Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

temsilci arkadaşlar katalogda tüp içinda 3 farklı renkte farlar varya...
nasıllar,bikaç kişi memnun kalmamış galiba,kardeşim 3 renktende istedi de,ona göre vericem,lütfen acil yardım!!!!

stokta kalmamış die biliorum o farlardan..bide sürdüğn zman dagılmıyomuş,tekrar kendin dagıtmak zorunda kalıomussun..pek memnun olan yokmuş cnm..
kredi kartı bilgilerimizi giroruz peki canm,,vade günü geldiğindemi çekilio kredi kartından peki

sağol canım,sipariş vermiyim o zaman.Şimdi sipariş verdikten sonra 150yi geçmişsen,verdiğin günden tam bir ay sonra otomatik olarak kesiliyor,en pratiği bence bu

ya kızlar bu avon şaka gibi yani bu k4 de dudak balmı vardıya yurttan bi kız istemişti aldı ve içi boş çıktı yani şok oldum ne bu!!! nasıl içi boş gelebilir yani çok mahçup oldm özür diledim geri aldım iade yapcam artık sizinde o dudak balmlarından içi boş gelen var mı

sağolun kızlar =) ama benım kafamda hala tam oturmadı
bana temsılcı olmak ıcın yaptıklarınızı tek tk anlatırmısınız ılk sıparısınızı vs vs . 18i tam doldurmamış sayılıyormusum annemn adına yapıyoruz basımın ağrımasını istemiyorm dedi bn de arastırym bı dedm:)

yeni siparişinle birlikte,gelmeyen ürünün stoklarda varsa gönderiolar cnm,senin tekrar girmene gerek yok..

teşekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mervecim bende sattımhiç bakmadım içine inş boş çıkmaz birde color trendin dudak parlatıcısı istemişti müşteri stanrt uppink renginigeçenlerde alan olmuştu pembe idi bu kez vişne çürüğü gibi bi renk geldi hey allahım ben ne yapacam şimdi

bunlar bayaa anlatıldı geçmiş sayfalarda veee çok uzun bi konu seni üye yapacak kişi bunu ayrıntılı olarak anlatacaktır..

canım avonda tek bilmediğim konu diyebilirim ..kartla ödüyorum ayın 15 lerinde ve eğer 150 ve üzeri ise ne gün verirsen ver bi sonrakine erteliyor diye biliyorum ...umarım yanlış bilgi vermem çünkü dediğim gibi bilmediğim konu..

Tullll Bu Konu hakkında yardımcı olabılırmısın canım bılgın varsa boshayallersmile:kedi::enbuyukkk:

otomatik ödemelerde avon hesaptan parayı son gün çekiyor.ve bu cari hesap özetine 1 iş günü sonra işleniyor.merak etme yeterli miktar hesapta olduğunda sorun yok avon çeker onu.ama 15 günlük ödeme planı bana sanki 150 tl nin altında sipariş vermişsin diye düşündürdüCADIARZU.bana da öyle olmuştu.kargo parası vermeyeyim diye bi siparişimi 80 tl girmiştim,kontrol ederken hemen anladım, bekledim ve 150 olunca girdim

temsilci arkadaşlar katalogda tüp içinda 3 farklı renkte farlar varya...
nasıllar,bikaç kişi memnun kalmamış galiba,kardeşim 3 renktende istedi de,ona göre vericem,lütfen acil yardım!!!!

canıum eğer vermedıysen hıc verme dıyorum ben.gerçekten cok kötü bi far.kimseye tavsıye etmıyorum bende.alacak olanalarınkını ıptal ettirdim ayrıca söyleyıp de.kardesıme panoramadan almıstık gecen.ama çok kötüü hiç memnun kalmadık.akıyo bulaşıyo.gercekten kötüymüş.değmez.

150 tl ve sonrasısiparişlerinz için ödemelerinz 1 ay sonra oluo ama havale yoluyla ödeyenler için değil.kredi kartı ile ödeme yapanlar içinmiş sanıırm..yanlışsam düzeltin...

sadece havale yoluyla ödeme yapanlar 30 gün sonrasına ödeme yapamıyor diye biliyorum kredi kartı ve otomatik ödeme talimatı olanlarr yapabiliyor..valla her ay havala yapıp 2 ytl yatırmaktansa en iyisi otomatik tailmat gibi geliyo bana

canım benim kardeşimde temsilci olurken yasının tutmasına 1 ay falan verdi bekledi mecbur...bende çok acemiydim emin ol ama en basta dogru düzgün bi takım öncün olması sana her konuda yardımcı olabilecek ve her ayrıntıyı anlatabilecek birii olması cogu bunu beceremiyor maaleseff benimki bi temsilci yaptı tamam okadar bi kaç bilgiii öğrendiğim çoğu seyi burdaki güzel arkadaşlarımdan öğrendim opuyorumnanaktan

TUL ÜNDE DEDİĞİ GİBİ BOŞ Bİ VAKTİNDE SAYFAYI BASTAN OKURSAN BİLGİLERİN COGUNA RAHATLIKLA ulaşırsın...

fazla birşey yok zaten alıştıkça kolay geliyor herşey....temsilci olmak sipariş toplamak sipariş vermek....15 gün yada 1 ay sonra ödeme yapmak...vs vs...

bana sorarsan ödeme yapmak için en iyisi git bankaya annenein adına bi hesap açtır...fatura tarihin gelmeden gerekli miktarı hesaba yatır avon çeker

kolay gelsin sanaa:1hug:

cnm cuma günü vermiştim gelmedi kemer
hadii ya bende cuma vermiştim sonra iptal ettim cmtsi verdim bi kaç bşy ekledim diee..bakalım bana gelcek mi?
kızlar size birşey sorucam bnde yeni başladım avon satışına ödemeyi kaç gnde yapıosunuz.bide ödeme gnü geçtikten sonra üstüne faiz falan koyuluyomu
faturan gelince vadesi yazıyor orda...
evet faiz ekleniyor 4.50 idi sanırım

bende aldım ama boş değildii..
gerçekten şaka gibi...

sabah msj geldi kargodan teslimat için çıkmışlar ama daha gelmediiii
offfffffff bu sefre amma geç geldiii böyleee
klava:

sağol canım,tüm yorumlar seninki gibi olunca vazgeçtik bizde.

Kızlar siparişlerim az önce geldi.Çift taraflı el çantasından 2 tane siparişim vardı yollamışlar.Stokta yok demişlerdi bi kaç arkadaşa.Bana yolladılar ama anlamadım valla.Yeni kataloğuda çok beğendim bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…