- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.761
anneler günü ne özel katalok yeni katalok olacak değilmi kızlar, yani 5. kampanya, inşallah güzel olur.benim umudum kampanya 5 de.
teşekkür ederim valla bilmiyomuş bende bölge satış temsilcimi arayacaktım ama sayende gerek kalmadı canım benim sagol
tul.cum "fırsat köşesindeki" ürünler bir daha kampanyada hiç olmuyormu?
tulcum o 3 renkli yüzük güzelmi gerçekten ben begendimde kararsız kaldım hoş mu..
güle güle tak canım bnde almk istyordum alım bariibenim kampanya 3 çok iyi gitti 3 sipariş girdim ve 702 tl ile kapattım...:sm_cool:eve sadece 2 tane true glow yazdım ..
kam 4 için yarınlarda başlıycam aramaya kat. verdiklerimi ..boshayallersmile2 sipariş gireceğim kesin ama bakalım neler olucak kaç olacak 20 kat getirtmiştim ya iyi olur sanırım cuma günü temsilcime gitmeyi düşünüyorum kam 5 katalogunu görmek için onlara o gün gelmiş oluyor yeni katalog, iyiyse 20 kat. girerim yine...hepimize iyi satışlar olur inşallah..:Saruboceq:bu arada kam 4 teki 3 renk yüzük-küpe vardı ya(sarı,mor,yeşil) panaroma dan almıştım çok güzelmiş gören herkes istedi...:teytey:
ve bi tüyo daha yeni panaromadan güzel olanları getirtmek kullanmak iyi reklam oluyo gelen kam. için satışı olumlu oluyor..:lepi:
bi sonraki panaromadan yüzük kolye var kalabalık çiçekli bişey gümüş renkli o da çok hoş almayı düşünüyorum.a.s
güzellik perisini oynayan var mı ?? hediyeler ne zaman yenileniyo ..
güzellik perisini oynayan var mı ?? hediyeler ne zaman yenileniyo ..
kızlar avondan yaz için hangi parfümü önerirsnz?
canım benim beğendiklerim percieve, soft musk ben bunları kullanıyorum kendim.bayanssulusmilekızlar avondan yaz için hangi parfümü önerirsnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?