Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

geçen yılki anneler günü kataloğu yeni yıl kataloğu gibi

büyük basılmıştı.buda öyledir inşallah....

geçen yılki anneler günü kataloğu yeni yıl kataloğu gibi

büyük basılmıştı.buda öyledir inşallah....

canım benim inşallah dedigin gibi olur büyük olur bu ay sipariş toplayamadım fazla temsilci fiyatıyla 160 oldu 40 tldaha olsa parfüm alıcam ama yok satış temsilcimden istesem verirmi acaba kızlar verirmi sizce isteyenin bi yüzü vermeyenin 2 yüzü demişler bende kimseden bişey isteyemem önceden avonu ondan alırdım yakın arkadaşım ama geliş fiyatına isteyemezdim ufffff

canım gelcek olankrem nette ki faturda gözükmüyorda onu sormuştumm..
eda ve takım öncümü aradım sordum gözükmezmiş zaten kaydirigubbakcemile3

güzellik perisinden tam hedie alcm sipariş et dedm saniede bitti yaaa

oooo ben hep öyle kaybettim yaaa
olmuoo alanlara şaşıyorum vallahiii
artık bu hafta son
fırsat ürününü alablrsem boshayallersmile

valla benim takım öncüm olan abla her zaman ok içten ben seviyorum ve ne zaman görüşsek bu ay hediyeleri kazanıyon değil mi diye sorar çok şükür hiç gerek kalmadı ama kaçırtmam hediyelerini kazanmana yardımcı olurum der..
bence ara 40 tl ne ki yaaa versin o kadar sana sipariş haa canı istemezse bi sonraki sen ona verirsin o kadar ödeşirsiniz..ya da satılacağını düşündüğün ürünlerden yaz bi kaç tane..bak artık..

ewimizn önünde sabahtan beri yurt içi kargonun arabaları duruo içinden biri gelse su kolilerimi verse diorm yaa

bende hemen kargom gelse diyorum ama salıdan önce gelmeecek heralde benim ki 323 tllik sipariş verdim valla korkuyorumda toplayamazsam da die.ama toplayamazsam cingar cıkarırım hea :aklinialirimsmile: parasını vermeyenin tepesine binerim ben bu ay kendimede parfüm sipariş etmiştim incandencense =) heyecanla bekliorum :zemuszemus:

walla bnm cazgırlıımı bilmiyen yok herkes verir vermeyen bna katlanır bnde 658 milyonluk sipariş ettm yaa gelsn artkk

eda17..masallah cnm,çok ii satış yapmıısın..bişe sorcam,en çok ne sattın bu katalogtan

çok tsk ederm hepimizn basına inş.böle bol satıslar:) bu ay 3 seyi çok sattım 1.color trend deki kapatıcılar 2.duş jeli+wish of love paketnden 3.en arka kapaktaki saç kremnden..

evet 18 paket vardı benim siparişlerimde de wish of love paketinden edacım..ki daha 2i sipariş giricem en uygun olanlardan biriydi..

bnde o parfümü sipariş ettimmm kokusuna bayıldım :hulya:

iyi geceler kızlar nasıl gidiyor?
ben 2 aydır cuma siparişlerimi veriyorum pazartesi geliyor kızlar bakalım yarın gelecekmi merakla bekliyorum bende

iyi geceler kızlar nasıl gidiyor?
ben 2 aydır cuma siparişlerimi veriyorum pazartesi geliyor kızlar bakalım yarın gelecekmi merakla bekliyorum bende

canım benim inşallah bugün siparişin gelir ve hemen bize yazarsın kataloktaki indirimleri bide katalok güzelmi degilmi katalok gelince millet bizi unutuyor inşallah sen unutmassın UNUTMADA :uhm:delikafaduldena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…