- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.881
gecen katalogtan vadesi geçikmiş borç oldugu için,bu katalogtan sipariş verebiliyormuyuz acaba??? yoksa ödeme yapmadan veremiyormuyuz??
perceive ıncandessence wish of love..
canim bi sen cevap vermissin cok ama cok tesekkurler opuyroum en cok sen satarsin insallah kaydirigubbakcemile2
eda17..cnm senindemi geçikmiş borcun vardı?? faturan kesildimi yanii
simple elements kokularından en çok beğendiğiniz koku hangisi? fikirleriniz nedir arkadaşlar
rica ederm ne dmk işimiz bu:)çok saolun inş.çok çok satış yaparım :)sizde temsilcimisinz?
yok canim benim ben temsilci degilim de burada avon katalogundaki fiyatlar ozellikle parfum pek ucuz bu ay sadece 2 tane aldim
1 perceive 12 milyon (5 sterlin)
1 little black 14 milyon (6 sterlin)
turkiye de satmayi dusunuyorum gelecek katologtan da indirime girmislerde sein dediklerinden alirim insallah bi de satamazsam diye korkumdan cok almadim mayis da gidince bi bakacagim duruma gore sonra daha cok alabilirim kaydirigubbakcemile5
bn onların hç birini beğenmiorm yaa çok irenç kokuları var..
bnde little black kullanıorm gerçekten çok harika bi parfüm bnde tamamen seti var bide size tomorrowu öneririm oda çok güzel..inş.sizinde satışlar ii olur:)
yesa..ikiisde trde çok satan kokulardan.satrsın cnm merak etme..
gecen katalogtan vadesi geçikmiş borç oldugu için,bu katalogtan sipariş verebiliyormuyuz acaba??? yoksa ödeme yapmadan veremiyormuyuz??
bayanlar bir sorum olacak yurtiçi kargo siparişlerimi evime getirmediginden dolayı avonu bırakmak zorunda kaldım.avonu arayıp şikayet ettim ama bir sonuç çıkmadı ve 2 gün sonra arayıp üyeligimin iptal olmasını istedim üyeligim ne zaman iptal olur veya avonu aradım yeterlimi takım öncüsüylede konuşmam şartmı bilgilendirirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?