Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bnmde bugün gelir ayrıntılı faturama baktım kemer işlenmişş
gelir herhalde
senn işlendiği halde mi gelmedi? ewet cnm işlendiği halde gelmedi

kızlar geçen panoromadan far away ve beyaz saati kuzen istedi getittim normalde ben far awayı hiç sevmem agırdır ama bu far away tulun dediği gibi eser yok çok güzel kokuyor bayıldım ben beyaz saat ise göründüğü gibi beyaz güzel yani benim kolum ince oldugu için yakışmadı almak isteyen varsa bence bu fırsatı kaçırmasın

benmde geldi kargom sonunda yha :) ilk satışlarımı da yapmaya başladım.. iyi gidiyor şimdilik yalnız jet femme ler yok bide color trendin yeni göz farı yok beni sinirlendiriyor bu avon bu kajalsticklerinde sadece gri olanlarını göndermişler 4 tane turkuaz ortada yok deli olcan yaa 1 buçuk ay sonra gönderdiler parfümleride öyle yaparlarsa elimde patlayacak

stokta olmayan ürün faturamıza işleniyor ama ellerine geçince mi bize gönderim yapıyorlar canım..

hiç yaşamadım da bu durumu merak ediyorum..

yoksa her siparişimizde girip deniyor muyuz var mı yok mu.

stokta olmayan ürün faturamıza işleniyor ama ellerine geçince mi bize gönderim yapıyorlar canım..

hiç yaşamadım da bu durumu merak ediyorum..

yoksa her siparişimizde girip deniyor muyuz var mı yok mu.

yeni siparişinle birlikte,gelmeyen ürünün stoklarda varsa gönderiolar cnm,senin tekrar girmene gerek yok..

melekkk,,nasıl bi koku yeni çıkan far away yaz için uygunmuu?? çiçekmi meyvemi yoksa karışıkmı?? aklımda kaldı şimdi sen söleyince?? daha parfüm almıcaktm halbukii:))

canm onlar sana habersiz gönderiyo gelip gelmeyeceğini bilmiyosun. stokta kalmadığını ben siparişlerim işlenince gördüm iptal etme şansın kalmıyo o yüzden. bi sonraki siparişimle gönderilecekmiş öyle yazıyo ama belli de olmuyo k2 deki stokta olmayan ürünleri k4 de gönderdiler nerdeyse 2 aya yakın bi süre sonra. ayrıca k2 katoloğundan 4 kalem gene eksik onu ne zaman gönderirler bilmiyorum.parfümler öyle olmaz inş.bi dahaki siparişime gelirler.hem stokta olmayan malların fiyatını ödemiyosn cnm.sana geldiği zaman ödüyosun

kızlar k 11 de percevt wearın likit eyelinerini bi müşterim almıştı halen gönderilmedi müşterim istemedi tabi oda haklı avona sinir olmaya başladım hep aksilikler beni buluyor

far awayn yeni çıkan kokusu panaromada 30 ytlydi temsilci fiyatı odeğilmi.....

TUUUUUL,bir şey sorucam sana;daha öne sen bir arkadaşına nişan için avon paketi satmıştın.neler almışlardı.şimdi ablamın kızı aradı "teyzeee,nişan sepetimi avonla doldurcam "dedi.ama neler alınır ki?nisan defterini kapattım diyodum amazemuszemus galiba banyo seti gelicek.banyo seti güzel mi acaba?

benimde bu ay roll on siparişlerim vardı.hepsini tek tek koduyla girdim.sepete at güncelle deyince 1 tanesini 9 tl den hesaplıyor,diğerlerini bedelsiz olarak gösteriyor.sipariş butonunu tıklamadan önce promosyonlar hesaplandımı diye kontrol et.senin 9 roll onu hesaplar 9x9=81 tl olur kalan 18 roll on bedelsiz olarak altta gözükür.yazdıklarından hansini seçtikleri fark etmez nasılsa hepsi gelicek...:teytey:

ayyy kızlar geldi geldi kocaman 2 kolii banyo setmde geldiii bu ay yne sipariş gircmmm hepsini tek tek paketledm yalnız katoluğuda hç beğenmedmm..

püffff bnm kargom 6 da şubeye grmiş dağıtım bitmiş yaına kaldıııı
bi ben kaldım sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…