Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar yha nısan sıparısını yenı verdm gelmedı elıme otomatik odemeden yatıran varmı aranızda ? bn yenı yapdm öle 1 ay ıcınde odeyım dıyerk gecen sıparısım 1 ay oldu dmm onda sorun yok 30.3.2010da sıparıs verdm son odeme gunu 15.04 dıo yha nıe böle oldukı bılen varmı kızlar aranızda bundan oncekı faturayı yatırdm parasını ama gozukmuo daha sınır oldum onada bugn de son gunu ama yatırdıgıma daır faturam var elımde bırsey olmaz sanırım eyvahedigeldismile

kızlar size birşey sorucam bnde yeni başladım avon satışına ödemeyi kaç gnde yapıosunuz.bide ödeme gnü geçtikten sonra üstüne faiz falan koyuluyomu

kızlar size birşey sorucam bnde yeni başladım avon satışına ödemeyi kaç gnde yapıosunuz.bide ödeme gnü geçtikten sonra üstüne faiz falan koyuluyomu

Canm urunler sana geldıgı gunden somra 15 gun ıcınde yatırman gerekıo faız durumunu bnde bılmıorm pek avonun kendı sayfasında cari hesap özeti var orda yazıo en son ne zaman yatırman gerekdıgın

gelir orası kesin ama ne zaman ???benim rondom öyle olmuştu 2 sipariş girdim onlarla da gelmemişti..aradığımda da şuan stoklarda yok ama o hakkınız saklı mutlaka size ulaştırılacak dendi sonrasında gelmişti..gelir yani ama avon bu zamanı belli olmaz..

arkadaşlarımın 2 si hazırladılar nişan sepetii;
allık-fondöten-ruj-maskara-göz kalemi-her renkten( 4lü olanlardan )far-nemlendirici krem-rollon-parfüm-duş jeli aldılar ...

Tullll Bu Konu hakkında yardımcı olabılırmısın canım bılgın varsa boshayallersmile:kedi::enbuyukkk:

bnde temsilci olmayı düsünüyorum. faturayı nerden görebliyoruz . ürünlerin ödemesini kapıda yapabliyomuyuz ?
o numune ürünleri nasıl alıcaz katalogda yok takım öncüsüne mı söylcz.
napmam gerektğı hakknda brz blgı verırmsnz .
bıde bıyerde sıparşn en fazla 75 tl olması gerektığını okudum bu doğru mu :s

Fatura sana urunlerın kolısıyle beraber gelıo cnm urunlerın odemesınıde bankaya yatırosun 15 gun ıcınde kapıda odemen olmuyo yanı numunelerde sana satıs fıyatlarının kartı gelıo katalogdan ayrı orda yazıo jnm lımıt var 75 lk lımıtı gecmeden sıparıs verırsen kargo parasını oduyorsun o kapıda oluo sanırım boshayallersmile

numuneler sana gelecek olan fiyat listesinde oluyor.netten siparişini verip takibini yapabilrisn.kargo parası ödememek için en az 75tl alman gerekiyor.kapıda ödeme yok.ben kredi kartıyla ödüyorum ama havale de yapılabiliyor bildiğim kadarıyla

Kızlar ya bişey sorucam.geçtiğimiz sayfalarda bi arkadaş avonun bikini diye bi rujunu sormuştu.bende arıyorum onu.color trend serisinde bikini adlı nar çiçeği renginde bi ruj vardı.acaba onun ismini mi değiştirdiler.yada avonun bildiğiniz nar çiçeği renginde bi ruju var mı?

150 tl ve sonrasısiparişlerinz için ödemelerinz 1 ay sonra oluo ama havale yoluyla ödeyenler için değil.kredi kartı ile ödeme yapanlar içinmiş sanıırm..yanlışsam düzeltin...

temsilci arkadaşlar katalogda tüp içinda 3 farklı renkte farlar varya...
nasıllar,bikaç kişi memnun kalmamış galiba,kardeşim 3 renktende istedi de,ona göre vericem,lütfen acil yardım!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…