Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ay sorma tatlım ya bide oyun bitiyo bian önce sipariş vermek istiyorum kardeşim için ugrasıyom parfümden ümit yok artık okesinde öbürlerinden bari alabilsek yahu :)

ben bi göz kalemi 2 de oje aldım kılar oyundaki pembe renkli vucut losyonu nasıl kokusuu

göz kalemini sipariş verdikten sonra 11 gün sonra geldii tatlım ama ojeler daha gelmedi ayın 18inde verdn onlarıda

hnmlar hepinize çok tsk ederm bu ay gerçekten iidi satışlar inşallah hepimizin satışları bu kdr bol olur..gerçekten tul abla bide hediyeler ii olsaa..bn bu ay ıncandessence alcm kendm little black kullanıorm ama bnce ikiside kış kokusu wish of love güzel ama yaza çok uygun o olur..

bugüm periden bi oje daha aldım :)yüz kremi alacaktım sayfa kitlendi millet delirdi yine :) yine oje alabildim..etti 3 oje kırmızı,pembe,yavruazı gibi bi renk var birde o birde gri göz kalemi:)) daha da vermem gerekiyo puanlar duruyo..kalem hariç hepsini kardeşme verecğm zatn

canım 30 dan aşağı pek inmez genelde...

canim cok tesekkurler cevap icin

1 tane perceive (12 milyon)
1 tane de little black siparis ettim(16 milyon)

bi de celebre indirimdeydi ama ondan istetmedim bi de bi aklim 2 tane mi alsam diyordu ama onu da yapmadim turkiyeye gidince umarim satabilirrim herkeslere bol kazanclar kaydirigubbakcemile5

ben güzellik perisini bazen yakalıyorum..ama saati belli olmuyor bazen 14 30 bikaç dk kala oluo bazen 14 e bikaç dk kala..bazen tamda..11 de de olabiliyo...takip edin..hep f5 ile yeileyin ekranı ve karar verin hızlı olun..bana bikaç günde geldi..karma cildler için krem almıştım...

huhuhuuuuhuuuu:teytey:
nabersiniz kızlar siparişler nasıl cumaya yeni kat.görmeye gidicem t.öncüme kızlar çok merak ediyorummm,yazarım sizede....
şimdilik iyi benim siparişler,tam durum cuma belli olur ama 2. bi sipariş giricem ..çünkü herkese ulaşamadım...hediye tutarsa kazanırım fazladan ürün girmiycem çünkü gerek yok o hediye için bu ay karla idare edelim diycemmCADIARZU
haa birtek wish of love paketi yazılabilir 1-2 tane belki:uhm:

selam kızlar nasılsınız satışlar nasıl gidiyor umarım herkez istediği limitlere ulaşmıştır..
ben bugün faturamı ödedim ama cari hesap özetimde bakiyeniz -4.25 yazıyor anlamadım kızlar ya 4.25 fazlamı var hesabımda yoksa eksikmi

Son düzenleme:

fırsat ürününü bugun koydular saat 11 gibi ben alamadım zaten puanımda ona yetmiyodu 950.000 puanlık bi parfümdü ben ojeye kaleme devam :)))) parfümlerden ümit yok

eda17 yeni katalog parfm indirmleri,ıncandessence,60s mod,pur blanca(çiçekli çanta hediyeli),jet femme,little whıte dress,simple elements serisi,,christianlacroıx rouge(kozmetik çanta hediyeli)bide perceive cnm..

fırsat ürününe daha güzel ürün koymalarını beklerdim.bugünkü parfüme puanım yettiği halde almadım.perceive erkek koysalardı daha güzel olurdu.haftaya fırsat ürünü var ilk 3 gün ama işte olacağım için alamayacağım.ama helal olsun avona bayağı ürün dağıttı.facebook sayfasında eleştirenlere kızıyorum acıkcası

ewt tul abla spa dan..bide bu ay hangi parfümü alsam kendime wish of lowemi yoksa ıncandesseence mi?sn bize yrn özellikle parfümdeki indirimleri yazarmısın yeni katalogtaki?

anladım edacım,kam.4 de pürüzsüzleştirici soyulan yüz maskesi;yarı fiyatına üstelik yazın satmıştım bikaç tane ben kullanmadım ama alalar bilerek aldılar-kullandıkları bi ürünmüş yüze sürülüp bi süre bekletip yanaklardan burna doğru soyarak çıkartıyorsun-cildi temizliyor üzerine nemlendirici kul.
.tavsiye ederim..
ve kam.5 i göreyim tabi ki yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…