- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.961
bende meraktayım ya neelr var acaba??
ürünleri gelenler var mı aranızda arkadaşlar.. fatura ödenmediği için işlenmedi benimki yoksa bugün elimde olcaktı :S
geldi geldi..yeni katologgda çok güzel kızlarr:)
ya kızlar benim jet femme stokta yokmuş gelmiycek sonra gelicek yani uyuz oldum..:mymeka:
benimki çarşamba gelir herhalde..olumunekankayizsmile
TUL canım sende cuma günü verdin değilmi siparişlerini?
ben cuma saat 5.de verdim.mail geldi "avon"dan ama hesap özetimde daha fatura kesilmemiş...
ya kızlar çok sinir oluyorum yaa şu kargo iyice cıvıttı bu bi kez normal avon sipoarişi verirken oldu bu kezde peri oyunundan kazandığım hediyeler gelmedi aradım yok neymiş cumartesi gelmişler bulamamışlar yahu cumartesi evdeydim sabahtan aksama kadar diyorumki ee not bırakmanız gerekiyo apartmanın kapısı kapalıysa oraya bırakmıslardır vs..vs.. sacma sapan savunmalar şu KARGOYU NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM BEN bilen varmı...sinir oluyorum artık bebeğim var ben nasıl gidip alayım yarın getirirlermişsinirlerr bu kaçıncıı
Liiv Botanicals Canlı Görünüm Veren Gündüz Kremi SPF20
bu krem??
tul abla benm sorum olacak sana
ben cuma günü verdim siparişlerimi ama faturama işlendi gözüküyo cari hesapta yok ben paraları yatırıyorum günü gelmeden avon çekmiyo sanırım para çekmediği için mi böyle oluyo parayı çekmeden göndermez mi :S
hesap özetimde faturam görünüyor şimdi.
çift taraflı el çantası istemiştim 2 adet stokta kalmamış birde ilk gün girdim ya:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?