- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.781
güle güle tak canım bnde almk istyordum alım barii
birde cnm sana bşy soracam blgin varsa
ben burdan 4 ay sonra gtcem tayinciyimm yanii
bnm tkm öncüm urfada
gttiğim şehirde birini üzerime üye etceksem nasıl olck o zmn
cnm evraklarını kme iletcem?
şimdiden tşkler
,canım takım öncünü değiştirme gibi durum var sen de gideceğin şehirde bir temsilcinin üzerine aktarılabilirsin burda da öyle bi durum olmuştu..ve yeni bi temsilci kaydedileceği zaman-iade işin olduğu zaman onunla bağlantı kurarsın..
bunları-bu işleri bölge satış sorumlun halleder...ona ulaş önce..
bnmde nisan ayı çok ii gidio 638 milyonluk sattım bi cuma olsada girsem diorm dha ablamlarda bakck inşallah 750 olurda bütün hediyeleri alırım :)
merhaba hanımlar, öyle fazla bi zaman olmadı ama bende temsilciyim. fakat çok fazla satamıyorum hatta bi ara zarar da etmiştim.bazı ürünlerini alıp kullanıyorum örnek olsun diye, ama yok satamıyorum almıyorlar kimisi pahalı buluyo kimisi cevremde satan var zaten diyo,bırakmakda istemiyorum.. şimdi birşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim, satışlarımı artırmak için başka ne yapabilirim?önerileriniz nelerdir? paylasırsanız çok mutlu olucam...benneyaptımki
kızlar avondan yaz için hangi parfümü önerirsnz?
50s glam bence tatlım maşallh bu arada satışların cok iyii
bnmde nisan ayı çok ii gidio 638 milyonluk sattım bi cuma olsada girsem diorm dha ablamlarda bakck inşallah 750 olurda bütün hediyeleri alırım :)
SLM CANLAR
sizlere bi sorum olacak ama simdi burda avon katalogundaki parfumler pek cok ucuz en cok satilan parfum hangisi acaba ben burdan alayim turkiyede satayim diyorum da:)
bu katalogda indirimde olanlar
perceive = 12 ytl (5 pound)
celebre=yine 12 ytl
little black dress= 14ytl (6 pound)
2 tane perceive mi alsam 1 perceive 1 little black mi celebre pek satilmiyor mu bana bi yardim size zahmet simdiden tesekkuler
kızlar ben yapmak istiyorum fakat sadece kataloğ alıp karı benim olsun istiyorum para yatırmakla uğraşamam sizce kabul ederlermi satan kişilere söylesem
o fiyata ise hepsinden al gel burda hepsi beğenilen kokularbayanssulusmile
bi de little black ne kadara acaba indirimdeki fiyati turkiyede ???
ben her gün oynuyorum. ürünleri alamıyorum ama.alana kadar bitiyor:1shok:
ben oynuyorum 4 ürün kazandım ama hiçbiri gelmedi... gündüz saat tam ikide kızlar 1 kala yada 1 geçe değil tam ikide yenileniyo ama 3 5 dakika önceden açın sayfayı ve hızlıca girin hediyenizi zaman kaybetmeyin çünkü artık herkes saatini bildiği için o saatte o sayfayı açabilmek çok zor...
ben facede 11.de yenileniyor diye okumuştum.beklemk çok sinir bozucu puanlarımda birikti.
kızlar ben yapmak istiyorum fakat sadece kataloğ alıp karı benim olsun istiyorum para yatırmakla uğraşamam sizce kabul ederlermi satan kişilere söylesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?