Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

eda sen neler sipariş vermiştin nisan katolğundan hoşuna giden neler oldu?

bn nisandan kendime çok sey aldım ve sattım 650 milyonluk sattım ve 2. kez 100milyonluk yne grcem..wish of love aldım yaz için parfüm zaten ondan çok sattım roll-on larından aldım (çok gzelll)panaromadan büyük el kremi aldım satmak için ayak kremi aldım kendime panaromadan yeni çıkan rimeli alcam he bide en son sayfadaki kremi aldım çoook güzel.zemuszemus:dance:

ewt morda güzel amor amor gbi kokuo ama kışlık bnce bn yazlık parfm istiorm..bide avondan nar kırmızısı(turuncunun az koyusu)bide bir az koyu bi pembe ruj varmı??

ozaman kırmızyı al benim hoşuma gitti
yeni çıkan rimel çok bulaşıo ben aldım okadar beğenmedim
kaş boyası almıştm bildiğin renkli su gbi geri göndercem
başka ne var hoşuna giden

hadi ya rimel güzel deilmi peki hngi rimel güzel?soyulabilen maske aldım..yeni katalogta 3lü krem seti var pembe renkli onu alcam..şimdilik bu kdr..

Maşallh edacım baya almışsın kendine :) ya k4.dün panaromasıın son sayfalarında bi şampuan var fınfıklı onasıldırki ben ondan sipariş ettim kendimee

rimelin fırçası küçük okadarda uzattığını söleyemem ama bi rimel aldı arkdaşım denemiştim bnde o şahaneydi okadar uzatıoki kirpkleri harikalar yaratıo diebilirim onu tek geçiorum zaten dierlerinin hemen hemen hepsini kullandım ama spectra lash kadar ii si ni görmedim, yeni katologta 85. sayfada,tavsiye ederimm

kipriklerini uzatan spectra lash mıydı canım

ben super shock kullanıyorum o benim hoşuma gitmişti ama pek süremiyorum genelde evde oldugum için acaba durdukçada kururmu ki :)

ben super shock kullanıyorum o benim hoşuma gitmişti ama pek süremiyorum genelde evde oldugum için acaba durdukçada kururmu ki :)

kesinlikle durdukça kuruo çnkü ben çok kullanmadım..hemen bitti..
avonun bütün maskaraları öle maalsef..
ama spectra lash okadar kurumuo arkdaşım 2 ay oldu hala kullanıo..alkisalkisalkis

peki şu k4.dün panaromasındaki k5.de çıkacak olan büyük fındıklı :))) şampuan yeni değilmi umarım iyidir...

birde yeni çıkan mascara super full e benzemiyormu onun gibi ince ve kılları kısa

hangi rımel cnm çıkaramadım da sarı fırçalı olan mı
aaa kaş boyası ii değil yani alcaktık o zmn vazgeçelim

bnmde kolim geldi sonunda bel kemerini bazı ark.lara yollamamışlar sanırım bana geldiii gayet ii...
bu arada k4ün panaromasındaki yüzük istemşti arkadaşım
o da geldi
alck olanlara söyleyim çok beyaz parlak yaniii ona gere verin karar
parlak sevenler için ii yani..
büyük fön fırçası istemştim aman allahım çoookkkk büyükkk kat. göründüğü gibi değil inş. satablrm..
ince telli saçlar için ii değil..
panaroma ve fırsat broşürü hoşuma gtti..
kat. okadar gitmedi ama..boshayallersmile

ya bn spectra aldım hç süremedm olmadı yani bnm kirpiklerm cansız ve biraz kısadır uzun olsun istiorm:)ess abla vişneli almadım topuk yumuşatıcı var nisan kataloğunda 7,10tl ondan alıcam her sorduum harika dedi..

edacım kaç yasındasın sen merak ettim zemuszemus

yeni çıkan sarı fırçalı rimelden bahsediorum çok bulaşıo ve kurumuo hemen ,
okadarda uzattığı sölenemez
kaş boyası sakın almayın paranıza yazık.. booyalı su yollamışlar resmen
kaşta bi renk bile bırakmıo geri göndericem ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…