Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayy bi tek açamıorm zannediodm meğer snde açamamıssn tul abla..ya tul abla bn little blackin kremini istiyorum satıstan kalkmıs kasımdan sonra nasıl alabilrim onu?

edacım,kalkan ürünleri bulmak zor tabii ama ya etraftaki temsilcilere ulaşıcan ya da avon sitesinden fırsat köşesini takip edicen oraya kalkan ürün-çanta-takılar konabiliyo ya da gitti gidiyordan bulucan ordan kesin bulursun yada hepsi burada dan:1hug:

Son düzenleme:

sahibinden.com da buldum aslında ama avondan alabilirim die bi şansımı denim dedm saol tul abla artk oradan alcm el mecbur:)

Son düzenleme:
Merhaba kızlaaar yaa sayfa açılmıyordu,birde K harfim bozuk delirtiyo beni tabi havalarda güzel evde duramıyorum bugünlerde.
Benim satışlarım devam iyi sayılır yaa biyandan geliyo siparişler hesaplamadım wish of love ço gidiyo,göz kalemleri,çocu şampuanları gidiyo inşallah iyi bitiririz .
Ket cim bu almaz diye düşünmeden herkese vermek lağzım katoloğu kısmet yaa birazda valla bazen durup dururken sipariş geliyo katolog vermediğim halde bazen yırtınsan olmuyooo!
Apranax cım söyledimmi bilmiyorum çok geçmiş olsun canım.
Siremims canım curlacios maskarayı ben demedim ama deneyenlerden duymuştum güzel diyee..

curlacios maskara çok güzel kızlar kaçırmayın derim fırcası çok güzel özellikle topak bırakmıyor.kullananlar çok memnun benmde arkadaşmda vardı denedim. memnun kalırsınz :)

Bn avona müşteri olmak icn form doldurdum. Yaklaşık 1-2 hafta oluyo. Ama halen ses seda yok :uhm: Biri bilgilendirebilir mi acaba..?

canım benim burda tek başımayım kimsem yok ya olsa zaten ondan ona ondan ona yapardım küçücük bi ilçe ve herkez yapıyo sadece apartmanda var ben hariç 2 senedir burdayım hemşire ögretmen arkadaşlar var ama onlarında samimi arkadaşları var onlar yapıyo yazın zaten tayinciyiz napıyım gittigim yerde oluştururum çevremi bunada şükür deyimde

curlacios maskara çok güzel kızlar kaçırmayın derim fırcası çok güzel özellikle topak bırakmıyor.kullananlar çok memnun benmde arkadaşmda vardı denedim. memnun kalırsınz :)

kesınlıkle katılıorum çok guzel:):)

tşkler arkadaşlarr
a.s.

valla dedigin gibi kısmet inşallah olur ya ama olmuyo istanbula gidicem 20 gün sonra belki oradanda sipariş veririm çevrem hep orda ya bişey sorucam adres degişikligi nasıl yapılıyo ben 1 aylıgına gidicem nasıl yaparım bilgisi olan söyleyebilirmi satış temsilcim bilmiyomuş
:hooray::teytey:

merhaba yeni katıldın heralde aramıza bende çankırılıyım sen çankırılımısın yoksa ordamı yaşıyosuna.s.

ketcim sipariş girdiğinde en son sayfada gönder demeden önce teslimat adresi var ya o zaman orayı değiştirmen yeterli....:1hug:bide temsilci nasıl bilmez yaaaaa hiç mi ilgilenmiyorlar işiyle bunlar yaaa hayrett bişeyyy

benim kampanya 3 çok iyi gitti 3 sipariş girdim ve 702 tl ile kapattım...:sm_cool:eve sadece 2 tane true glow yazdım ..
kam 4 için yarınlarda başlıycam aramaya kat. verdiklerimi ..boshayallersmile2 sipariş gireceğim kesin ama bakalım neler olucak kaç olacak 20 kat getirtmiştim ya iyi olur sanırım cuma günü temsilcime gitmeyi düşünüyorum kam 5 katalogunu görmek için onlara o gün gelmiş oluyor yeni katalog, iyiyse 20 kat. girerim yine...hepimize iyi satışlar olur inşallah..:Saruboceq:bu arada kam 4 teki 3 renk yüzük-küpe vardı ya(sarı,mor,yeşil) panaroma dan almıştım çok güzelmiş gören herkes istedi...:teytey:
ve bi tüyo daha yeni panaromadan güzel olanları getirtmek kullanmak iyi reklam oluyo gelen kam. için satışı olumlu oluyor..:lepi:
bi sonraki panaromadan yüzük kolye var kalabalık çiçekli bişey gümüş renkli o da çok hoş almayı düşünüyorum.a.s

ben kargo ücretini anca geçiyorumm kaydirigubbakcemile3

bir avantajım olmuyor ama zararımda yok..

verilen siparişlerden aldığım kar ile kendime bişiler alıyorum :roflol:

:dance::dance:

tul.cum "fırsat köşesindeki" ürünler bir daha kampanyada hiç olmuyormu?

teşekkür ederim valla bilmiyomuş bende bölge satış temsilcimi arayacaktım ama sayende gerek kalmadı canım benim sagol

mavicim yeni gördüm msjını... ben ismimi açık unutup çıkıyom forumdan size de oluyo mu öyle yaff kapatmayı unutuyom :kedi: ben kafama göre kullanıyorum tatlım ööle her gün değil ama baya parlatıyo siremimin de dediği gibi... bide saçlarım yumuşacık oldu bununla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…