Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bugün kolim gelir büyük bir ihtimal avonda net konuşmamak gerek tulcum katalok nasıl yazmışsın ama nisan katalogundan güzelmi k4 ten ben fazla satış yapamadım biliyosun canım bundan yapılacak gibimi

ben de far away i beğenen pek olmadı. wish of love indirimdeydi en fazla ondan sattım açıkcası. erkek perceive ve full-speed de iyi satılabiliyor.

far away i bende beğenmedim açıkcası.çok ağır geldi bana.

almayı düşünüyordum kendime vazgeçtim.çokda methedilen bir parfüm dü.

TUL cum panoramada inci kolye küpe seti vardı.iki renk olan.

onun katalog fiyatı ne kadar yazarmısın canım?

malum bizim kargomuz halen gelmedi....

kızlar benim siparişler bugün geldi selülit giderici kemer gelmemiş sonra göndereceklermiş aman bıktım şu avonun stok durumundan
bnmde bugün gelir ayrıntılı faturama baktım kemer işlenmişş
gelir herhalde
senn işlendiği halde mi gelmedi?

kıslarrr benim kargodan hala hbr yok.kargo dün faturayı kesmiş,normalde yola çıkması gerekiodu ama,kargo bilgilerinde,yola çıktı olarak görünmüo.ki çıksaydı bugn gelmesi gerekirdi...napcm ben ya

kızlar bugün kolim gelir büyük bir ihtimal avonda net konuşmamak gerek tulcum katalok nasıl yazmışsın ama nisan katalogundan güzelmi k4 ten ben fazla satış yapamadım biliyosun canım bundan yapılacak gibimi

anneler günü diye düşünüldüğünden güzel bi katalog (şimdiden ki daha kimseye dağıtmadım elimde gördü 1-2 arkadaş 100 tl ye yakın sipariş oluverdi:teytey:)bayaa satılır diye düşünüyorum,kaç kat. istediydin?
inşallah hepimize bol satış olsun:Saruboceq:

tul canım iyiki burdasın sana bir şey soracağım ben geçen aydan cem tava kazandım ilk faturada en kısa zamanda gelecek yazıyordu gelmedi dün siparişlerim geldi ama tava yine yoktu faturada da gözükmüyordu 2.oldu hala gelmedi ne yapmalıyım?kendi kendine gelir mi?temsilciyi arayam mı?

kızlar cok acıl yardıma ıhtıyacım var.şimdi indirimli rollonlardan 9 kişi aldı.bunları siparişe girerken karıştırdım.nasıl yazacağım bile varsa yardım edebilir mi.hep fazla cıkıyo.toplamda 8 celebre.3 faraway 12 fullsped 1 pur blanca 1 aromadıs 2 lıttle black nasıl grmelıyım bunları ben

neyse halletım sonunda.siparişimi düzgün bi şekilde girmeyı basardım.ne kafa kaldı ne bısse:)))

çok teşekkür cevapladıgın için iyi sevindim inşallah sata bilirim bende 5 katalok istedim canım dedigim gibi fazla kişiye ulaşamıyorum 5 tane bana yetiyor artıyor bile 10 tane istedim bidefa elimde kaldı

ben pazartesi akşam sipariş girdim bugun geldi yani 3. gün :) mayıs panaroması çok güzel gerçekden. perceive nin kokusuna bayıldım. en son çıkan aydınlatıcı serumda kadife gibi yaptı cildimi. yanında verdikleri göz kremide katalogdaki gibi, küçük falan değil. panaromadaki sıkılaştırıcı vücut şampuanı ve kremi denemedim daha... ama vücut şampuanının dokusu çok güzele benzyor içinde mavi tanecikler var... Kendime çalışıyorum ama olsun. SEVıYORUM AVONU :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…