- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.221
kızlar size birşey sorucam bnde yeni başladım avon satışına ödemeyi kaç gnde yapıosunuz.bide ödeme gnü geçtikten sonra üstüne faiz falan koyuluyomu
tul canım iyiki burdasın sana bir şey soracağım ben geçen aydan cem tava kazandım ilk faturada en kısa zamanda gelecek yazıyordu gelmedi dün siparişlerim geldi ama tava yine yoktu faturada da gözükmüyordu 2.oldu hala gelmedi ne yapmalıyım?kendi kendine gelir mi?temsilciyi arayam mı?
TUUUUUL,bir şey sorucam sana;daha öne sen bir arkadaşına nişan için avon paketi satmıştın.neler almışlardı.şimdi ablamın kızı aradı "teyzeee,nişan sepetimi avonla doldurcam "dedi.ama neler alınır ki?nisan defterini kapattım diyodum amazemuszemus galiba banyo seti gelicek.banyo seti güzel mi acaba?
kıslrr..bu 1ay sonra ödemeli nasıl oluyor?? ben hep 15 gn sonra ödüorum
kızlar yha nısan sıparısını yenı verdm gelmedı elıme otomatik odemeden yatıran varmı aranızda ? bn yenı yapdm öle 1 ay ıcınde odeyım dıyerk gecen sıparısım 1 ay oldu dmm onda sorun yok 30.3.2010da sıparıs verdm son odeme gunu 15.04 dıo yha nıe böle oldukı bılen varmı kızlar aranızda bundan oncekı faturayı yatırdm parasını ama gozukmuo daha sınır oldum onada bugn de son gunu ama yatırdıgıma daır faturam var elımde bırsey olmaz sanırım eyvahedigeldismile
bnde temsilci olmayı düsünüyorum. faturayı nerden görebliyoruz . ürünlerin ödemesini kapıda yapabliyomuyuz ?
o numune ürünleri nasıl alıcaz katalogda yok takım öncüsüne mı söylcz.
napmam gerektğı hakknda brz blgı verırmsnz .
bıde bıyerde sıparşn en fazla 75 tl olması gerektığını okudum bu doğru mu :s
150 tl ve sonrasısiparişlerinz için ödemelerinz 1 ay sonra oluo ama havale yoluyla ödeyenler için değil.kredi kartı ile ödeme yapanlar içinmiş sanıırm..yanlışsam düzeltin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?