Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende meraktayım ya neelr var acaba??

aynen valla meraktan çatlıcam bende kolisi gelen lütfen yazsın indirimleri inşallah bu katalok iyi olur arkadaşlar bende bugün verdim siparişimi katalogu merak ediyorum yılbaşı katalogundan buyana kataloklar çokta iyi degil inşallah bu katalokta yılbaşı kataloguna benzer

takım öncüme dedim de arkadan öbür hafta özel yollatırım dedi bakalım of gel de müşteriye laf anlat şimdi..

benimki çarşamba gelir herhalde..olumunekankayizsmile

senin stokta olmayan ürünü hemen yollamışlar benim geçenki siparişimde elmas ışıltılı gözkalemi vardı mavi onu yollamamışlar müşterim bekliyo gelişr onuda müşteri almaz napıyım ben kullanırım artık katalok geldi diyenler kayboluyo ya neden kızlar biz çatladık meraktan acil bilgi istiyoruz:teytey::teytey::smiley-cool:

yuriçinin merkez numaraları vardır ordan ulaş ve bildir şikayetini...

Liiv Botanicals Canlı Görünüm Veren Gündüz Kremi SPF20
bu krem??

o yok artık 4-5 kampanyadır kalktı ve süper bi krem yan etkisi olmayan,hiç katkısız-parfüm içermeyen doğal içeriğe sahip kendin kullan hiç sorun yaşamazsın,üstelik güneş koruma faktörlü ..keşke kalkmasaydı..

tul abla benm sorum olacak sana
ben cuma günü verdim siparişlerimi ama faturama işlendi gözüküyo cari hesapta yok ben paraları yatırıyorum günü gelmeden avon çekmiyo sanırım para çekmediği için mi böyle oluyo parayı çekmeden göndermez mi :S

hesap özetimde faturam görünüyor şimdi.

çift taraflı el çantası istemiştim 2 adet stokta kalmamış birde ilk gün girdim ya:1no2:

gönderirler güzelim günü gelmediğinden o..

Evet stokta yok o salak çanta,sırf o yüzden 50 tl puanımdan oldum erken giriyorum stok sorunu olmaz dedim fazla vermedim o çantalr kalmadı diye faturamı eksik kesmişler yaa herzaman aynı şey yarın arayıp azıma geleni söyliycem halletmezlerse onların olsun hepsi yetti valla yaa 3kuruş için şebek ediyolar insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…