Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

anneler günü ne özel katalok yeni katalok olacak değilmi kızlar, yani 5. kampanya, inşallah güzel olur.benim umudum kampanya 5 de.

anneler günü ne özel katalok yeni katalok olacak değilmi kızlar, yani 5. kampanya, inşallah güzel olur.benim umudum kampanya 5 de.

şimdi takım öncümle konuştum cuma 4 den önce arıycak beni yeni kat. vericek 1 tane eğer güzelse 20 kat.getirticem sizede yazarım 5.kat.görünce

tulcum o 3 renkli yüzük güzelmi gerçekten ben begendimde kararsız kaldım hoş mu..

tul.cum "fırsat köşesindeki" ürünler bir daha kampanyada hiç olmuyormu?

genelde satıştan kalkanlar oluyo fırsat köşesinde fiyatları daha da ucuz oluyo kat.daki fiyatından ama nadiren oradaki ürünlerden bazılalrı kat.da tekrar olabiliyor ama sadece takı ve aksesuar bölümündekiler..

güle güle tak canım bnde almk istyordum alım barii
birde cnm sana bşy soracam blgin varsa
ben burdan 4 ay sonra gtcem tayinciyimm yanii
bnm tkm öncüm urfada
gttiğim şehirde birini üzerime üye etceksem nasıl olck o zmn
cnm evraklarını kme iletcem?
şimdiden tşkler

güzellik perisini oynayan var mı ?? hediyeler ne zaman yenileniyo ..

artık oynamıyorum dsem yeridir
çnkü daha 1 kere ble sipariş veremedm
günün herhangi bi saatnde yeniliyorlar..

eeeesscim o 3 renkli yüzüğün çok güzel oldugunu ben taa2-3 hafta önce de defalarca yazmıştım tatlım...... görenler cok begeniyo cidden çok hoş bi tasarım yapmışlar... basit de durmuyo çok hoş gercekten

bende kendime önceki kataloglarda vardı broşlu inci kolye almıştım.

gören herkes sipariş verdi.takıların reklamını yapmak işe yarıyorkaydirigubbakcemile5

bnmde nisan ayı çok ii gidio 638 milyonluk sattım bi cuma olsada girsem diorm dha ablamlarda bakck inşallah 750 olurda bütün hediyeleri alırım :)

merhaba hanımlar, öyle fazla bi zaman olmadı ama bende temsilciyim. fakat çok fazla satamıyorum hatta bi ara zarar da etmiştim.bazı ürünlerini alıp kullanıyorum örnek olsun diye, ama yok satamıyorum almıyorlar kimisi pahalı buluyo kimisi cevremde satan var zaten diyo,bırakmakda istemiyorum.. şimdi birşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim, satışlarımı artırmak için başka ne yapabilirim?önerileriniz nelerdir? paylasırsanız çok mutlu olucam...benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…