- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.161
kargom gelmiiiiiiiş :dance:
firdevs arkadaşım ben de kocaelideyim tanışalım mümkünse :)
rica ederim..çok beyaz tenliysen nudeyle birlikte bembeyaz olursun.bi ton koyu olsun dersen,ıvory yada shell olabilir..shell aydınlık ve canlı gösterir..
bence de..her ay illa bi ürünü göndermiyorlarlmaz:
özelden msj atayım firdevsçim:)
tulcum far awayın eski olan kokusu bana acayip agır geliyodu koklayamıyodum bile.... şimdi yenisinden almak istiyorum ama koklayabilecegim bi yer yok..... eskisine benzemiyo değilmi....hangi kokular var acaba içinde? böyle şekerlimi çiçeksimi baharatlımı nasıl?
selam avoncular kazanciniz bol olsun yine ben geldim :))
bu ayki burdaki katologta baya bi indirim var parfumlerde sectigin iki parfum ya 24 milyon ya da 26- 28 milyon kadar
simdi elimde 1 tane little black ve de 1 tane perceive var
en mantiklisi degisik parfum almak sanirim bu ikisinden daha almayim?
bi de FAR AWAY 5li seti 24 milyona siz boyle 5li set far away sattiniz mi ben satabilirmiyim acaba yoksa sirf parfum almak mi daha mantikli
bi de
treselle
timeless bi sey
ve tahitian nasil yoksa 3unden de mi almayim
son soru soz daha sormaycagim :)
today- tomorrow falan onlar nasil satislari ve de ne kadara indirime girince
coooooooooook tesekkurler herkesin kazanci cok bol olsun cevap verenlerin en cok :)
canım avonun en kötü kokusu bence timeless çok ağır bir koku bence alma satamazsın. bende litle black ve perceive iyi satıyor önerebilirim yaz olduğu için daha hafif kokular beğeniliyor. ama ilk aylarında birazcık temkinli ol derim ben bol kazançlar :Saruboceq:
canim benim cok cok tesekkurler ben aslinda temsilci degilim de yurt disinda katalog fiyatlar cok ucuz o yuzden alsam donunce satabilirmiyim diye burda bayaa soruyorum saolsun arkadaslar da yardimcu oluyorlar 1 tane perceive 1 tane de little black aldim ( biri 12 biri 16 milyona ) simdi degisik alayim diyorum da o yuzden sordum bu katalogda da wish of love indirimde degil far away de 5 li satiliyor o yuzden demin dedigim parfumler kaldi bilmiyorumkismile
selam arkadaşlar bende k4 den ilk siparişlerimi verdim daha gelmedi k5 kataloğu da istedim de merak ediyorum şimdiden panaroma da hangi hediye var ve kaç liralık sipariş vermek gerekiyor elinde olanlar yardımcı olabilirler mi acaba
selam avoncular kazanciniz bol olsun yine ben geldim :))
bu ayki burdaki katologta baya bi indirim var parfumlerde sectigin iki parfum ya 24 milyon ya da 26- 28 milyon kadar
simdi elimde 1 tane little black ve de 1 tane perceive var
en mantiklisi degisik parfum almak sanirim bu ikisinden daha almayim?
bi de FAR AWAY 5li seti 24 milyona siz boyle 5li set far away sattiniz mi ben satabilirmiyim acaba yoksa sirf parfum almak mi daha mantikli
bi de
treselle
timeless bi sey
ve tahitian nasil yoksa 3unden de mi almayim
son soru soz daha sormaycagim :)
today- tomorrow falan onlar nasil satislari ve de ne kadara indirime girince
coooooooooook tesekkurler herkesin kazanci cok bol olsun cevap verenlerin en cok :)
tulcum çok saolasın
yeni siparişleriyle,tava sı geelen varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?