Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Benimde gelmedi canım ilk siparişinle gelir zamanı önemli değil.

iyi geceler kızlar benimde önceki faturamın ödemesi ayın 5 inde onun için bendebugün verdim yeni siparişlerimi takılmasın sonra diyeolumunekankayizsmile

ya kızlar ben parayı yatırıorum ama avon günü gelmeden çekmiyo sanırım ilk siparişimin vadesi 3. ayın 29undadı 2. siparişim de nisanın 12sinde ben paraları yatırdım siparişimi verdim ama sizce gelir mi :S

eğer faturada yazan gününde yatırdıysn tabiki gelir..ama suan elinde yatırmadıın fatura varsa gelmez önce faturayı yatırman gerek..

iptal etme gibi bi durum şart değil,3 ay sipariş girmesen iptal olurdu zaten.şimdi arayıp temsilciliğin iptalini istediğin için 3 aya yakın beklerler ve seni ararlar numara verirler ve tem.iptalini faksla bildir derler aradın zaman daha uzuyor işler hiç avon temsilcini istedi diye eder mi???

canim bi sen cevap vermissin cok ama cok tesekkurler opuyroum en cok sen satarsin insallah kaydirigubbakcemile2

canım benim daha önce sordun hepimiz cevapladık yaaa.
oradan alıp gelip burada satacaktın-elimde kalır diye korkuyordun ...
aşkolsun cevapladık biz seni

canım benim daha önce sordun hepimiz cevapladık yaaa.
oradan alıp gelip burada satacaktın-elimde kalır diye korkuyordun ...
aşkolsun cevapladık biz seni

canim sonrasinda da bu iki parfum disindaki diye sormustum saolasun simdi nickini hatirlamayadigim bi arkadasimiz cevaplamis hepinize cok tesekkurler valla oncesinde de cevap almistim opuyorumnanaktan guzelmis sizin topik geliyim arada temsilci degilim ama temsilci tanidiklarim var olmaz mi kaydirigubbakcemile2 cok kolay gelsin en bolundan kazanclar kaydirigubbakcemile5

bndm o nickini htrlayamadıın:):asigim:

anneler günü üzeri tamda indirimli ürünler çoktur inşallah kampanya 5de.bayanssulusmile

inşallah özlemcim 20 katalok istedim..
takım öncüme cuma dan geliyor yeni katalok bi iki kere denk gelmiştim bu sefer haber edecek ve gidip bakıcaktım ona göre kat.istiycektim şans ya cmt. gelmiş katalokları aradı ama ben akşam siparişlerimi verdim zaten napıyım bakıp 2-3 gün zaten gelcek... inşallah iyidir bende aneler günü kam. diye 20 kat.istedim hadi hayırlısı bakalım....

olmaz mı buyur bekleriz...burası güzel..iyi kaynaştık kızlarla..

altta anlattım ya edacım malesef bugünde gidip bakmadım artık ben istedim iyidir umuduyla 20 katalog..
hayırlı inşallah.:Saruboceq:

inş.ama çatlicam meraktan sırf şu kat.için hmn sipariş verdmm

evet bazen be de oluyorum ve ne bağımlılık yaptı şu avon diye ürküyorum..eyvahedigeldismile
ama bahar-anneler günü iyidir büyük ihtimalle yaasositososito
inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…