Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

TUL canım sende cuma günü verdin değilmi siparişlerini?

ben cuma saat 5.de verdim.mail geldi "avon"dan ama hesap özetimde daha fatura kesilmemiş...

ya kızlar çok sinir oluyorum yaa şu kargo iyice cıvıttı bu bi kez normal avon sipoarişi verirken oldu bu kezde peri oyunundan kazandığım hediyeler gelmedi aradım yok neymiş cumartesi gelmişler bulamamışlar yahu cumartesi evdeydim sabahtan aksama kadar diyorumki ee not bırakmanız gerekiyo apartmanın kapısı kapalıysa oraya bırakmıslardır vs..vs.. sacma sapan savunmalar şu KARGOYU NEREYE ŞıKAYET EDEBıLıRıM BEN bilen varmı...sinir oluyorum artık bebeğim var ben nasıl gidip alayım yarın getirirlermiş sinirlerr bu kaçıncıı

esss gerçekten sinir bozucu
benimde bebeğim olunca anlıyorum çok ii seniii
insan bi yere çıkamıyorr

kızlar bşy soracam
temsilci geliştirme programındaki 180 lik sipariş verdiğinde gelcek onlan güdüz kremi varya o satıştan kalktı mı ben k4 kat göremedimde
fiyatı ne kadardı onun acaba??

eesss öle saçmalıkmı olur ya..senin kolin gelmişşse illaki dağıtıma çıkmak zorundadır ve çıktığı gnde müşteriye ulaştırılmak zorunda.geldik bulamdık,yarın getiririz gbi keyfi muhabbetler yapamazlar.koli dagıtıma çıkar,ama çok yoğun olurlar,oturdgun semte yetiştiremzler onu anlarım,bazen banada oluo çnkü.ama diğer türlüsü olmaz.cnm sen bence,uyarını yap onlara..bide samsunun hangi semtindesin? hangi yurtiçi firması getirio sana

verdim siparişimi biraz önce 200 tllik takım öncüm verdi 40 tllik tamamladım parfümüm geliyor

canım bana geçen ay geldi solişıns berraklık veren gece kremi o geliyor fiyatı 30 gelişi22 oluyo

kızlar ya ben faturamı ödedim ama cari hesap özetimde bakiyeniz - 4.25 yazıyor fazlamı yatırmışım yoksa 4.25 borcummu var anlamadım

seğuin günlük kullanabilecegin nude tonlarda bir renk. rich berry koyu bi renk vişne çürüğü tonlarında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…