Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm canlar little black ve de far away den sonra en cok sattiginiz parfum hangisi acaba????

kızlarr size diyorum 150yi geçtim ödeme zamanım tam 1 ay dimi ona göre ayarladm kendimi....bu arada hayırlı satıslarr :) k4 siparişleri girilmiş bakıyorumda ben salı günü inşllh

Merhaba kızlar mart ayından cem tava kazandım ama şiparişimle göndermemişler altına not düşmüşler stokta kalmadı en yakın zamanda gelecek yazmışlar fakat ben mart ayından tekrar sipariş vermeyeceğim nisan ayında sipariş gireceğim acaba nisan kolisinde gönderirler mi?yoksa illa mart ayında mı sipariş vereceğim?gerçi hiç mart siparişim yok maalesef nasıl olacak??

esss evet cnm 1 ay sonra ödeme yapacaksın..
jean nisan siparişinle biirlikte gnderirler cnm.banada aynısı oldu çnkü,bende bekliorum

verdiğin ilk siparişle göndeririler..o ay bu ay farketmez:1hug:

gecen katalogtan vadesi geçikmiş borç oldugu için,bu katalogtan sipariş verebiliyormuyuz acaba??? yoksa ödeme yapmadan veremiyormuyuz??

bayanlar bir sorum olacak yurtiçi kargo siparişlerimi evime getirmediginden dolayı avonu bırakmak zorunda kaldım.avonu arayıp şikayet ettim ama bir sonuç çıkmadı ve 2 gün sonra arayıp üyeligimin iptal olmasını istedim üyeligim ne zaman iptal olur veya avonu aradım yeterlimi takım öncüsüylede konuşmam şartmı bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…