Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canımm hayırlı olsun valla ben epey tüyolar paylaşmıştım geçmiş sayfalarda olmazsa bulursam tekrar kopyalayayım..

kızlar ben yapmak istiyorum fakat sadece kataloğ alıp karı benim olsun istiyorum para yatırmakla uğraşamam sizce kabul ederlermi satan kişilere söylesem

SLM CANLAR

sizlere bi sorum olacak ama simdi burda avon katalogundaki parfumler pek cok ucuz en cok satilan parfum hangisi acaba ben burdan alayim turkiyede satayim diyorum da:)

bu katalogda indirimde olanlar
perceive = 12 ytl (5 pound)
celebre=yine 12 ytl
little black dress= 14ytl (6 pound)

2 tane perceive mi alsam 1 perceive 1 little black mi celebre pek satilmiyor mu bana bi yardim size zahmet simdiden tesekkuler

o fiyata ise hepsinden al gel burda hepsi beğenilen kokularbayanssulusmile

o fiyata ise hepsinden al gel burda hepsi beğenilen kokularbayanssulusmile

canim ya bi de elimde kalir diye korkuyorum bi de bunun gelecek katalogu var diyorum birden cok yuklenmeyim diye:)))

herkes bi far away falan dedi belki gelecek katalogda da o indirimde olur o yuzden 2 alayim diyorum da celebreyi eledim sanirim ya 2 tane perceive alacagim 1 tane de little black ya da 1 tane ondan 1 tane digerinden ayyy bilemedim yahuukaydirigubbakcemile

ben her gün oynuyorum. ürünleri alamıyorum ama.alana kadar bitiyor:1shok:

ben oynuyorum 4 ürün kazandım ama hiçbiri gelmedi... gündüz saat tam ikide kızlar 1 kala yada 1 geçe değil tam ikide yenileniyo ama 3 5 dakika önceden açın sayfayı ve hızlıca girin hediyenizi zaman kaybetmeyin çünkü artık herkes saatini bildiği için o saatte o sayfayı açabilmek çok zor...

rose01 kullanıcısından alıntı
kızlar ben yapmak istiyorum fakat sadece kataloğ alıp karı benim olsun istiyorum para yatırmakla uğraşamam sizce kabul ederlermi satan kişilere söylesem

benim temsilcimin öyle çalışanları vardı.özellikle lise talebeleri filan kataloğu alıyorlardı.

satış yapıp karı onlara kalıyordu.aynen dediğin gibi faturayla ödemeyle uğarşmıyorlardı.

o sayede yıldızlar kulubüne girmişti.b.sorumlum......

ben facede 11.de yenileniyor diye okumuştum.beklemk çok sinir bozucu puanlarımda birikti.

eden olur oda cok yatıs yaparsan hediyelerden kazanmak için kabul eden olabilir ben öle yapıyorum mesela bi arkadasa katalog veriyorum her aay sattıklarının karı onun bende limiti yüksek tutuyorum bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…