Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlarrr k5 kataloğunda 50glams indirime girermiki ya kardeşim başımın etini yiyo bayadır girmedi indirime umarım bu ay girer

siyah nokta ve yağlı diyorsun-yaşın 24 müş istersen clear skin siyah nokt.tem.ve toniğini alabilisin ya da solutions pure-pore fection sayfa 61 de kam 4 de alabilirsin ya da anew den 25+ ya bakıcan kam 4 de sayfa 74 de karar senin seçenekler bu...

kızlar birde kampanya 5 te küçük katolog olacakmı ve christian lacroix noir erkek edt indirime girermi bi müşterim istiyorda

kızlarrr k5 kataloğunda 50glams indirime girermiki ya kardeşim başımın etini yiyo bayadır girmedi indirime umarım bu ay girer

??????????????
kimbilir...
takım öncüm arıycaktı bugün kam5 kat. bakmaya gidecektim sizlede paylaşıcaktım ama henüz gelmemiş ve göremedim henüz arıycam dedi ama zaten ben akşam giricem siparişlerimi...50 glam s için hiç belli olmaz ..

saat tam olarak kaçta başlıyor kampanya.ben epeydir ilk gün girmedim.

5.de başlıyordu önceden.........

160 tl lik girdim sipariş
haftanın fırsat ürününden istedim kendime ruj paletini baya uyguna düşmüş fiyat:)
pervecie istedim 15.75 geldii :)
birde tulcum o yüzükten istedim bakalım çok merak ediyorum :)

tul canım sana bi sorum olcak
ben şimdi 180 lik girseydim gündüz kremi kazancaktım yaa
ikinci siparişim de en az 75 lik grsemde kazanır mıyım???
şimdi 160 lık girdim yaa
nasıl unuttum yaa bilsem tamamlardımmm ((

Kızlaaarrrrr bu ay indirimnde olan nar çiçeği rengi ruju varmı avonun baktım ama anlayamadım yani rengini tutturamadım daha doğrusu

evet toplamda 180 olması yeterli ama bence henüz işlenmediği için iptal et tekrar gir 180 e tamamlayarak..

bende verdim kızlar siparişlerimi kaydirigubbakcemile2310 tl likti ve kendime bişey yazmadım henüz 2. sipariş gireceğimi düşündüğüm için o zaman giricem bikaç istediğimi ve yine 20 katalog istedim hayırlısı bakalım:Saruboceq:

Merhaba kızlar mart ayından cem tava kazandım ama şiparişimle göndermemişler altına not düşmüşler stokta kalmadı en yakın zamanda gelecek yazmışlar fakat ben mart ayından tekrar sipariş vermeyeceğim nisan ayında sipariş gireceğim acaba nisan kolisinde gönderirler mi?yoksa illa mart ayında mı sipariş vereceğim?gerçi hiç mart siparişim yok maalesef nasıl olacak??

kızlar ben bu ay 150yi geçtim satışlarda ödemem kesin 1 ay uzuyo değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…