- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.741
ayy bi tek açamıorm zannediodm meğer snde açamamıssn tul abla..ya tul abla bn little blackin kremini istiyorum satıstan kalkmıs kasımdan sonra nasıl alabilrim onu?
edacım,kalkan ürünleri bulmak zor tabii ama ya etraftaki temsilcilere ulaşıcan ya da avon sitesinden fırsat köşesini takip edicen oraya kalkan ürün-çanta-takılar konabiliyo ya da gitti gidiyordan bulucan ordan kesin bulursun yada hepsi burada dan:1hug:
curlacios maskara çok güzel kızlar kaçırmayın derim fırcası çok güzel özellikle topak bırakmıyor.kullananlar çok memnun benmde arkadaşmda vardı denedim. memnun kalırsınz :)
canım ben bu 265 yaptım ilk defa :)) valla delikafadulden zaten bu 3.ayım ilkim 90 dı 2.130 buda 260 oldu...bende tek yapamazdım herlade hiç çevrem yok hep evdeyim kardeşim okulda gösterdi,yeğenede katalog verdim oda gösterdi...bide bi arkadasla anlastık ona her ay katalog veriyorum hediye kazanmak ve kargo parası cıkarmak için o satıyo karı onun oluyooo iyi kötü satıyo işte bgu ay parfümü alıyorum :) sende akrabalarına falan katalog versen gösterseler kardeşine falan mesela
Merhaba kızlaaar yaa sayfa açılmıyordu,birde K harfim bozuk delirtiyo beni tabi havalarda güzel evde duramıyorum bugünlerde.
Benim satışlarım devam iyi sayılır yaa biyandan geliyo siparişler hesaplamadım wish of love ço gidiyo,göz kalemleri,çocu şampuanları gidiyo inşallah iyi bitiririz .
Ket cim bu almaz diye düşünmeden herkese vermek lağzım katoloğu kısmet yaa birazda valla bazen durup dururken sipariş geliyo katolog vermediğim halde bazen yırtınsan olmuyooo!
Apranax cım söyledimmi bilmiyorum çok geçmiş olsun canım.
Siremims canım curlacios maskarayı ben demedim ama deneyenlerden duymuştum güzel diyee..
curlacios maskara çok güzel kızlar kaçırmayın derim fırcası çok güzel özellikle topak bırakmıyor.kullananlar çok memnun benmde arkadaşmda vardı denedim. memnun kalırsınz :)
kesınlıkle katılıorum çok guzel:):)
Merhaba kızlaaar yaa sayfa açılmıyordu,birde K harfim bozuk delirtiyo beni tabi havalarda güzel evde duramıyorum bugünlerde.
Benim satışlarım devam iyi sayılır yaa biyandan geliyo siparişler hesaplamadım wish of love ço gidiyo,göz kalemleri,çocu şampuanları gidiyo inşallah iyi bitiririz .
Ket cim bu almaz diye düşünmeden herkese vermek lağzım katoloğu kısmet yaa birazda valla bazen durup dururken sipariş geliyo katolog vermediğim halde bazen yırtınsan olmuyooo!
Apranax cım söyledimmi bilmiyorum çok geçmiş olsun canım.
Siremims canım curlacios maskarayı ben demedim ama deneyenlerden duymuştum güzel diyee..
valla dedigin gibi kısmet inşallah olur ya ama olmuyo istanbula gidicem 20 gün sonra belki oradanda sipariş veririm çevrem hep orda ya bişey sorucam adres degişikligi nasıl yapılıyo ben 1 aylıgına gidicem nasıl yaparım bilgisi olan söyleyebilirmi satış temsilcim bilmiyomuş
:hooray::teytey:
Kızlar yaa bu arada kendim için şu kırık saç uçları için serum aldım.kullanan varmı daha önce?Faydası oldumu?Bide hergün mü kullanmam gerekiyo benim bunu
ben kargo ücretini anca geçiyorumm kaydirigubbakcemile3
bir avantajım olmuyor ama zararımda yok..
verilen siparişlerden aldığım kar ile kendime bişiler alıyorum :roflol:
:dance::dance:
edacım,kalkan ürünleri bulmak zor tabii ama ya etraftaki temsilcilere ulaşıcan ya da avon sitesinden fırsat köşesini takip edicen oraya kalkan ürün-çanta-takılar konabiliyo ya da gitti gidiyordan bulucan ordan kesin bulursun yada hepsi burada dan:1hug:
ketcim sipariş girdiğinde en son sayfada gönder demeden önce teslimat adresi var ya o zaman orayı değiştirmen yeterli....:1hug:bide temsilci nasıl bilmez yaaaaa hiç mi ilgilenmiyorlar işiyle bunlar yaaa hayrett bişeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?