- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.921
geçen yılki anneler günü kataloğu yeni yıl kataloğu gibi
büyük basılmıştı.buda öyledir inşallah....
canım gelcek olankrem nette ki faturda gözükmüyorda onu sormuştumm..???????
güzellik perisinden tam hedie alcm sipariş et dedm saniede bitti yaaa
canım benim inşallah dedigin gibi olur büyük olur bu ay sipariş toplayamadım fazla temsilci fiyatıyla 160 oldu 40 tldaha olsa parfüm alıcam ama yok satış temsilcimden istesem verirmi acaba kızlar verirmi sizce isteyenin bi yüzü vermeyenin 2 yüzü demişler bende kimseden bişey isteyemem önceden avonu ondan alırdım yakın arkadaşım ama geliş fiyatına isteyemezdim ufffff
bende hemen kargom gelse diyorum ama salıdan önce gelmeecek heralde benim ki 323 tllik sipariş verdim valla korkuyorumda toplayamazsam da die.ama toplayamazsam cingar cıkarırım hea :aklinialirimsmile: parasını vermeyenin tepesine binerim ben bu ay kendimede parfüm sipariş etmiştim incandencense =) heyecanla bekliorum :zemuszemus:
eda17..masallah cnm,çok ii satış yapmıısın..bişe sorcam,en çok ne sattın bu katalogtan
en çok satan wish of love oluo indirime girince zaten
bende hemen kargom gelse diyorum ama salıdan önce gelmeecek heralde benim ki 323 tllik sipariş verdim valla korkuyorumda toplayamazsam da die.ama toplayamazsam cingar cıkarırım hea :aklinialirimsmile: parasını vermeyenin tepesine binerim ben bu ay kendimede parfüm sipariş etmiştim incandencense =) heyecanla bekliorum :zemuszemus:
iyi geceler kızlar nasıl gidiyor?
ben 2 aydır cuma siparişlerimi veriyorum pazartesi geliyor kızlar bakalım yarın gelecekmi merakla bekliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?