Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

siz çünkü bi enwayi satabilmek için bi raz zengin insanlarla görüşmek gerek ama avon tamamen her bütçeye uyan bi marka
kesinlikle cnm bu cümlene katılıyorumm
hem neden kötülüyorlarki
sen onu sat ben bunuu
kimeneee alsanaalsanasmile

teşekkür ederim canım bana katıldıgın için son zamanlarda beni burdaki bazı arkadaşlar çok bunalttılar onun için sizlerle paylaşmak istedim bunda 2 sayfa arkaya dogru baktıgınızda haticek diye birisi emwayı övüyor onuda görünce adeta çileden çıktım

dediklerine katılıyorum tatlım vallaa herkezin aman aman cok güzel dediği bi marka değil bence..bi arkadaşım fondotenini aldı 40 milyona hiçbişeye yaramıyooo...alçı gibi kokuyo bide :) kimyasallardan arınmak günümüzün şartlarında biraz zor kremi bitkisel alsan parfümü var rimeli varr yanii

birde avon sayfasına gelipte avonu kötülemek ne oluyop onu anlamıyorum kömik yani sizi çekemedim geldimm deşarj olmam lazım der gibi biz gidipte bunu benzer sayfalarda yapmıyoruzz çünki gayet rahatız:) dimii

birde avon sayfasına gelipte avonu kötülemek ne oluyop onu anlamıyorum kömik yani sizi çekemedim geldimm deşarj olmam lazım der gibi biz gidipte bunu benzer sayfalarda yapmıyoruzz çünki gayet rahatız:) dimii

AYNEN TATLIM AMWAY HİÇBİR ZAMAN AVONUN TIRNAGI DAHİ OLAMAZ BÜTÜN ÜRÜNLERİ ALÇI ÇİMENTO0 GİBİ BEŞ PARA ETMEZ

SENİN NASIL GİTTİ K 4 SİPARİŞLERİN CANIM BENİM 135 OLDU KALDI SATAMIYORUM DAHA FAZLA 200 OLMAM LAZIM SOFTMUSK ALMAM İÇİN NAPICAM KİME SATICAM BİLMİYORUM BU KATALOKTA GERÇEKTEN GÜZEL GELMEDİ BANA HEDİYELERİ BİŞRAZDAHA OLSA ALAN KİŞİLEREDE CAZİP GELSE DAHA İYİ SATARIZ GİBİME GELİYOR HAKSIZMIYIM YAAAAA TUL ALLİME VE DİYER ARKADAŞLAR APRAAX NERELERDESİNİZ SİZİN SATIŞLAR NASIL GİDİYOR YA YABEN SATAMIYORUM YADA GERÇEKTEN ALAN YOKbilmiyorumkismile

canım ben bu 265 yaptım ilk defa :)) valla delikafadulden zaten bu 3.ayım ilkim 90 dı 2.130 buda 260 oldu...bende tek yapamazdım herlade hiç çevrem yok hep evdeyim kardeşim okulda gösterdi,yeğenede katalog verdim oda gösterdi...bide bi arkadasla anlastık ona her ay katalog veriyorum hediye kazanmak ve kargo parası cıkarmak için o satıyo karı onun oluyooo iyi kötü satıyo işte bgu ay parfümü alıyorum :) sende akrabalarına falan katalog versen gösterseler kardeşine falan mesela

iyi kötü idare ediyom bende kendi çapımda cok satamasamda işte bu ilk hediyem olcak

bnmde cnm k3 den ilk siparişim 210.52
ikincisi 146 tl
k4 dende şimdilik 100 lira elimde katalok var ama gösteremiyorumm
kmseye bebek olunca,
bakalımm cumaya kadar braz daha çıkarsaa boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…