseniz sevinirim.

canım evet ayda en az 75 liralık satış yapmazsan 7 buçuk lira kargo parası ödersin.3 ay üst üste satış yapmadığındada üyeliğin sonlanır.Valla bana kalırsa temsilcin tanıdık biri olursa daha iyi olur.Genede sen bilirsin.İlk siparişi temsilcin verir.sonra sen kendin vermeye başlarsın.ok

Kızlar yaa bu arada kendim için şu kırık saç uçları için serum aldım.kullanan varmı daha önce?Faydası oldumu?Bide hergün mü kullanmam gerekiyo benim bunu

mavicim ben kullanıyorum güzel parlaklık veriyo saça. benim saçlarım çok kurudur cildim de öyledir baya iyi geldi benim saçlarıma.yumuşatıyo. ama kırıklara etkisi varmı onu çözemedim çünkü benim sacımda zaten pek kırık olmaz düzenli kestirdiğimden.

sağol canım peki her günmü kullanıyosun yoksa kafana göre mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…