Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

rica ederm ne dmk işimiz bu:)çok saolun inş.çok çok satış yaparım :)sizde temsilcimisinz?

yok canim benim ben temsilci degilim de burada avon katalogundaki fiyatlar ozellikle parfum pek ucuz bu ay sadece 2 tane aldim

1 perceive 12 milyon (5 sterlin)
1 little black 14 milyon (6 sterlin)

turkiye de satmayi dusunuyorum gelecek katologtan da indirime girmislerde sein dediklerinden alirim insallah bi de satamazsam diye korkumdan cok almadim mayis da gidince bi bakacagim duruma gore sonra daha cok alabilirim kaydirigubbakcemile5

bnde little black kullanıorm gerçekten çok harika bi parfüm bnde tamamen seti var bide size tomorrowu öneririm oda çok güzel..inş.sizinde satışlar ii olur:)

nida 12..simple elementslerden meadow dewi bitki çicek karışımı ama çicek daha baskın ve kalıcı bi koku.perfect coton daha yumusak bi koku..bildiklerm bunlar..

bnde little black kullanıorm gerçekten çok harika bi parfüm bnde tamamen seti var bide size tomorrowu öneririm oda çok güzel..inş.sizinde satışlar ii olur:)

o zaman indirime girerse tomorrow da ondan da alayim 1tane umarim elimde patlamaz kaydirigubbakcemile cok tesekkurler tekrardan opuyorumnanaktan

yesa..ikiisde trde çok satan kokulardan.satrsın cnm merak etme..

ayy canim ya agzindan bal damliyor valla bi dedim 2ser tane alayim sonra dedim dur bi 1 taneyle baslayayim da boshayallersmile

Hemen iptal olacağını sanmıyorum,3 ay sipariş girmediğinde düşer üyeliğin ama takım öncün senin adına sipariş verebilir iptal olmasın diye bence onla konuş ve sipariş vermemesini söyle ve sürekli kontrol et bu konuda çok ağzı yanan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…