- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.721
evet ayın 26 sı cuma günü girebiliyoruz canım
o diyenlerde kullanıyorlardır zaten sengözlerimebaksanab
siz çünkü bi enwayi satabilmek için bi raz zengin insanlarla görüşmek gerek ama avon tamamen her bütçeye uyan bi markayaben bu enway cıları anlamıyorum nedir kardeşim bu avonla alıp veremedikleri gerçekten anlamıyorum neden avon kötülenip çamur atılmak isteniyor herkez kendi işini yapsın hayet yani enwayın meşur sabununu aldım sivilce yaptı neymiş efendim vucudumuz kimyasaldan arınıyomuş ondanmış ha bide ürünü satmak için kullandırıyolar geri alıp ugraşmamak için uyanıklar look çok kullandım hala kullanıyorum ama hiçbir kokusu nebiliyim aşırı bi aman amanlıgı yok piyasada daha güzel ürünler var neymiş efendim kullanmasını bilmiyomuşuz bikere herşey ne olursa olsun ılık suda yani sıcaga yakın ılık suda çözünür bunuda biliyoruz ama sadece kendi bildiklerini savunuyolar avon tamamen kimyasalmış hiçte bile okadar cahil okadar kendilerinden eminlerki bikere araştırsalar avonun kremleri içerigide bitkisel avonda cilde yaramayan bişey olsa anında iyade yaparsın ama enwayda mümkünmü asla onu müşteriye sonuna kadar kullandırıyorlar avonun parfümleri kalıcı degilmiş daha neler bikere parfümü kullanırken rolonu ve degedorantıyla kremiyle kullanacaksınki o koku senin olsun enwayden parfümde aldım onunda kokusu kalıcı olmadı boş laf enwayciler boş ugraşmayı bırakın bizimle aşık atamassınız siz çünkü bi enwayi satabilmek için bi raz zengin insanlarla görüşmek gerek ama avon tamamen her bütçeye uyan bi marka ha bide enwayciler sizlere soruyorum avonun kozmetigi gibi ucuz makyaj ürünleri çıkartacaktınız ne oldu varmı bi gelişme
siz çünkü bi enwayi satabilmek için bi raz zengin insanlarla görüşmek gerek ama avon tamamen her bütçeye uyan bi marka
kesinlikle cnm bu cümlene katılıyorumm
hem neden kötülüyorlarki
sen onu sat ben bunuu
kimeneee alsanaalsanasmile
yaben bu enway cıları anlamıyorum nedir kardeşim bu avonla alıp veremedikleri gerçekten anlamıyorum neden avon kötülenip çamur atılmak isteniyor herkez kendi işini yapsın hayet yani enwayın meşur sabununu aldım sivilce yaptı neymiş efendim vucudumuz kimyasaldan arınıyomuş ondanmış ha bide ürünü satmak için kullandırıyolar geri alıp ugraşmamak için uyanıklar look çok kullandım hala kullanıyorum ama hiçbir kokusu nebiliyim aşırı bi aman amanlıgı yok piyasada daha güzel ürünler var neymiş efendim kullanmasını bilmiyomuşuz bikere herşey ne olursa olsun ılık suda yani sıcaga yakın ılık suda çözünür bunuda biliyoruz ama sadece kendi bildiklerini savunuyolar avon tamamen kimyasalmış hiçte bile okadar cahil okadar kendilerinden eminlerki bikere araştırsalar avonun kremleri içerigide bitkisel avonda cilde yaramayan bişey olsa anında iyade yaparsın ama enwayda mümkünmü asla onu müşteriye sonuna kadar kullandırıyorlar avonun parfümleri kalıcı degilmiş daha neler bikere parfümü kullanırken rolonu ve degedorantıyla kremiyle kullanacaksınki o koku senin olsun enwayden parfümde aldım onunda kokusu kalıcı olmadı boş laf enwayciler boş ugraşmayı bırakın bizimle aşık atamassınız siz çünkü bi enwayi satabilmek için bi raz zengin insanlarla görüşmek gerek ama avon tamamen her bütçeye uyan bi marka ha bide enwayciler sizlere soruyorum avonun kozmetigi gibi ucuz makyaj ürünleri çıkartacaktınız ne oldu varmı bi gelişme
birde avon sayfasına gelipte avonu kötülemek ne oluyop onu anlamıyorum kömik yani sizi çekemedim geldimm deşarj olmam lazım der gibibiz gidipte bunu benzer sayfalarda yapmıyoruzz çünki gayet rahatız:) dimii
AYNEN TATLIM AMWAY HİÇBİR ZAMAN AVONUN TIRNAGI DAHİ OLAMAZ BÜTÜN ÜRÜNLERİ ALÇI ÇİMENTO0 GİBİ BEŞ PARA ETMEZ
SENİN NASIL GİTTİ K 4 SİPARİŞLERİN CANIM BENİM 135 OLDU KALDI SATAMIYORUM DAHA FAZLA 200 OLMAM LAZIM SOFTMUSK ALMAM İÇİN NAPICAM KİME SATICAM BİLMİYORUM BU KATALOKTA GERÇEKTEN GÜZEL GELMEDİ BANA HEDİYELERİ BİŞRAZDAHA OLSA ALAN KİŞİLEREDE CAZİP GELSE DAHA İYİ SATARIZ GİBİME GELİYOR HAKSIZMIYIM YAAAAA TUL ALLİME VE DİYER ARKADAŞLAR APRAAX NERELERDESİNİZ SİZİN SATIŞLAR NASIL GİDİYOR YA YABEN SATAMIYORUM YADA GERÇEKTEN ALAN YOKbilmiyorumkismile
AYNEN TATLIM AMWAY HİÇBİR ZAMAN AVONUN TIRNAGI DAHİ OLAMAZ BÜTÜN ÜRÜNLERİ ALÇI ÇİMENTO0 GİBİ BEŞ PARA ETMEZ
SENİN NASIL GİTTİ K 4 SİPARİŞLERİN CANIM BENİM 135 OLDU KALDI SATAMIYORUM DAHA FAZLA 200 OLMAM LAZIM SOFTMUSK ALMAM İÇİN NAPICAM KİME SATICAM BİLMİYORUM BU KATALOKTA GERÇEKTEN GÜZEL GELMEDİ BANA HEDİYELERİ BİŞRAZDAHA OLSA ALAN KİŞİLEREDE CAZİP GELSE DAHA İYİ SATARIZ GİBİME GELİYOR HAKSIZMIYIM YAAAAA TUL ALLİME VE DİYER ARKADAŞLAR APRAAX NERELERDESİNİZ SİZİN SATIŞLAR NASIL GİDİYOR YA YABEN SATAMIYORUM YADA GERÇEKTEN ALAN YOKbilmiyorumkismile
super curlacious mascara yı kullanan var mı nasıl kızlar?
arkadaşlar bu avonun makyaj numune seti varya içinde kaç tane ruj oluyor.. ? ayrı ayrı markada farklı farklı renkler mi oluyor ?
bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum..
arkadaşlar bu avonun makyaj numune seti varya içinde kaç tane ruj oluyor.. ? ayrı ayrı markada farklı farklı renkler mi oluyor ?
sayfa 2-3 gündür açılmıyordu anca açıldı ve burdayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?