Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ewt tul abla spa dan..bide bu ay hangi parfümü alsam kendime wish of lowemi yoksa ıncandesseence mi?sn bize yrn özellikle parfümdeki indirimleri yazarmısın yeni katalogtaki?

hıııımmm ben her ikisini de kullanıyorum yaşını bilmiyorum ama baharda yazda wish of love kıpır kıpır bi koku çiçek kokusu,incandessence ise her mevsim kadısı ağır olmayan bi koku bence
karar senin
bu ay ikiside indirimde ...

TUL canım nasılsın iyisindir inşallah..tatlım ya bi müşterim fondöten alacak ama rengine karar veremedim beyaz tenli müşterim hemde baya bi beyaz ve birazda kırmızı yanaklı,hangi ton gider canım sence?şu altın fırsat olan varya ondan istiyor

Son düzenleme:

iyiyim sağol esracım ben pek ıvory(en açık olanı)bembeyaz olanlar hariç vermiyorum ama bayaaa beyaz diyorsun ...CADIARZU tabi görmeyince
yine de 2.renk diyecem ama emin olamadım CADIARZU

kızlar nasıl gidiyor ben rahatsızdım bakamadım kaç gündür ya..satışımda 100 tl fazla yok yani bikaç şeyde kendime alıcam artık napiyim:kedi:bu akşam versemmi sipariş diyorum erkenmi olur sizce .tulcüm ne dersin?boshayallersmile

kızlar bişey sorcam bugun siparişleri giricem de benim yüzüm yağlı ve siyah noktam var bu ay temizleyici köpükmü yoksa gündüz ve gece için cilt temizleyici yada planet spanın soyulan yüz maskesinimi tavsiye edersiniz

kızlar son çıkan oje kurutucu spreyi süper sıkıp 30sn bekldikten sonra yıkamak gerkiyor çünkü yaplıbir yapısı var ama olsun oje düzgünce bozulmadan bulaşmadan kuruyor ya hem de 30sn.de:)

geçmiş olsun özlemcim...
bende 4 de uğraşmıycam akşam vericem benim 300 tl oldu ama 20 kat.almıştım ve herkese ulaşmadım henüz,sanırım 2.bi sipariş girerim..
bence;erken olmaz çünkü ben hep ilk an veriyorum 2.sipariş giriliyor zaten..
ihtiyacın yoksa hiç ekleme hediye limiti hem yüksek hem çok basit ince katalog yok stoklar tükenecek korkusu da yok herkese ulaştıysan akşama ver yok ulaşmadıysan onlara ulaş sonra ver..bende herkese ulaşmadım ve bugün veriyorum çünkü 7 kişi daha sipariş vericek ve 3-4 kişikat.geri getirmişler işe yarasın onları başkalarına ulaştırıcam yani 2.sipariş mecbur giricem hepsini toplu vermek için çok beklemem gerekecek ben ilk gün verip yeni kat.görmeyi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…