Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

siremim : kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
Kızlar yaa bu arada kendim için şu kırık saç uçları için serum aldım.kullanan varmı daha önce?Faydası oldumu?Bide hergün mü kullanmam gerekiyo benim bunu

mavicim karşı komşum aldı daha öncede kullanmış çok memnunn
ve müthiş parlatıyor saçı
kendimde denedikkk
gerçekten doğruu
çokda gzl kokusu var

cok tesekur ederimde arkadasim allah razi olsun biraz zor anladim ama: en azindan hicbir zarara ugramadigini anladim:) malum hic satis temsilcisi olmadim hic biseyden anlamiyorum iki gundur anlamaya calisiyorum dahaa.s.

:gitme::gitme:çok geçmiş olsun canım benim allah sabır versin çok zor bende geçen sene kum döktüm ama çok kötü oldum taş agrısı daha fena çok geçmiş olsun boshayallersmile

geçmiş olsun yaaa bende yeni atlattım biliyosunuz bak sende de bulantı yapmış ben her sene kum dökerim ama ilk kez bu sefer çok yoğun bi bulantı yaşadım amannnn bi daha allah korusun sana da acil şifalar apranaxcım

neeeeeeeee her sene miiiiiii:1shok:hep tekrarlar mı bu meretakannehirnolcak şimdi yaaa,öle böle bişey değil.2 hamilelik yaşadım hiç biri bu kadar olmadı.senağlamaşu an belimi testere ile kesiyorlar sankii.

tul ket çok teşekkür ederim kızlar dualarınızı eksik etmeyin nooolur:Saruboceq:

mrb k4 de perfect wear fondoten indirimde mi acaba fiyatını yazabilir misiniz bilmiyorumkismile

canım iyi geceler öncelikle perfect wear likit fondoten indirimde canım 18 90 bende fondoten alıcam ama hangisi iyi bilmiyorum kızlar ben beyaz tenliyim hangisi uyar bana yardımcı olurmusunuza.s.alkisalkisalkis

canım iyi geceler öncelikle perfect wear likit fondoten indirimde canım 18 90 bende fondoten alıcam ama hangisi iyi bilmiyorum kızlar ben beyaz tenliyim hangisi uyar bana yardımcı olurmusunuza.s.alkisalkisalkis

kızlar kimse yokmu ayol şu soruma bi cevap verrseniz çok memnun olurum

evett her sene kum döküyorum henüz taş olayım olmadı hafif bi ağrım olur o kadar ama bu sefer geçen haftalarda kum dökerken ölüyordum bulantıdan hiç ölee olmazdım midemden şüphelendim ilaçlı mide filmi bile çekildim ama sebep gerçekten kummuş...geçmiş olsun acil şifalar..:1hug:

Eğer satış temsilciliği düşünüyorsanız kesinlikle tercih etmeniz gereken marka amway olmalı bence ürün gamı çok daha geniş ve pek çok artısı var hiçde öyle gizli kapaklı işleri yok siparişinide sen veriyorsun sipariş vermezsen üyeliğin falanda düşmüyor sadece kendi alışverişini yapsan bile avantajlı oluyorsun ki iş boyutu bambaşka zaten

Bu arada yeni farkettim ki sizde bursa danmışsınız hemde meslektaşmışız vereliniortak

apranaxx geçmiş olsunn
hiç yaşamadım inş yaşamamda dediğinize göre zor bi rahatsızlık
dualarım seninle bu arada

merhaba arkadaşlarr
bende k4 sipariş toplamaya başladım bakalım ama
bu ay çok olmuycak sanırım limittt
pek bi çabada göstermedim gerçii
elimde kat var birsürü dağıtamıyorum bileee
bebişden
:ecrin_bebek:

bakın üye olduunuz zaman ilk siparişleri sizi üye yapan kişi verio ama kargo szn ewinize gelio daha sonra temsilci numaranızla siz sipariş veriosunuz..ayda 75tl'lik siparişlerde kargo parası yok..eğer avon kullanıosanız sizin için avantajlı çevreniz varsa satıs yaparak hm para hemde avonun ödüllernden kazanabilirsiniz..korkacak bi durum yok yani hnmefendi doru sölemiş..

kızlarrr önceden little blackin kremi vardı kalkmıs elinde onun kodu olan varmı??avon özel olarak bizlere yollaybiliyo bunlar bide kırmızı kaplı kremin..acill

yaben bu enway cıları anlamıyorum nedir kardeşim bu avonla alıp veremedikleri gerçekten anlamıyorum neden avon kötülenip çamur atılmak isteniyor herkez kendi işini yapsın hayet yani enwayın meşur sabununu aldım sivilce yaptı neymiş efendim vucudumuz kimyasaldan arınıyomuş ondanmış ha bide ürünü satmak için kullandırıyolar geri alıp ugraşmamak için uyanıklar look çok kullandım hala kullanıyorum ama hiçbir kokusu nebiliyim aşırı bi aman amanlıgı yok piyasada daha güzel ürünler var neymiş efendim kullanmasını bilmiyomuşuz bikere herşey ne olursa olsun ılık suda yani sıcaga yakın ılık suda çözünür bunuda biliyoruz ama sadece kendi bildiklerini savunuyolar avon tamamen kimyasalmış hiçte bile okadar cahil okadar kendilerinden eminlerki bikere araştırsalar avonun kremleri içerigide bitkisel avonda cilde yaramayan bişey olsa anında iyade yaparsın ama enwayda mümkünmü asla onu müşteriye sonuna kadar kullandırıyorlar avonun parfümleri kalıcı degilmiş daha neler bikere parfümü kullanırken rolonu ve degedorantıyla kremiyle kullanacaksınki o koku senin olsun enwayden parfümde aldım onunda kokusu kalıcı olmadı boş laf enwayciler boş ugraşmayı bırakın bizimle aşık atamassınız siz çünkü bi enwayi satabilmek için bi raz zengin insanlarla görüşmek gerek ama avon tamamen her bütçeye uyan bi marka ha bide enwayciler sizlere soruyorum avonun kozmetigi gibi ucuz makyaj ürünleri çıkartacaktınız ne oldu varmı bi gelişme

boşver canım bende çok duyuyorum avonu bilen biliyor zaten her kanalda reklamı var olumunekankayizsmile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…