- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.241
temsilci arkadaşlar katalogda tüp içinda 3 farklı renkte farlar varya...
nasıllar,bikaç kişi memnun kalmamış galiba,kardeşim 3 renktende istedi de,ona göre vericem,lütfen acil yardım!!!!
stokta kalmamış die biliorum o farlardan..bide sürdüğn zman dagılmıyomuş,tekrar kendin dagıtmak zorunda kalıomussun..pek memnun olan yokmuş cnm..
kredi kartı bilgilerimizi giroruz peki canm,,vade günü geldiğindemi çekilio kredi kartından peki
yeni siparişinle birlikte,gelmeyen ürünün stoklarda varsa gönderiolar cnm,senin tekrar girmene gerek yok..
canm onlar sana habersiz gönderiyo gelip gelmeyeceğini bilmiyosun. stokta kalmadığını ben siparişlerim işlenince gördüm iptal etme şansın kalmıyo o yüzden. bi sonraki siparişimle gönderilecekmiş öyle yazıyo ama belli de olmuyo k2 deki stokta olmayan ürünleri k4 de gönderdiler nerdeyse 2 aya yakın bi süre sonra. ayrıca k2 katoloğundan 4 kalem gene eksik onu ne zaman gönderirler bilmiyorum.parfümler öyle olmaz inş.bi dahaki siparişime gelirler.hem stokta olmayan malların fiyatını ödemiyosn cnm.sana geldiği zaman ödüyosun
sağolun kızlar =) ama benım kafamda hala tam oturmadı
bana temsılcı olmak ıcın yaptıklarınızı tek tk anlatırmısınız ılk sıparısınızı vs vs . 18i tam doldurmamış sayılıyormusum annemn adına yapıyoruz basımın ağrımasını istemiyorm dedi bn de arastırym bı dedm:)
kızlar yha nısan sıparısını yenı verdm gelmedı elıme otomatik odemeden yatıran varmı aranızda ? bn yenı yapdm öle 1 ay ıcınde odeyım dıyerk gecen sıparısım 1 ay oldu dmm onda sorun yok 30.3.2010da sıparıs verdm son odeme gunu 15.04 dıo yha nıe böle oldukı bılen varmı kızlar aranızda bundan oncekı faturayı yatırdm parasını ama gozukmuo daha sınır oldum onada bugn de son gunu ama yatırdıgıma daır faturam var elımde bırsey olmaz sanırım eyvahedigeldismile
Tullll Bu Konu hakkında yardımcı olabılırmısın canım bılgın varsa boshayallersmile:kedi::enbuyukkk:
temsilci arkadaşlar katalogda tüp içinda 3 farklı renkte farlar varya...
nasıllar,bikaç kişi memnun kalmamış galiba,kardeşim 3 renktende istedi de,ona göre vericem,lütfen acil yardım!!!!
150 tl ve sonrasısiparişlerinz için ödemelerinz 1 ay sonra oluo ama havale yoluyla ödeyenler için değil.kredi kartı ile ödeme yapanlar içinmiş sanıırm..yanlışsam düzeltin...
sağolun kızlar =) ama benım kafamda hala tam oturmadı
bana temsılcı olmak ıcın yaptıklarınızı tek tk anlatırmısınız ılk sıparısınızı vs vs . 18i tam doldurmamış sayılıyormusum annemn adına yapıyoruz basımın ağrımasını istemiyorm dedi bn de arastırym bı dedm:)
hadii ya bende cuma vermiştim sonra iptal ettim cmtsi verdim bi kaç bşy ekledim diee..bakalım bana gelcek mi?cnm cuma günü vermiştim gelmedi kemer
faturan gelince vadesi yazıyor orda...kızlar size birşey sorucam bnde yeni başladım avon satışına ödemeyi kaç gnde yapıosunuz.bide ödeme gnü geçtikten sonra üstüne faiz falan koyuluyomu
bende aldım ama boş değildii..ya kızlar bu avon şaka gibi yani bu k4 de dudak balmı vardıya yurttan bi kız istemişti aldı ve içi boş çıktı yani şok oldum ne bu!!! nasıl içi boş gelebilir yani çok mahçup oldm özür diledim geri aldım iade yapcam artık sizinde o dudak balmlarından içi boş gelen var mı
sağol canım,tüm yorumlar seninki gibi olunca vazgeçtik bizde.canıum eğer vermedıysen hıc verme dıyorum ben.gerçekten cok kötü bi far.kimseye tavsıye etmıyorum bende.alacak olanalarınkını ıptal ettirdim ayrıca söyleyıp de.kardesıme panoramadan almıstık gecen.ama çok kötüü hiç memnun kalmadık.akıyo bulaşıyo.gercekten kötüymüş.değmez.
kızlar mayıs ayının kataloğunda sayfa69taki parfümden hangisi güzell?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?